Grönan, here we come!

Idag blir det gröna lund ! whiey!
ska bli sjukt kul och jag har inte varit där på hur länge som helst ! ska åka allt som finns (; haha .
my lovely julia ska ju också med vilket ska bli väldans kul!

naej, jag ska pilla iordning med lite andra grejer, bilder och mer text kommer med all säkerhet komma upp här allteftersom  .
see ya!

sugar, we're going down.

jag är uppe innan 11 , sjukt ovanligt (: .
grattis till my lovely mormor som fyller år idag!
idag blir det kalas hos henne med massa massa folk.

hoppas på att det blir gröna lund imorgon också, känner mig sjukt tagg på det!

sitter just nu och lyssnar på lite radio och tar det allmänt lugnt .
har just ätit frulle och är mätt och glad (??) haha .
nu ska jag ta och kila vidare in till duschen .

finch - three simple words
sjukt jävla bra!


three simple words

sitter här igen och är totalt uttråkad .
fick sms av jullan nyss som jag inte kan svara på för jag är out of money.
hoppades på att hon skulle vara på msn, men sådan tur har jag inte .
kvällen är helt tråkig, finns inget att se på på tv och jag tror inte jag har en enda rolig film här hemma. så får väl titta på beck som jag sett miljarders gånger redan.

funderar på om man skulle orka att göra om bloggen lite, den börjar ju trots allt se rätt tråkig ut , vilket den kanske gjort hela tiden bara att jag inte orkat fixa till den något . får se om jag orkar nu ikväll . andreas sitter och spelar xbox med bror så jag har inte mycket bättre för mig egentligen .

skickade iväg några ansökningar idag och hoppas på att någon av dem går bra iallafall . skulle kännas way mycket bättre med att jobb snart, så man vet lite vad som kommer hända och så.

har lite good new music som jag tänkte dela med mig av.
mesta av det är awesome:
Fall out Boys - Saturday
Sick Puppies - All the same
Skillet - Rebirthing
Sum 41 - Fat lip
sjukt bra !

nej ska pilla ordning med bloggen nu .

Söndag

Ja, igår blev det då utgång till slut . Var faktiskt en sjukt rolig kväll och jag träffade folk som jag inte sett på hur länge som helst .
Det blev förfest med Adde, Martina, Frida , Sus , Emelie och Andy ute hos Adde i Storvreta, och när vi kom in på sjuan så träffade jag ännu fler, bl.a. så kom Sofie och Lovisa, som jag inte sett skymten av sedan studenten. och jag har saknat dem kan jag säga , var hur kul som helst o träffa er ! :D Även Erika, Hanna, Malin och Marie var där, och er var också väldigt väldigt kul att träffa . Linus o grabbsen var där, och det kändes som man kände en hel del folk ändå =) även fast jag inte trodde jag skulle känna igen en enda :) .
Vid strax innan 2 blev det dags att gå iväg och äta och det blev massa gott ! =) . vi fick skjuts hem av emelies pappa och kom hem och somnade på en gång.

idag har det varit lugnt bara, varit hemma och vilat upp sig . haha .
ems åker till norrland idag, väldans tråkigt tycker jag ! får leka med henne när hon kommer hem :)

Billy Talent - Fallen leaves .
sjukt bra och en av mina favvosar för tillfället!

på tisdag ser  det ut som det kanske kan bli grönan . Whhheyy !

hemma igen

är hemma igen . jag och andy åkte buss hem då alla tågbiljetter var slut .
och säga vad man vill om hur skönt det är att komma bort . det finns ingenting som är bättre än att komma hem igen . oavsett hur hemma man känner sig där man är så finns är det alltid bättre hemma .
"borta bra men hemma bäst", som man brukar säga :)

imorgon, utgång?
får se hur det är med förkylningen men kanske så :)

nej ingen motivation o skriva .
ciaoo

Jag är..

 

Enligt dina svar i frågeformuläret är du en...
 

Utåtriktad Planläggande Abstrakt Känslostyrd person  

I grafen nedan kan du se, hur du är placerad i de fyra centrala personlighetsdimensionerna. Ju närmare ändpunkterna du är, desto mer uttalade är dina karaktärsdrag

  |  
Inåtvänd Utåtriktad
Planläggande Upplevande
Konkret Abstrakt
Tänkare Känslostyrd


SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut ? även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


testet finns att göra här

hur är du?

