Alla tips välkomnas!

Sitter här igen i brist på annat. Det är lite komiskt, så fort A har åkt hem så sitter jag här en massa ,dels för att jag kan prata med honom här, men dels för att jag har inget bättre för mig.
Funderar på att lägga mig i badet, riktigt värt!

Funderar även på att fixa ner lite bra musik tills turkiet, har någon något bra tips kanske?
alla tips välkomnas!

Tomhet & Tristess

Nu har Andreas åkt hem och det känns väldigt tomt . Usch! Jag gillar inte alls att återgå till vardagen såhär. Men nu är det 2 veckors jobb och sedan så kommer han och Per hit igen och det är dags för Alanya! :)

Annars så handlade jag lite på stan idag, blev 2 linnen och ett par flippisar. Ska inte handla så mycket nu innan resan tänkte jag.
sitter fortfarande och är väldigt sugen på en kamera, en Avant från netonnet.. får se hur jag gör, måste få bort min gamla tråkiga först.  Någon som vill köpa en kass kamera kanske? ;)

Vad gör ni ikväll?
Själv funderar jag på att kolla på film eller något.
Imorgon är det jobb, och så fortsätter det till o med söndag. Nästa måndag är jag ledig sen. Wheey!

Alanya & Akuten

Söndag, och min lediga dag. Hur skönt som helst att få lite space och vara ledig ibland ändå.
Imorgon åker A hem, vilket inte alls känns kul =( men vet ju att det dröjer 2 veckor tills han och Per kommer hit, och då är det dags för Turkiet, äntligen! Är fortfarande väldigt snurrig vad gäller en del saker om Alanya, ni kanske varit där? Har hört något om att det finns 2 stränder varav en av den är fina och den andra... inte? Berätta för mig, era tips och tankar :)

Igår så jobbade jag , därefter var det 40årsfest hos Ewa, som var hur trevligt som helst. Massa trevligt folk och god mat och dricka. Och idag så har varit en händelserik dag. Vi vaknade vid 11 ungefär, kollade film och lite så. Sedan igår har inte katten varit sig själv, och vi såg att svansen hängde i en konstig vinkel. Så mamma och pappa har tillbringat dagen på Ultuna och kisse hade fått ett rejält bett i svansen. Så nu är det antibiotika och tratt för henne i några dagar.. stackarn..!

Annars så var vi hos emelie, kollade i kataloger, badade och hade trevligt. kollade också på nya vovven som var bland de sötaste jag sett =) =) nu väntar jag på em-finalen. Heja Spanien!



berätta om Alanya! :)

bild: solakuten.se


bra filmer

har nyss sett what happends i vegas, en riktigt bra film :)
sitter nu och blev sugen på att handla lite filmer, men vet inte vilka riktigt,

har ni kanske några tips på bra filmer? :)



fredag - äntligen

har varit ganska lugnt och skönt på jobbet idag.
jag tänker inte bli långrandig idag.
nu vankas film och chips .
jag älskar fredagar!


Ryssland i final?

sitter och kollar på fotbollen och spanien gjorde mål för några minuter sedan.. lite tråkigt för jag tror att jag vill se ryssland i final (är typ den enda som vill de..) känns lite som en upprättelse för Sverige då.



bild: aftonbladet.se

Jobb imorgon, 10-19, men först kolla klart matchen och antagligen se någon bra film! :)

vad gör ni ikväll?



Jag skyller allt på...

jag har varit extremt dåligt på att blogga på senaste, och jag skyller allt på jobbet och A ;) . När jag inte jobbar så umgås jag ju med honom så då blir det inte tid till att blogga.

Idag har det varit en sån dag man vill glömma bort på jobbet. Ni vet den dagen då allt känns bra när man kommer dit, alldeles för bra, man ligger alldeles för bra i tid och har hunnit med allt. Då händer det, grejer kommer fel och man ska ringa till massa ställen och det kommer varor och allt får inte plats osv. Det är då man bara vill sjunka igenom jorden just för att inget går ens väg. Egentligen så var det inte så mycket grejer som kom, men jag är inte speciellt van vid att sköta en hel avdelning själv så när det kommer typ 6 pall med enbart ost & mejeri så blir man ganska stressad. Men Anna kom in lite tidigare och allt gick bra. :) tror nog jag stressade upp mig lite för mycket, men det löste sig till slut ju.

