...

snart går jag och gräver ner mig i ett jävla hål någonstans.

funderingar och tankar

jag har tråkigt. jag är inte van vid att vara hemma på kvällarna, eftersom jag jobbar inom handel så innebär det ofta att jag jobbar kväll liksom. men idag slutade jag tidigt och visserligen var det skönt, men ändå ovant.

väntar på att one tree hill avsnittet skall bli klart så att jag kan se det snart. veckans höjdpunkt typ..
pratade med susanne och kanske ska åka till henne imorgon efter jobbet, ta det lugnt bara o så :) .

funderar på att börja skriva någonstans på riktigt, då inte på min blogg. för här vill jag verkligen inte lägga ut mitt liv helt sådär. det finns saker man inte vill skriva offentligt. saker man bara vill skriva för att skriva av sig, och jag är iallafall inte den personen som känner mig bekväm med att skriva det i bloggen. Alla de som skriver på sin blogg på heltid, gör de så? eller har de också gränser för vad de skriver ut? vad tror ni och vad anser ni själva om vad man kan och inte kan skriva i sin blogg?

ikväll blir det nog att titta på efterlyst.
nu orkar jag inte skriva mer här .
hejs

torsdag

helt trött idag. har jobbat hela dagen och även fast de gått fort och inte funnits så mycket att göra så är man ändå trött. men jag har en tendens att bli tröttare av att inte ha så mycket att göra hela tiden.
imorgon är det 12-20 jobb, varav de första 4 timmarna på golvet, och de innebär bara 4 timmars kassatid. ganska skönt som omväxling!

i helgen så är det bara jobb som gäller verkar det som, dock så slutar jag faktiskt klockan 8 imorgon, och har inga vidare planer för kvällen, såå.. javet inte .. ;) . det rycker i partynerven som vanligt (;

annars så händer inte mycket värt att skriva om, jag har drabbats av lite små tveksamheter ang. en del saker. Jag vill inte tvinga någon, men det känns ändå som jag gör det. men det tänker jag inte gå och dra upp här.

A och jag kommer inte kunna prata så mycket i helgen, för jag jobbar o han partar typ.. tråkigt men sant, vad ska jag göra åt saken liksom? Om någon mot förmodan inte har något att göra imorgon kväll så är jag sugen på att hitta på något , vad som helst efter klockan 8 bara! :)

nu ska jag roa mig med annat. hejs!

lite förnyelse

jag har gjort om lite, men vet dock inte om jag är nöjd riktigt. får vänta ett tag o se hur det känns.

jobbet gick bra, bara en bråkig kund. ibland måste jag lära mig att hålla tyst helt enkelt.
öppnar imorgon och jobbar till 4, skönt att ha kvällen ledig för en gångs skull :)

ska sova snart, och ringa A.
hejs

åt skogen.

det gick åt skogen med headern. skulle behöva hjälp..

onsdag

äntligen kunde jag sova ut, och då menar jag verkligen sova ut . somnade igår kväll till tvn, och vaknade en snabbis imorse av vakna med the voice (eller vad det heter, på 5an).

annars har morgonen bara varit lugn, jag har myst ner mig med boken som jag justnu är fast i och som förmodligen blir utläst idag. riktigt hemsk, men bra.

filmen igår, ganska okej, sämre än boken (precis som Amelie sa) men rätt sevärd ändå, det är ju den sortens filmer som jag för mesta delen gillar :) .

sitter just nu och funderar på vilken buss jag ska ta mig till stan med, antingen 842 som går och gör att jag får en timme på stan att spendera pengar på (: . eller så tar jag 111 och åker direkt till jobbet och spar en massa pengar . haha får se vad jag kommer fram till.

Jag sitter och kollar på lägenheter hela tiden också, så himla sugen på att köpa, och nog finns det att välja mellan. Jag måste bara vänta i typ ½ år, efter resan med att köpa. Hoppas också verkligen på att A. flyttar hit så jag har någon att dela den med (iallafall efter ett tag) . Har ingen vidare bra erfarenhet vad gäller folk som haft distansförhållande och som sedan flyttar ihop, många har det gått åt skogen för. Blivit för intensivt och så med varanndra. Personligen så vet jag att jag och A. skulle klara det eftersom vi har bott hur mycket som helst med varanndra under längre perioder (anm. somrarna då vi umgås typ 6-8 veckor i sträck). Men jag är ändå lite tveksam, tycker nog ändå att man ska gå lugnt tillväga och inte göra på en gång liksom. Bo på varsitt håll först ett tag och "lära sig" att umgås mer och mer med varanndra. Har ni några erfarenheter eller tankar om det kanske? Funkar det att flytta ihop så och hur ska man gå tillväga tycker ni?