Tisdag

är lite dålig på att uppdatera varje dag nuföritden, ursäkta mig för det . igår iallafall var en riktig segdag med absolut noll saker gjort på hela dagen. vi var hemma, tittade på film, myste och bara tog det lugnt . vädret tillät inte så mycket annat om jag ska vara ärlig..

idag började dagen likadant, det regnade och vi gjorde inte mycket. Gerhard och elisabeth kom hem en stund och vi kopplade ihop och ordnade Konrad , vad eller vem detta är överlåter jag till er fantasi ;) .nu ikväll blir det till att titta på allsång och morden i midsommer (som jag blir smått tvingad till att se på) . imorgon blir det nog stan och även så på torsdag då det är torsdagskväll återigen på schemat . dock har jag väldigt ont i halsen just nu så känner mig inte speciellt sugen på det, men humöret kommer att komma ju närmare vi kommer .

på torsdag så är det även stor stor rea i alla butiker i Storknallen i knalleland p.g.a. en brand som var där tidigare i veckan. vilket innebär rea på HM, cubus, Stadium, Carlings m.fl. butiker. antagligen något som det blir en visit på . :-) eftersom att butikerna måste tömma sina lager för att kunna få in nytt. dock vet jag inte om risken för att allt luktar rök som inte går bort finns där? .. hmm.. tåls att tänka på.. kan nog iallafall vara så att vi åker dit och kikar :)

DIG är jag väldigt väldigt trött på nu !

på fredag åker jag även hem, javet inte än om andreas följer med,och det vet han väl inte själv ens om jag ska vara ärlig.. men jag hoppas att han följer med, hoppas hoppas hoppas. vet inte när vi ses igen annars, eftersom han sen börjar skolan igen och jag måste hitta och börja jobba. får se till att de fixar sig på något sätt . men det gör det ju alltid  =). att tillägga är även att jag o andreas om några dagar varit tillsammans i hela 1 år och 7 månader . <3 . BIG LÖVE!

nej jag ska gå och koka upp lite saltvatten nu, för er som inte vet så är det en väldigt bra huskur mot halsont . man kokar upp saltvatten, låter de svalna lite och gurglar det sedan. äckligt som fan, men de hjälper, och de kan de kanske vara värt då?   :) Ciao!

söndag

ja, igår blev det trots allt att vi åkte ut till Emma-Sofie i Sparsör . Vi käkade gott och tittade på Spiderman men Jerry och Emma . och eftersom tiden rann iväg så mycket så blev det även så att vl sov kvar där .. för annars hade vi inte varit hemma förrän javet inte när . haha . men hade sjukt trevligt iallafall =)

idag blir det bara lugnt .. ska kolla lite film och bara vila .
ska gå ner och handla lite mat och fika snart . :) .

nej jag har ingen ambition att skriva något just nu ..
på fredag kommer jag hem till uppsala igen iallafall och det ser ut att bli en liten krogvända på lördag kanske? skulle vara trevligt =)

nej nu ska jag göra något annat ,
hör av mig senare ;)

lördag

andreas är iväg och pratar med jerry i telefon och jag har ingen aning om vad dom planerar för kvällen . jag är hungrig så jag hoppas att de bestämmer sig snart så vi kan åka.

idag har jag tagit det lugnt, varit på knalleland o så bara :)
ikväll ser det ut som det blir att åka ut till Emma-Sofie i Sparsör? tror jag? . ingen aning .

Skänker även en tanke till David Tallskog, hans familj, vänner och anhöriga.
Det som hänt är tragiskt och hemskt sorgligt .
Har själv flera i min närhet som kände honom och som just nu inte mår bra .
jag lider med alla och önskar att Du får vila i frid David.
Det är många som tänker på dig just nu.

image50

fredag

kvällen igår blev helt lyckad . lite saker som hände hit och dit men det får man väl tåla .

hade iallafall en skön förfest här tillsammans med knutsson,frida,jerry,emma-sofie, simon och robin . satt o snackade, spelade fazzy duck m.m.
drog sen vidare in till stan och målet var swing . :) . var trevligt där, jag kände lika många som vanligt, meen, man lär ju känna nytt folk hela tiden . gick hemåt lite senare på natten och kom hem och la sig i sängen, vilket var väldigt uppskattat och något jag längtat efter.

fick annars veta en sak igår som inte alls är lika rolig =/ . jag känner inte personen i fråga men min syster gör =( . skulle vilja åka hem dit och vara hemma med henne o familjen nu eftersom hon är så ledsen , men mamma sa att jag inte behövde känna så. tycker absolut inte om sådana här saker =( det är så himla läskigt när något sånt här händer i ens närhet ...