Vid 1tiden slutade jag och gick ner på stan och träffade min söta. Vi åt lunch och gick en runda på stan för att leta lite kläder på rean. Jag tycker dock att det inte var en så bra rea, mycket skit och så. Det kan även vara så att jag inte visste vad jag skulle ha för kläder så därför hittade jag inget. Till slut köpte jag en hoodtröja iallafall, en ljusgul på Stadium, massa mysig!



mys!

Nu ska jag och Andreas ut och gå litegrann, det blåser inte lika kallt längre så då vågar jag mig ut (;

...Det har varit varmare

i vattnet än det var idag när vi badade kan jag säga.
Jag & A fick en idé tidigare idag att vi skulle bada och drog med oss Andreas & Emelie, och riktigt kallt var det kan jag säga. Men efter en varm dusch nu så är jag back in business igen. Det var faktiskt mitt första dopp iår, riktigt sent och dåligt av mig men.. Har ni tagit första doppet än?

tänkte bara skriva en rad nu innan jag går och lägger mig, har sett att mina läsare ökat ännu mer och då måste jag ju hålla igång med att skriva inlägg, så jag inte förlorar er ;) .



Var är det fina vädret som var i början av juni någonstans? =(


trött

Sjukt trött idag, men vad duktig jag varit! Ganska stolt över mig själv =) .

Ikväll blir det bad, fotboll och sedan sova, börjar jobba 7 imorgon igen.
orkar faktiskt inte skriva nått justnu, godnatt.. eller nått

Bärbart = Bra skit!

jag kom på att A har massa bra musik i sin bärbara dator, så nu ska ipoden in i den också. Har även lite annat bra på g, wheey :) . Jag har velat ha en egen bärbar dator, men som det är nu så kan jag nog använda A:s, ordnar vi dessutom med nätverkskort till den så blir det tipptopp =)

i övrigt kollar A på CSI NY nu, och det var lite äckligt så känner mig inte så sugen på att titta på de ;) .
annars finns de väl knappt nått bra o se på ikväll, tyvärr =/

musiktips

det var verkligen inte mycket bra på tv ikväll... tråkigt!!

har lagt in massa nice musik på min ipod nu, sitter o letar ännu mer bra, måste verkligen sortera bättre..
har ni kanske några bra tips?


en ipod rikare

nu mina kära vänner så har jag införskaffat mig min ipod! =) . känns hur bra som helst!
håller på att synka den med datorn nu =) .

läste på löpsedlarna i stan att det skulle bli supervärme, och när man kommer hem så är det spöregn, så javet inte riktigt hur mycket jag litar på de där meterologerna (; .

nu ska jag fortsätta med min ipod .
wiiieee!

tips

måndag, och även idag är jag ledig, känns konstigt att ha varit ledig så många dagar i sträck. Blir nästan lite lite skönt att det startar imorgon med sommarschemana och jag får börja jobba ordentligt igen ;) . Lönen kommer på onsdag, och det känns bra säger jag bara =) .

Idag är det körlektion och lite shopping som väntar. Ska bl.a. inhandla mig en ipod idag =) .

Först & främst är det duschen som väntar .
vad gör ni andra idag?

Nu medans jag kommer ihåg det ska jag spana in om det finns nån bra kamera på netonnet att köpa.
Har någon kanske något bra tips på en bra kamera? Vill ha en bättre än vad jag har nu ( dvs 5 megapixel jättedålig..)

slut & lite snygga midsommarbilder

givetvis så är ipoden jag ska ha slut..
får kolla i stan imorgon.. macoteket here I come!

nu ska jag & A kolla sporten sen ska vi se filmen på 3an o äta marängsvisch! =)


















lite bilder som Jonas tog under midsommar (:

fullt upp runt midsommar

sjukt att läsarna sjunker så fort man inte skriver lite ihärdigt som annars. De senaste dagarna har jag haft fullt upp med att fira midsommar m.m så jag har inte haft möjlighet att skriva . p.g.a. ett missförstånd på jobbet så blir det inget jobb idag heller, eftersom de satt in 2 st på samma tid, och eftersom jag har andy här så tänkte jag att jag kunde vara ledig då.