En annan liten sak bara, imorgon så har vi varit tillsammans i 26 månader. väldigt lång tid när man säger det så. men jag har aldrig mått bättre eller varit lyckligare (:
nu ska jag försöka pilla ihop en ny header, jag är inte bäst på det direkt, men jag gör så gott jag kan.

idag kommer även nya one tree hill ut ! ska se det, och skriver säkert mer ikväll! :)

Mias systrar & systrar i jeans

jag har grävt ner mig med en bok ikväll . Mias systrar av bl.a. Maria Eriksson författaren av bl.a. Gömda, Asyl och Mias hemlighet, vilka är bland de bästa och hemskaste böckerna jag någonsin läst.
Att allt hänt i verkligheten är verkligen skrämmande.
- och det händer fortfarande, det kan jag lova.
Att Maria Eriksson, som hon kallar sig, klarade sig ur detta är något jag beundrar henne för. Alla kvinnor är inte så starka, och att hon nu berättat om det kommer förhoppningsvis ge fler kvinnor modet.
(Maria Eriksson var iallafall vid tillfället då Asyl släpptes, den enda kvinna som lyckats få asyl i USA p.g.a. kvinnoförföljelse. Hon skrev amerikansk rättshistoria)

Men vad gör regering och politiker åt att försöka minska ner det?
Finns det ens något man kan göra, egentligen? Något måste det väl finnas
Usch jag tycker det är hemskt och skänker en tanke till alla därute som har det såhär,
så ska ingen människa behöva ha det.

Annars så börjar systrar i jeans på 3an snart. har läst boken men inte sett filmen, någon som sett den?
Är det något att se?

tisdag.

snart har halva veckan gått och idag är jag faktiskt tröttare än vad jag varit de dagar jag har jobbat.
åkte till stan vid 11 och körde och handlade lite, bl.a. ett par nya skor, de från stadium som jag pratade om förrut.
sen så hem till emelie och försökte få igång deras dator, vilket gick bra.. en stund . sen gick de helt åt skogen och då gav jag upp.

imorrn är det jobb igen. ska bli skönt att komma till jobbet, gillar att vara där. ska faktiskt bli skönt att jobba hela helgen också.

har lagt upp lite bilder från helgen på bilddagboken nu, och jag saknar andy så himla mycket :( .
annat&göra.

ska läsa min nya bok och sen ska jag ta ett varmt bad. heejs

galna kunder

jag har klarat av första dagen av 6 denna vecka på jobbet, det var sjukt mycket att göra idag ändå så gick timmarna fort! mycket galna kunder. folk är galna , man blir bara mindre förvånad över vad de har att säga.

"ni borde ha en speciell kassa för kunder som ska lösa in pantkvitton!" - ja för det är ju SÅ många som enbart löser in panten.

"ni borde ha en större kassa för de som handlar mycket" - ALLA handlar mycket och jämför våra kassor med de på typ ica inne i stan så ska vi prata om små och stora kassor sen.

"ni borde ha en policy för hur kunder ska göra när man öppnar en ny kassa" - är det verkligen vårat jobb att se till så att allt i kön går rätt till, hör inte det snarare till sunt förnuft att man inte tränger sig etc.?

"du som jobbar i kassan, vet du vad milkos creme fraiche kostar?" - självklart så har vi kassörskor ALLA priser i huvudet... noooot

jag säger bara det, upphör aldrig att förvånas!

imorgon är som sagt enda lediga dagen i veckan, och då blir det körlektion och sen ska jag ta en tur till skuttunge och kolla om jag kan få ordning på deras dator, så svårt kan det väl inte vara? nog för att den verkligen lever sitt eget liv, men allt går med lite vilja!

nu ska jag göra lite andra grejer.
äta lite glass tror jag.
hejs!

Melodifestivalen



Hur kan en människa vara så himla rolig, och så himla iskall?
Skicka ner Björn Gustavsson till Eurovision istället.
Mer Björn Gustavsson till folket!