idag ska jag städa och egentligen måste jag ta mig ut till knalleland för att lämna tillbaka ett par shorts jag köpte igår . onödigt köp och jag bara känner du pengarna glider ur händerna på mig när jag gör såna köp . får världens ångest ! så dom får åka tillbaka till affären.
igår köpte jag annars både nya jeans och nya svarta "jeans". assnygga!

nej jag ska gå o kolla hur min älskade mår sen ska jag hitta något konstruktivt att göra . det finns att städa upp här hemma så får väl bli något i den stilen.

hejs.

torsdag

godmorgon, det är en ny dag och vädret är som väntat här i Borås ;) . Mulet och tråkigt ;P . får hoppas på att det bli bättre :) . idag så händer väl rätt så mycket ändå.. ska dra ner på stan och till knalleland om ett tag och fixa lite saker, försöka hitta ett par byxor o ett par jeans bl.a. (:

har inte hört något från dig på över 1 månad nu , så nu slutar jag engagera mig i dig!

nej jeansen är snart torra och sen kommer robin och jag och andy åker med han till stan .

tagga för ikväll!

hörs !!

tillbaks igen

nu har det gått drygt en vecka sen jag skrev senast och jag ber återigen om ursäkt för det. andledningen är att vi varit nere i falkenberg i åter en vecka . men nu är vi tillbaka i borås iallafall.. där det är molnigt och blåsigt, som vanligt ;) . imorgon är det torsdagskväll och det blir väl utgång då kan jag tänka mig . annars vet jag inte. stugan igen över helgen? vi får se vi får se .. (:

nej ... ingen ork att skriva mer .
hörs senare . :)

ursäkta mig..

att jag inte skrivit på några dagar men har sedan i måndags varit nere i falkenberg i stugan. är hemma i borås nu över dagen och ska snart iväg på match . det har regnat mycket =/ men har det bra ändå..

har letat och letat efter ett par svarta byxor som sitter bra men det går inget vidare med det ska jag säga.. får vänta tills jag kommer hem med att köpa dem och satsa på ett par jeans nu istället ..

nej nu ska jag iväg snart . bilder och mer blogg kommer att komma allt eftersom jag har tid och lust .
mot matchen!

söndag

och ösregn .. inte alltför kul . men men ..
va iallafall och åt hos frida igår, sen kollade på film och sen drog jag och andreas in till krogen, hamnade på swing . träffa några man kände igen o så och kvällen var helt okej :)

imorgon blir det att åka ner till stugan
hoppas vädret där nere är fint bara :)

dessutom måste jag snart hitta mig ett par jeans eller iallafall byxor, annars är det kris.
ciao!

do not panic

Filmen igår var helt okej ändå . tro det eller ej.. (: det var lite lite för lång och utdragen men annars så var det inte så mycket att klaga på .

förut om en liten sak.. mina ena par jeans har gått sönder, vilket betyder att jag bara äger 1 par. var i stan idag, hittade INGENTING .

ikväl får vi se vad som händer, om de blir utgång eller något . hoppas på de :)
har dock inga kläder att ha på mig ..
paaaanic!

http://www.vuxenpoang.com/user.php?randid=49720561002

hörs!

And here I am..

jag är i borås :) äntligen..
tro det eller ej, men vädret var fint när jag kom. solsken och lite blå himmel.. att det sedan blev världens regn behöver vi inte tala om .

ikväll ska jag, andreas, jerry och emma gå på bio . dock har killarna bestämt film så det blir transformers.. men, blir bjuden så då kan jag offra mig . 2 biobesök på 1 vecka, Im goood :D

imorgon är det grillfest :D . sjukt på!!

ska göra mig iordning .
hörs!

It's time !

Imorgon vid det här tiden så är jag i Borås!! =) whey!

idag fyller även min lillebror 11 år (liten blir stor? - nää aldrig :) ) . så ikväll blir det kalas och massa tårta följt av massa packning . .

sjukt fint väder ute idag, eller iallafall väldigt väldigt varmt . en sådan dag som man vill bada på, men annika är i stan istället . införskaffade mig ett rött bälte, en bikiniunderdel , hörlurar och lite småsaker.

nej , jag ska göra mig iordning och försöka packa ner allt de jag vill ha med i min väska . (min rullväska - som är lagad :D ) .

ni som ska till Göteborg v.29 , jocke, malin m.fl. (ingen koll på vilka ni är riktigt) jag har en liten idé . ska bara försöka styra upp det lite . =) . förhoppningsvis festii v. 29 med knivsta-crew i borås. ;) mohaha!