midsommar då, vi träffades först hemma hos lundbergs och käkade lunch och snapsade. Trevligt som satan! Sedan  på eftermiddagen så drog vi oss till Knivsta och Jocke för lite kalas. var mycket mycket trevligt, bilder kommer komma upp när jag orkar. Medans jag kommer ihåg det så ska jag även köpa ett nytt minneskort till min kamera :-) får nog bli ett sånt istället för en helt ny, såvida inte mamma och pappa vill köpa min gamla :-) ska kolla det med dem (:

igår så var det lugnt, vi vaknade på morgonen, emelie och jag gick och handlade lite, och åt världens godaste glass ;) . på kvällen blev de middag hos mormor och se när Ryssland slog ut Holland (vilken match btw!)  idag är det också lugnt, Andy kollar på Formel 1 och jag funderar på om jag ska se någon film elle så. Har förresten sett Sex & the city filmen nu, sjukt bra! Nu är det fikadags, vad gör ni andra idag? :)

midsommarrusch

idag har jag haft fullt upp, och då menar jag verkligen fullt upp. mitt huvud känns som det ska sprängas typ.. :P
har fruktat, lärt mig beställa milko och fått ett glatt besked. Men trött är jag, det kan jag lova! Folk är som tokiga när det vankas storhelger.

Imorrn är de midsommar, och jag har lite att ordna innan dess.
Så nu ska jag gå och varva ner lite.
tvinga A att se någon film, är sugen på what happens in vegas . . :)

godnatt!

Fuuuullt upp!

idag är det fullt upp. Jag ska jobba, handla och förbereda.
Men först och främst ska jag äta mat..

har precis klickat hem dagens erbjudande från bellme.se (ni vet blondinbellas nätshop) . Hoppas att det är bra, har en känsla av att den där sidan kan kännas i min plånbok :P

FRA-lagen & Slut på EM

Ja, fotbollen gick skit, Sverige spelade inte bra, och riksdagen har röstat ja till FRA-lagen.. Vilket är helt idiotiskt enligt mig.
kul kväll.. eller vad tycker ni?

tur iallafall att älskling är här. <3
går dit istället.
jobb imorgon igen.


Ännu en dag

Ännu en ledig dag, jobbet har inte hört av sig än och jag kan ändå inte jobba eftersom jag har fullt upp hela dagen med körningar osv.

Ska åka till stan till 2-tiden för att ordna lite saker och även ha körlektion som sagt, min näst sista bokade :) . sen så får det vara med körskola eftersom jag måste byta lärare en tredje gång, vilket jag inte vill, eftersom jag får typ börja om efter varje ny lärare, alla tycker ju så olika. Sen ska jag inhandla lite andra nödvändigheter, och sen så kommer A hit, så möter upp honom i stan.

väntar just nu på att mäklaren ska ringa, har nog bestämt mig för att inte ta denna lägenhet ändå, känns som det är alldeles för mycket att göra i den, och det var väl egentligen inget rum alls som var helt okej. vilket känns väldigt tråkigt, för i övrigt hade den varit perfekt, med läget och så. Men som sagt så kommer det väl fler :-) Jag har ju egentligen ingen brådska, inte mer än att jag verkligen verkligen vill :) . Men efter 10juli kan jag börja kolla mer ordentligt, eftersom då får A reda på sitt besked angående hösten, och då vet jag mer var jag hamnar. Det är väl inget jag vill tänka på riktigt nu, eftersom jag så innerligt hoppas att det är här han kommer hamna och jag inte behöver ge upp mitt jobb, som jag verkligen tycker om, osv. Jag lever på det lilla hoppet som finns därinne att han kommer in här och att han bestämmer sig för att plugga här.
oj, nu blev det massa massa onödigt svammel här =P . vi slutar nu innan Ni somnar.

duschen väntar.
ciaoo

Musik som berör!

Låtar som berör, på olika sätt.

- Eva Cassidy, med en sån underbar röst.



- Boston, en annan helt underbar låt



- Plumb



- Johan Östberg, MARlen TYRell, en kritikerrosad låt om martyrskap, helt underbar!!




underbara låtar som jag bara kände att jag var tvungen att lägga upp
Lyssna & Njut!


det spelar ingen roll

oavsett vem som gör den här låten, så ger den mig gåshud . jag älskar den.


avklarade visningar

så då har vi varit på 2 visningar ikväll. ganska intressant faktiskt och det är sjukt hur olika mäklare kan vara.
Den första lägenheten var bra lägesmässigt men det var massor att göra på den, och det känns inte som jag är så jättesugen på den, eller jag vet inte. skrev iallafall upp mig på intresse så imorgon så ringer mäklaren mig och berättar..

den andra lägenheten kollade jag egentligen bara på för skojs skull eftersom den såg så sjukt fräsch ut. och det var den, ni skulle sett kök och badrum, jag DOG. men den var alldeles för dyr och med en massa pensionärer som det var där så går den nog upp fint i pris (eftersom sådana sitter på massa pengar)

annars ikväll ska jag bara ta det lugnt tror jag. har inget speciellt planerat, får se om det är något bra på tvn.
A kommer hit imorgon och jag vet att han har massa bra filmer med sig, Me like!