26 månader

jaja då är det en ny vecka på intågande. och det kommer vara en vecka full av jobb.
jobbar varje dag utom tisdag och då har jag redan planer ändå för vad jag ska göra.
men det är värt det, lätt, eftersom jag ändå inte har några speciella planer, och det är ju faktiskt bättre att tjäna ihop pengar än att göra av med dem (;

åker bussen vid 1 till stan idag för att jobba till 8 sen, får jobbigt nog åka bussen hem sen.

annars så har jag faktiskt inte så mycket mer att berätta om veckan. jag och älskade har varit tillsammans i 26 månader ( 2 år och 2 månader med andra ord) och det är väl kanske inte en sån big deal. Men när man ändå tänker på det antal timmar vi rest för att träffa varanndra så känns det som en ganska stor deal att man orkat ändå. ska jag vara ärlig så hoppas jag faktiskt på att andreas kan flytta hit till hösten, så att jag kan få ha honom på "normalt" avstånd, istället för alla de milen vi vant oss med att ha. ibland behöver man helt enkelt lite omväxling i livet.

ska städa ordning lite i rummet nu, sen är de dags att fara till jobbet.

Söndag

söndag och ännu en helg till ända.
Andyälsk har varit här hela helgen och jag har haft det underbart! jag älskar dig mest av allt !
igår så var det fullt upp, vi kollade fotboll, käkade pizza, kollade melodifestivalen och satt och drack och umgicks lite hemma hos Emelie hela kvällen. En helkväll som var topp! thaaank yoou guys!

idag åkte älskling hem, och det känns lika tråkigt som alltid. nästa gång han kommer hit så ska han vara här i 2 veckor typ och det kommer vara underbart!! :)

längtar till i sommar, och turkiet, och till hösten när jag förhoppningsvis får min älskade många mil närmare.
jag vill ha dig här jämt älskade.

nu ska jag mysa ner mig i ett varmt bad, kanske lägga en ansiktsmask, en bra bok och bara ta det lugnt.
imorgon börjar en 6 dagar lång arbetsvecka :)
och imrgon kommer även en efterlängtad lön =) .

nej nu väntar faktiskt badet .
bilder från i lördags kommer allt eftersom att komma upp, kanske inte här men på bilddagboken iallafall.
hejs!

Stackarn

Mamma stackarn är opererad och ligger justnu i sängen.
jag och andy är taxi här hemma typ. har skjutsat jenny till grekerna, och fredrik ska snart på match.

men ikväll blir de till emelie. dricka, ha kul o melodifetivalen ! laaatch!

justnu har jag inte tid att skriva ihop något ordentligt inlägg .
ska göra lite fika nu innan vi åker. 
ciaaaooo

Fredag

Andy är här och jag är glad! (:
idag blir det jobb 14-21. och jag tror älskling ska roa sig med andreas ,

nu ska jag göra mig klar, sen får jag skjuts in till jobbet.
hörs!

dagen med stort D

idag jobbar jag kväll, vilket känns lite mysko eftersom jag inte gjort det alls denna veckan, inte ett rent kvällspass iallafall. men jag har något att se fram emot för när jag slutar jobbet så är älskling här :) :)

annars så, förkylningen ger med sig lite . wiii!
lördag blir trevligt, trevligt folk, dricka, melodifestival och allmänt lugnt bara . riktigt skönt och ibland saknar man det också.

sitter & dunkar musik nu, finns mycket bra ändå så vill jag har meeeer.
någon som har några sköna tips?
har ni sett min senast spelade låtar lista på sidan, (; . last.fm är bra skit!

nu är det dags att fräscha upp sig lite.
ska bränna ut lite sköna skivor till helgen,
måste hitta lite mer skön musik först bara =) .
hejs !

Underbart


image88


When you walk through a storm
hold your head up high
And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm is a golden sky

And the sweet silver song of a lark.
Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Tho' your dreams be tossed and blown.