Kväller

Om 2 dagar ungefär så är jag i Borås! =)
v. 29, kröki med Knivsta-crewet som är på Gothia då ? ;) . jag är på!

köpte ny bikini, leggings och solbrillor på gränby idag .


Morgondagen blir nog lugn, ska nog bara vara hemma och förhoppningsvis sitta ute i solen och njuta av värmen (:
Takida - The dread <3 underbara låt


Ju fler X desto dummare är du!!

18 eller mindre betyder att du inte är dum :)

(x) tuggummit har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( ) du har gått in i en glasdörr
(x) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig

summa: 4

( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen
(x) du testade precis det ovanstående för att se om du klarade det
( ) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
() ditt hår är/ har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam

summa: 2

(x) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(x) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal

summa: 4

( ) du har ätit en insekt utan tvång när jag var liten/mindre
(x) du gör detta testet när du borde göra nånting viktigt
(x) du har nångång satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan

summa: 3

( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
( ) du har trillat av stolen då den stått helt still
(x) du använder ordet ??eh?? väldigt många gånger om dagen

summa : 1

totalt: 16

så dum är jag inte trots allt . hahah !

utmanar ALLA som läser det här,, just för att jag har så inihelvete tråkigt :D

Dessutom vill jag ha lite kommentarer från er som läser, det är ju för er skull jag skriver . haha . kommentera så jag vet vilka ni är som läser, OM det är några förstås? :)

Den svaga länken

Mycket kul igår måste jag först säga .
var på bio med Julia och tittade på nya Beck filmen.
Och måste väl säga att den var lika bra som de övriga Beck filmerna :) .

idag däremot så blir det lugnt, vara hemma och ikväll åka till Gränby med mamma .
Trevligt trevligt :)

ska även säga grattis till Amelie, som klarat teorin! :) GRATTIS !

image49

allvarligt, de bästa svenska filmerna som finns.!

hey, what's the big idea?

Ja, det är början på en ny vecka . Känns skönt eftersom javet att jag på fredag åker till Borås. äntligen! som jag längtat efter det! .

idag ska jag träffa Julia, vi ska gå på bio och umgås en massa, har saknat det! har inte träffat henne ordentligt på jättelänge :/ . Men idag ska jag träffa henne :) Wheeyy!



Resten av veckan så vet jag inte riktigt vad som väntar, brorsan fyller år, så det blir kalas iallafall . Smarr!

veckorna i borås kommer bli sjukt bra som jag sagt förut, blir stugan i falkenberg, sommartorsdagar, liseberg och massa massa trevlans! Får väl se om det blir att vi träffar Knivsta-crewet som är på Gothia något också . skulle vara sjuuukt kul!

Nu är de dags för fika, I like a lot ! Sen göra sig iordning och åka till stan för att träffa Julia :) .
ska även ordna en annan sak... en sak som jag är så sjukt rädd för =/ jag bara hoppas att allt är som det ska och att jag inte har något att oroa mig för . för jag tycker INTE om att oroa mig över saker.. Men låt allt vara bra, jag vill inte tänka på sånt nu :) . Allt är som det ska, allt är bra, jag behöver inte oroa mig .

Sick puppies - All the same
James Morisson - This boy

Takida - The dred
Bara för att jag älskar de låtarna så sjuuukt mycket.!

-

det finns inte, och har aldrig funnits det minsta engagemang från dig
- så varför borde jag ens försöka bry mig?

jag är trött på det.

igår <3
underbara kväll. .

nu längtar jag så sjukt mycket till fredag <3 <3


Älskling

Nu har det gått 1½ år. grattis älskling, jag älskar dig mer än någonsin , och över allt annat :)



Söndag

Måste inleda med att säga att igår var galet kul! :)
Saknade dock min andreas bland alla där ;( och jag tror inte jag var den enda som gjorde det.. ;) .

Gårdagens citat:
"- nej jag är inte full!!"
sekunder därpå så ska personen i fråga hälla upp ny öl i sitt glas, men råkar ta i LITE för mycket och får istället all öl på bordet.

bland de roligaste igår (: HAHA

Vaknade imorse och mådde faktiskt förvånansvärt bra :) Wheey!
Har fått lite bromsbett (eller vad de heter) här och där men jag överlever ändå! =)

imorgon ska jag träffa jullan. vi ska äta på stan och sen gå på bio .. lovely!! =)
veckan som kommer är fullproppad med grejer att göra .
och på fredag åker jag =) . weiii!,

nu ska jag ta och städa lite eller iallafall göra något någonlunda konstruktivt !
See ya!


RSS 2.0