Nu ska jag se om det är något bra på tvn ikväll, vilket det antagligen inte är...

ny signatur

Sitter här igen nu, har inget bättre för mig känner jag . jag glömde skriva i föregående inlägg att Andreas kommer hit imorgon :) ska bli kul!

nu ska jag faktiskt ta mig i kragen och fräscha till mig lite. mina naglar ska ordnas osv.
la bara in en ny signatur här i slutet av inlägget så ville skriva lite samtidigt :D

bye!

ledig & sysslolös

idag är jag ledig, massa skönt. sitter och funderar på vad jag ska göra en dag som denna. kanske sätta sig ute i solen? vädret är ju trots allt bra. :-)

vad ska ni göra idag?


stort grattis till Emelie idag också, som fyller 20 år!

det allra sista...

riktiga kassapasset hade jag idag. ganska skönt faktiskt =) .
det gick bra, lite smågriniga människor, as usual.

nu sitter jag verkligen och funderar på om jag ska införskaffa mig en ipod. fick ett tips tidigare om att iriver clix2 var bättre, men såg även att den kostade runt tusenlappen mer, och jag vill inte lägga så mycket tror jag.. Vill dessutom ha en kamera, så jag har lite att fundera över justnu. En dator har ju stått på listan länge, men det känns som det får vänta litegrann.

imorgon är jag ledig och jag ska på visning faktiskt, ska bli intressant. jag gillar lägenheten, av det jag sett på bilderna, men tapeterna är något jag vill riva ner och göra om, i övrigt såg den bra ut. ligger väldigt bra till jobbet osv också, duumt att klaga ;) . får se vad jag tycker imorgon

nej nu ska jag göra lite annat, är det någon bra film på tv ikväll?

13-15 juni & hela jag är slut

Nu, har jag satt mig vid datorn ordentligt för första gången på typ hela helgen. Mycket bra gjort annika! jag är helt slut efter en hel helgs jobb kombinerat med nöjen.

i fredags så jobbade jag, mejeri & kassa till 7. drog sedan direkt upp (?) till bellman till jocke f där vi skulle fira Anna. Det var massa folk där och hur trevligt som helst :) . Drog dock tidigt eftersom jag skulle upp och jobba morgonen därpå. Men det var väldigt trevligt den tiden jag var där :) . Var hemma vid 11 och somnade på störten typ.

Lördag morgon blev lite seg eftersom jag som vanligt försov mig. Fick skjuts in som tur var och hann komma till jobbet nästan i tid . Emelie och jag på frukten och det var k-a-o-s. Inte vårt fel utan allt skylls på Saba som inte visste vilka varor som skulle vart. Summa summarum så hade vi i runda slängar ungefär 35 lådor av olika varor för mycket, som det sedan visade sig att de skulle till gränby. Massa kul.. not..!
Vi klarade oss ändå ganska bra så att det såg okej ut :) Jag slutade 4, och raceade hem och duschade, bytte om och kollade på fotboll för att sedan bege mig till Carro och Millan, som bor HUR FINT SOM HELST, jag skojar inte. Där var det fest och massa kul folk från jobbet. tog inga bilder eftersom min kamera inte vad med , men kommer nog få tag på bilder tror jag! =)  Drog sedan ut och hamnade på People.. av någon andledning. gillar ju inte stället men med sällskapet blev de kul! Lite segt för mig, Anna, Ramin & Tobbe som jobbade idag bara. lite slitna.
jobbade frukt i dag också, och får alltid den där superpaniken när det är en timme kvar, så nu kändes det som jag lämnade det jättefult på vissa ställen.. medans en del iallafall är jättefina :) imorgon är det jobb igen. kassa dock så det är ganska skönt = ) .

nu ska jag sova, för jag är så sjukt trött.
vad har ni gjort i helgen?



födelsedagsbarnet & Joakim, söta!
Lägg även märke till Kakan, Susanne & Jonas i bakgrunden ;)


förresten. på fredag är de midsommar, vad ska göras? :)

Heja Sverige

Sverige har kvitterat mot Spanien. jag är glad :D .