Walk on, walk on with hope in your heart
And you'll never walk alone,
You'll never, ever walk alone.
Walk on, walk on with hope in your heart

And you'll never walk alone,
You'll never, ever walk alone.

lediga dagen.

lediga dagen idag, ogud vad jag utnyttjat min lediga tid. det är nästan så jag blir lite trött.
från klockan 9 så var jag i stan och dagen har tillbringats med shopping och körlektion. kom inte hem förrän strax efter 4. fick även mitt linne från ellos idag som jag ska behålla, betalat o klart.

annars så köpte jag lite alltmöjligt på stan, underkläder & ny plånbok.

imorgon så kommer älsko hit <3 . och jag ska jobba på kvällen men han kommer med och hämtar mig sen eftersom han inte hamnar i uppsala förrän vid 7, och jag slutar 8, så har verkligen någon att se framemot.

på lördag blir de mys i skuttis som det ser ut, en skön hemmakväll bara med melodifestival osv. =) . jag ska iaf se den ;) .

nu ska jag göra något annat tror jag .
spana lite på youtube eller något. det är alltid kul! .
ciao!

trött & sliten.

är helt galet trött efter idag . det är förkylningen som spökar och jag önskar att den vara kunde ge med sig. proppar i mig c-vitamin osv hela tiden men ingenting hjälper =/ .
imorgon är det iallafall inget jobb, har dock körlektion 9.00 och sen ser det ut som jag ska träffa Ems på stan..?

har bokat andys hembiljett nu,
och betalat hela anm. avgiften på resan.
good girl!

helt trött efter idag orkar inte skriva mer faktiskt ..
see ya

godnatt

nu är det dags att lägga sig i sängen igen.
sitter fortfarande och velar över jackan, ska jag behålla den eller inte ?

imorgon väntar som sagt jobb .
det blir nog bra det där .
godnatt gott folk!

måndag

jobbat 11-19 idag och dagen rullade på läskigt fort. hade en tjej som kassatränadet så fick vara lärare mest under dagen. skönt! imorrn är det jobb 8,30-17.

har hittat en ny lägenhet som jag är sugen på att kolla på . ska försöka övertala mor att åka dit :)

annars har jag inte mycket att skriva om .
jag gillar lasse lindhs låt från melodifestivalen.

söndag - och mer jobb

fullt upp har det varit, igår på jobbet fanns och göra hela tiden och lagom tills jag skulle sluta så blev det världens köer.. kuul! som tur är så var anna kvar på frukten och kunde byta av mig så att jag fick gå. ruschade upp och bytte om, ut och mötte amelie och vi åkte upp till kvantum och skulle handla, tyvärr så missade vi ju en sak. haha! åkte hem och jag fick äntligen se hur hon bodde, asfint!
gjorde årets godaste kycklingsallad (jag lovar!) drack lite vin och kollade på melodifestivalen. efter ett tag så kom emelie och vi åkte ner på stan, people blev slutdestinationen och det var en helt okej kväll där, kul folk, härlig stämning och goda drinkar ;) .
en sjukt trevlig kväll som måste göras om! Snarast!

idag så är det jobb, jobb och jobb . 6 timmar ska jag jobba och jag ska tjäna gruvligt med pengar (;.
uppenbarligen så verkar det som vi fått tillökning på resan också, that's niiiice!

på torsdag kommer älsko hit, äntilgen, SOM JAG SAKNAT HONOM!

melodifestivalen igår då, vad tycker ni? personligen så tycker jag faktiskt att carola och andreas jonsson borde gått vidare för att låten var faktiskt väldigt bra. i övrigt så gillar jag lasse lindh också!

nejnu ska jag göra lite annat.
har saker att stå i .
ciao!


ye!

nu är det på gång , nu ska jag göra ordning bloggen ordentligt :)

seg

jag är sjukt seg. det är nog förkylningen som gör det måste jag säga.
det var lugnt på jobbet idag, förvånansvärt lugnt för att vara fredag. så timmarna rusade på bra, helt plötsligt var den 8 och dags att sluta.
imorgon börjar jag jobba 9 och inte 9.30 som jag hela tiden trott. men en halvtimme hit eller dit..! är dessutom inte mycket att göra den tiden heller så.

annars så har jag färgat håret på min syster ikväll, det blev faktiskt bra tycker jag. jag gjorde inte så myckt men sköljde iallafall ur det ;) . bättre än inget, ellerhur ;).

imorgon då, jag måste prata med dig Amelie! slänger iväg ett sms snarast!
ska packa och bestämma vad jag ska ha på mig imorgon..
ciao!