ska snart iväg till stan för att gå ut med lite folk från jobbet. nice!
orkar inte skriva mer nu, matchen börjar!!

ciaoo
!

fullt upp

Idag har jag varit riktigt kass på att skriva. Det hela beror helt enkelt på att jag inte hunnit. Jag jobbade 8-16 och sen så har vi haft besök av pappas kusiner och mina sysslingar som är i Sverige över sommaren ( de bor annars i Portland, USA )

Helgen är fullbokad också, vilket känns riktigt bra. Imorgon är det jobb 12-19 sen ska jag gratta Anna tänkte jag :) Lill-Wellén blir stor ;) . Lördag är de jobb 7-16, frukt med emelie & sen så är de fotboll följt av fest med jobbet =) Söndag är de ännu mer jobb 11-19 och sen så får jag min lediga dag på måndag..!

nu ska jag ringa min andreas, sen sova .
hoppas ni också haft en bra dag!
godnatt

Ipod & omdömen

då var lediga dagen nästan över. mycket tråkigt! imorrn är det upp halv 6 för att hinna med bussen, vilket inte gillas. jag längtar verkligen till körkort eller till egen lägenhet i stan så att det blir så mycket enklare att ta sig till jobbet. otroligt trött på att åka kollektivt..

kvällen blir lugn. Mamma har köpt hem jordgubbar så jag ska ta och äta lite såna tror jag, riktigt gott! =)

funderar även på att införskaffa mig en ipod.. men tvekar just för att jag hört så mycket olika åsikter om den, känns som fler är missnöjda än nöjda =/ . O vilken ipod ska man isåfall ha, finns ju miljoner olika ( känns de som iallafall) .

Någon som har en och vill ge en åsikt i frågan?



bild: teknikmagasinet.se

It's me and you

All the best DJs are saving
Their slowest song for last
When the dance is through
Its me and you
Come on would it really be so bad





gammal låt, men ack så bra!

rysningar



Detta är om möjligt en av de bästa låtarna som finns.
En låt som ger iallafall mig rysningar


Medier & Blondinbella

ledig idag igen och det är skönt!.

Satt nyss och läste lite på blondinbellas blogg och även lite kvällstidningar, om gårdagens händelser i Kungsträdgården. Hur kan folk bete sig så mot en 17årig tjej? Jag förstår att hon blev rädd och funderar på att sluta blogga, men jag hoppas iallafall verkligen inte att hon gör det. Visst har hon skrivit lite provocerande saker i sin blogg, men inte så pass att man nästan ska bli attackerad när man vistas ute på offentlig plats. Vi lever ju faktiskt i ett land med yttrandefrihet och man får säga vad man vill utan att behöva känna sig hotad. Blondinbella framhäver ju trots allt sina åsikter i ord och inte med tillhyggen. Jag hoppas verkligen inte att hon slutar blogga eftersom hon är ju faktiskt en otroligt intelligent tjej som tagit sig upp dit på toppen själv. Folk är så otroligt avundsjuka på andra som lyckas bara för att de själva inte orkar ta tag i sina liv. Det är SORGLIGT!

Jag ska bara ta det lugnt idag, ska sätta mig och läsa lite tidning nu tror jag, få lite mer uppdatering på vad som händer runtom i vårt avlånga land :-) . Står väl dessvärre inget positivt som vanligt, men det får jag väl leva med.

En annan sak som är så typiskt media är hyllningarna till Zlatan idag. Visst, han gjorde mål igår och det var riktigt bra gjort, MEN han var inte så bra att han behöver hur många sidor som helst i media och bli hyllad. Han avgjorde trots allt inte EM eller så. Det är så himla typiskt media att förstora upp saker, bara för att de vet att det är just det som säljer..

Vad gör ni idag?

Sverigeeeee!

underbar inledning av EM för Sveriges del!! :)

handlade som sagt på stan idag, lägger upp bilder senare när jag känner för de :)
var på skolavslutning ikväll och får se om jag orkar mig iväg på en imorgon också.. beror på, mamma sa att den började tidigt.. jobbigt!

nu ska jag sova eller något . jag är trött !
natti natti

äntligen zlatan, äntligenNone
None

lediga dagen

Min lediga dag idag, och gud så skönt det är!! Dock fick jag ingen riktig sovmorgon utan klockan 11 var jag inne i stan och klippte mig. Sedan blev de en sväng nere på stan, köpte 1 kjol, 1 par shorts, 1 linne och lite smått & gott på H&M . De tog ett tag, men när det var klart så samlade jag mod och gick upp till vaccinationsbyrån och tog min vaccinationsspruta inför resan. Det är inte så att jag är rädd för sprutor, men jag gillar dem inte.. Som tur är så gick det bra och den kändes knappt, så nu är jag vaccinerad och klar =) .  bilder på mina inköp kommer nog senare :)