Fredag!

Blodtrycket var det ingen större fara med som tur är. ska dit och kolla det igen i sommar så :) det är nog inga problem hoppas jag.

ska snart iväg igen och köpa min jacka och sen jobba, börjar jobba kl.1 istället för 4 idag, det är extra pengar och jag behöver varenda krona! (=

kvällen blir lugn, jobbar till 8 och sen ska jag bara hem och ta det lugnt och längta till imorgon när Andy kommer hem, SOM jag saknat honom! annarså så e de jobb 9.30 - 17,30 imorrn. det kommer finnas att göra men det är kul! direkt efter jobbet bär det av hem till Amelie (tror jag,vi måste styra upp de där du ;) ) . och sen mys och kolla melodifestivalen, får se om de blir nån utgång, vet inte vad folket känner för? men i min utgångsnerv rycker det alltid när helgen närmar sig ;) .

sitter och dunkar massa musik justnu. behöver något nytt att lyssna på känner jag, ändå så har jag mängder av bra musik som jag är jättedålig på att lyssna på!
nästa vecka är det massa jobb igen.
för att inte förvirra mig själv så täknte jag printa upp mitt schema här:

Fredag: JOBB 13 - 20.05 sen hem och sova och bara vila och försöka bli av med förkylningen.
Lördag: JOBB 9.30 - 17.30 efter det till Amelie för middag och melodifestival
Söndag JOBB 15 - 21.15
Måndag: JOBB 11-19.05
Tisdag: JOBB 8.30 - 17.05 iväg på något ljusparty eller något för att sällskapa mamma.
Onsdag: L  E  D  I  G   (men vill gärna jobba här)
Torsdag: 16 - 20.05                                  ÄLSKO KOMMER HIT !! <3
Fredag:  15 - 20.30gul, så slutar antagligen 21.
LördagL   E   D   I   G
Söndag: L   E   D   I   G

snart så fyller även Lina år så det är dags att fira att lillan blir stor ;) .
men innan dess så är det Busans tur att lämna tonåren och bli riktigt vuxen!
mycket att hålla reda på justnu.
och just nu måste jag packa ihop min väska osv. så att jag är klar att åka till jobbet sen!
Hejs!

slut på dagen.

imorgon ska jag köpa jacka har jag bestämt mig för.
får se vad det blir för en bara :)

älskling ringde ikväll, och jag saknar honom.
men i övermorgon är han hemma =)
o på lördag blir de trevlig också hoppas jag :)

nej jag måste sova nu.
en dag imorgon

ska till vårdcentralen och kolla blodtrycket (JAG HATAR UNGDOMSHÄLSAN) eftersom de på UM tyckte att jag hade alldeles för högt, när de kollade då jag typ sprungit dit o va helt uppe i varv. tror de man får lågt blodtryck då eller? riktigt irriterande!

image24

gamma bild , men glad alla hjärtans dag älskling!


utgång(?) & ny jacka på g.

Helgen närmar sig, och jag är faktiskt lite sugen på en utgång känner jag,
det finns knappt några ställen att gå till , men det skulle vara kul att gå ut.
Får se vad som väntas på lördag! (: och vad alla andra känner för? :)

ikväll ska jag mysa ner mig i soffan och titta på the Holiday som följde med Aftonbladet idag .
en bra film, riktig alla hjärtans dag feeling på den (: 

imorgon ska jag nog införskaffa mig jackan på Vero Moda ändå. tror jag. (:
ska kolla carlings bara om de har någon snygg (:
har någon tips på någon annanstans i stan som de finns snygga jackor?

annars så, imorgon kväll jobbar jag till 8, likaså på lördag, fast då slutar jag halv 6.
Blir nog uppmött på jobbet tror jag, måste bestämma lite mer :)

blev en del bloggande idag.
men jag känner att ambitionen finns idag =)



funderingar.

sitter och funderar på vårjacka är väldigt sugen på att köpa en som jag provade idag.
en från vero moda, nivet typ skinnimitation, kort? i mörkbrun. vad tycker ni?

sen är jag på jakt efter nya skor.
jag vill ha korta stövlar utan någon klack, eftersom mina fötter inte riktigt gillar klackar.
har någon några tips på var det finns skor som dessa?

alla hjärtans dag.

och idag har jag ordnat 2 saker på min att göra lista .
jag har varit på IKEA, köpte vinglas, och kollade på en massa saker, bl.a. ett vitrinskåp i glas som va asfräscht!
och på sängstomme & soffa.

sedan så har jag köpt nya byxor, hittade ett par på vero moda, ett par svarta , helt ok!
och på duka fyndade jag också, köpte äntligen min karaff! nu har jag nästan hela serien! :)

image86    image87


i övrigt så blir det nog en lugn dag, har ju inget direkt att fira alla hjärtans dag med. eftersom mitt hjärta som sagt är borta =( .
imorgon väntas återigen jobb, samma i helgen.

skriver kanske lite mer senare.
Ha en topp alla hjärtans dag allihopa!

natti natti

nu har jag pillat lite med bloggen, allt för att inte behöva gå och lägga mig .
är egentligen jättetrött men jag hoppades på att älskling skulle ringa ikväll. men icke.

nu är den lite omstajlad, inga stora förändringar dock
nu ska jag sova, och ladda för morgondagen som förhoppningsvis fylls med shopping av olika slag =) .

Amelie & jag (och även Linda) har även pratat lite om vad som väntas i helgen .
Kommer bli riktigt trevligt  =) .

nej nu ska jag smsterra emelie lite mer, sen blir det faktiskt sova.
natti natti

:)

våren närmar sig och jag kände för att ändra lite .

vad tycks?

kväll

idag har jag jobbat. bara 4 timmar och det kändes lite ovärt faktiskt. vill hellre ha långa pass.
fick skjuts hem av pappa och nu har jag tittat på one tree hill <3 . älskar den serien.

imorgon är jag ledig, så jag slipper sitta i kassan när alla köper blommor och chokladaskar.
mamma och jag ska nog åka till ikea och gränby imorgon, kolla runt och shoppa lite :)

jag saknar andreas, mycket! men bara några få dagar kvar till han kommer hem.
har även sett att läsarna på bloggen ökat, vilket är väldigt roligt! (:

i helgen ser det ut att bli fullt upp. ska jobba hela helgen, och sen så måste jag prata med amelie osv.
och snart fyller även Lina år, och då blir de party!

annars så finns det en hel del som ska göras, så jag gör en copy av amelies blogg. en att göra lista:
[  ]   ta körkort
[  ]   spara pengar till o köpa lägenhet
[  ]   åka till ikea
[  ]   köpa nya byxor
[  ]   betala alanya resan
[  ]   handla lite nytt inför vår/sommar
[  ]   köpa nya skor
[  ]   börja träna
[  ]   rensa min garderob och ev. sälja en del
[  ]   köpa en liten söt bil
[  ]   städa upp i mitt rum
[  ]   sätta in alla mina foton i album
[  ]   kolla upp om jag ska plugga någon kurs i höst (i annat fall om jag ska ordna kårleg)
    - sen så har jag en hel del annat som jag vet att jag måste göra. men att skriva ner allt skulle ta år och dagar.

nej nu är det annat o göra.
ciaooo

jobb idag.

idag är det dags att jobba igen.
jag jobbar dock bara i 4 timmar så det känns nästan smått ovärt.  Är så pass van vid att jobba långa pass så när jag väl jobbar vill jag jobba iaf 6 timmar eller något. det blir både mer pengar och det känns inte som man gått dit och vänder bara.

annars så ska jag in till stan lite innan tror jag har lite saker som jag ska kolla upp.
älskling ringde igår kväll precis innan jag skulle gå och lägga mig och god, I miss him! Kom hem nu istället! Det är megalångt till lördag!!

jag är dessutom jätteförkyld, vaknade imorse av att jag hade jätteont i hela munnen, jag skojar inte det gjorde verkligen jätteont! gick upp tog en ipren och försökte somna om, och det gick ju bra. men nu verkar iallafall tabletten i några timmar så jag får väl ta en till i förebyggande syfte innan jag börjar jobba sen.

30 second to Mars - The kill <3

tankar

har nyss ätit, idag har varit så lugnt. ganska skönt ibland även fast jag nästan mer gillar att sysselsätta mig med jobbet.

alla hjärtans dag närmar sig och mitt hjärta är i österrike då. så det blir inget speciellt firande för min del .
tycker i och för sig att det är lite överskattat med dagen, mest en dag för handeln att sälja. men å andra sidan så är det lite gulligt. så vi får väl fira vår alla hjärtans dag en annan dag.
på tal om det, vad ska ni andra göra denna "stora" dag ?

finns det något bra på tv ikväll?

tisdag.

ledig idag, riktigt skönt.

har inte tillbringat dagen med något speciellt alls. läst lite, städat upp lite, tänkt lite på älskling o så bara .

sitter och funderar lite på diverse saker, bl.a. resan i sommar, längtar så sjukt mycket!! =)

har ingen ambition att skriva justnu, men de kanske dyker upp.
hejs

måndag

då är det måndag igen, och det jobb även idag för min del.
ska jobba 3 till stängning och sedan så körlektion innan dess , vilket innebär att jag måste åka hemifrån snart.

annars har jag inte så mycket att säga.
jag saknar andreas jättemycket nu.
inte pratat med honom sen i lördagsmorse.
Hoppas du inte brutit några ben eller nått där nere i kylan.

nej annat o göra.
en ny vecka att orka sig igenom
helgen flickor?
ciao!!

söndag

igår var galet kul.
jag jobbade på dagen och sen på kvällen så blev de lite dricka och melodifestival hos emelie.
sedan in till stan, och runt lite för att sedan avsluta kvällen i Nyby :)

idag blir det jobb igen. 5 till 9 . heeelt okej känner jag =)

for the record, Björn Gustavsson är bästbästbäst.
vad är kärlek

"när det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka,
när du fnissar som en liten flicka,
när man känner något man cant deny,
when the eagels fly over mountain high.
när all oro är som bortblåst och förvunnen,
när simba återvänder i lejonkungen.
när man bara drar replik för att slippa krångla;
min pappa är rik, vill du hångla?
om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvet ut,
då ser man galen ut
Det hör egentligen inte hit och höra,
det är bara en grej man kan göra.
när jag dansat med elin en sommarnatt lång
och vi satt på en parkbänk,
jag var kär och hon drack rom.
När Elin sa att jag var den vackraste som finns,
såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans.
våga styr som en kapten, våga fall som ett löv
våga chansa och se hur det går,
vad är fegt, vad är mod, what is löve?
baby don't hurt me, don't hurt me, no more.
...För en kväll som doftar lite YMCA,
Tack Göteborg, Ni är kärlek för mig!"

http://www.youtube.com/watch?v=DSdzkmiJM28


jag saknar dig älsko, KOMHEM!

Fredag

idag har varit en fullt upp dag.
imorse var det tandläkarn, som jag blev godkänd hos, och det gick bara på 420 kr. wii
sen så um, och sen klippning.
hann också med att shoppa lite, så mascara, puder, handcreme och ett linne blev det.
mamma hämtade upp mig utanför salongen och fick skjuts hem
idag har jag tittat på one tree hill också, hann inte göra det igår.
å gudars, vad jag älskar den serien, från början till slut.

fick mitt nya fina bankkort idag. :)

"Love is not love which alters when it alteration finds.'
When life gets hard, when things change, true love remains the same."


plans.

helgen väntar med kalas, kanske lite jobb, med melodifestival och kanske en utgång .


hur ser era planer för helgen ut gott folk ?

snart helg

idag är jag slut, och då menar jag allvarligt helt slut i hela kroppen.
även fast jag bara jobbade ett vanligt pass så tog de på krafterna.
började jobba halv 9, åkte med pappa in till stan och tog en promenad från stan till jobbet.
sen va de bara jobba o slita fram tills klockan 5, då pappa åkte hem från jobbet så jag fick skjuts hem också :)

ikväll ska jag kolla på one tree hill bara, ta de lugnt.
tänkte att jag skulle få sovmorgon imorgon, men icke. tandläkarn 9,10. vilken lycka..

har fått hur mycket pass som helst de närmsta veckorna!! :) hur glad som helst! =)
sen så har jag lagt in min semester också =D . wii !
nej nu är de dags o göra nått annat.
ciaoooo

onsdag

det gick bra att jobba igår. riktigt skönt att komma in i det igen även fast jag var sjukt trött när jag slutade. idag ska jag jobba 13-21. ganska jobbigt pass för de känns som hela dagen och kvällen försvinner (vilket den även gör!)
men det är bra, jag måste komma upp i mina timmar i veckan.

annars så ska jag åka till ewa på fredag, och sen blir det något på lördag kanske? vi får se vi får se :)
andreas åker till alperna och det är tråkigt =(  vem ska jag prata med i en veckas tid? någon kommer få otroligt mycket samtal av mig . haha!

jag vill fortfarande börja träna...?

nu är det dags att äta mat, sen åka iväg och göra en insats!
hejs!

jobb igen.

idag är det jobb. 15-21 . jag är egentligen inte alls sugen på att jobba, men vad gör man inte för pengarna?
även imorgon är det jobb, och på torsdag.
på fredag är det en annikadag och på kvällen ska vi hem till moster som fyller år.
lördagen ska det väl hända något på, hoppas jag.
andreas åker till alperna också, och det känns väldigt tråkigt.. =( .

Mamma och jag kanske ska kolla en lägenhet i veckan också, får se om vi får tid till det.

nu ska jag göra mig klar, och sen åka iväg.
hejs!

<3

image38


Most of our lives is a series of images,
they pass us by like towns on the highway,
but sometimes the moment stuns us as it happens,
and we know that this is more than a fleeting image,
we know that this moment, every part of it, will live on forever
                   

yay!

kan inte något bara hända?
något som rubbar min vardag & gör saker lite mer annorlunda.
just nu står jag still känns det som.

jag kan sitta hemma & önska mig tillbaka till 2007 igen och igen
med underbara vänner, andy, studenten,
ja, en av de bättre åren i mitt liv. ja allt allt vill jag ha igen!

...Eller så kan jag dra tummen ur röven
och göra något grymt med 2008 också.

trött

alla ni som har så att man måste godkänna kommentarer innan de publiceras, hur gör man?

en annan sak jag läste som jag tyckte var lite smårolig är den lilla diskussion som pågår ang. people. hittade det via en blogg. här kan ni läsa inlägget
det är faktiskt ganska så intressant läsning.
finns även en hel del "svar på tal" på diverse ställen men tänker inte ta mig för att länka till alla




back in Uppsala.

jag är då hemma igen. det har vart en speciell helg. med det inte säga dålig, men jag har haft de bättre. men jag fick umgås med min älskling, och det är väl det som betyder något?
tåget hem gick ganska segt faktiskt. fast sov större delen av resan så det var skönt.
hemma igen och jag har bokat klippning, tandläkare osv.

Anonym, som kommenterade mitt förra inlägg. Jag ska göra några saker klart för er alla här&nu. I min blogg, här, skriver jag det som faller mig in för stunden, och vi alla har stunder då man är trött på omgivningen osv. ellerhur? och jag är faktiskt extremt lycklig med mitt liv, för jag har saker som många andra saknar, jag är frisk, jag har ett jobb jag trivs med, en familj, mycket underbara vänner och mest av allt så har jag min Andreas som är bland det bästa som någonsin hänt mig! Så, berätta gärna, varför skulle jag vara olycklig?

borås och utgång.

det var utgång igår. eller det blev en spontanutgång.
jag åt middag med jocke och jerry och sen så åkte vi upp till Per när vi mött upp andreas.

en kväll på gott & ont.
verkligen

borås och finsittning

sitter i borås nu, ledsen för att jag inte skrev något i går men det fanns helt enkelt inte tid för det. gårdagen var fullt upp, åkte ner hit på morgonen och sen när jag var nere vid lunch så var det handling och hem och fixa sig iordning för middag på högskolan. innan så var det förfest hos micke på knalleland. jag, andy, micke, paula, petter och kristoffer om jag inte glömt någon nu. det var trevligt ! gick ner till middagen vid 7tiden. det var även trevligt där , dock så kände jag inte så mycket folk, eller snarare jag kände nästan ingen, vilket kan göra att man känner sig lite obekväm i bland, men som man säger "det blir inte roligare än vad man gör det till" .
kvällen slutade iallafall på kårpuben med massa studenter. en helt okej kväll.

idag så har det varit lugnt. andreas ska iväg på något med skolan sen så jag får väl sitta här hemma . pratar dock lite med per på msn och det kanske går o hitta på nått. vem vet.?

nu ska roa mig med annat. här kan jag inte sitta och tycka synd om mig själv. hejs!

RSS 2.0