Ikväll är det avslutning för Jenny, hon slutar 9an.. svårt att fatta, hon som var typ 8 år för något år sedan känns det som..? I övrigt så är det ju dagen med stort D, det är match, och inte vilken match som helst utan sveriges premiärmatch i EM. JAG ska iallafall kolla =) .

väntar just nu på att mamma ska komma hem med pappa. hoppas de kommer snart..

Ni skulle veta hur det blåser ute, när jag cyklade från bussen så stod jag typ stilla, oavsett hur mycket jag trampade. Jag skojar inte. Det var hemskt!

nu ska jag äta en glass och dricka typ 3 liter vatten ..

natti natti

nu är jag trött igen. usch ja! men är nu ledig 2 dagar i sträck och det ska bli så himla skönt =) . imorrn väntar klippning och vaccination..

i övrigt har jag inte mycket mer att säga än... godnatt!

bloggens värsta fiende

solen skiner, som vanligt när jag ska jobba..
har egentligen inte tid att blogga alls men skriver en liten rad nu ändå..
jobbar till 9 ikväll så blir nog inte så aktivt här idag. tråkigt nog.. jag tror inte det är solen som är bloggens värsta fiende, det är arbete ;).

hörs senare kanske, nu måste jag iväg till bussen!

workoholic?

idag är jag helt utslagen, inte bara av jobbet , utan också utav värmen tror jag. Det i kombination är inget bra. Imorrn börjar jag inte jobba förrän 3 iallafall så då kan jag äntligen sova ut :) . Trodde att jag jobbade till 19.30 bara, men självklart så hade jag kollat fel på schemat, det var personen över mig som slutade då, jag jobbar till stängning. kul!

annars i veckan är det mest jobb som väntar. jag har 2 dagars ledigt och då ska jag bl.a. hinna vaccinera mig och antagligen klippa mig också. på lördag är det jobb & fest som väntar. blir riktigt nice :)

nu ska jag ta och sätta på mig pyjamas och sen ska jag faktiskt sova. för så trött är jag..
måste också erkänna att jag varit dålig på att kolla de inledande matcherna på EM, men jag ska bättra mig :)

nu är det sovdags, jag har verkligen ingen ambition idag.

godnatt

lördagskväll

och jag har jobbat hela dagen så jag har inte hunnit med att skriva något. imorgon jobbar jag med, 11-19 . känns bra då jag tror att jag förberedde mig mycket bra idag! 

annars har jag bara tagit det lugnt ikväll. ätit gott och tagit det lungt . älskar dessa kvällar :)



            

toppendag igår & jag tror att vi kan ha en lika bra sommar, vad tror ni? :)
några roadtrips eller så ska vi väl kunna hinna med =)
Ni är guld flickor!!

underbara sommarkväll!

jag är verkligen helt trött ikväll. Det är så skönt att bara vara hemma någongång ibland och andas ut och vila. Har även bränt mig lite på axlarna såg jag. haha. Är också helt slut, man blir ju det av att vara i solen. Just nu försöker jag få tag på Andreas, vilket inte går så bra, så han får väl ringa när det passar.

Vad gör ni andra en sån underbar sommarkväll (för det får man väl kalla det?) som denna? :)



bild: pbase.com

en toppen dag på Åland!

jag har haft en toppendag. imorse åkte jag mickis och susanne till åland med bussen. eller iv åkte till grisslehamn snarare . hur mycket folk som helst, så att hitta en bra plats på soldäck var svårt. men vi hittade till slut :)

handlade massa gott på taxfree och solade massa på hemvägen. tack susanne för de goda mackorna också :) .

ikväll ska jag bara ta det lugnt här hemma . Mamma har lagat god mat (tror jag)  . det är iallafall kyckling:D .
nu är det matdags sen ska jag gå och smörja in mig med lite after-sun för lite har jag nog bränt mig ändå:P

bilder kommer senare, och TACK TJEJER FÖR EN UNDERBART BRA DAG =)

fortsatt trött

ikväll har jag varit allmänt seg. Jag har kollat på tv, smörjt in mig med en massa krämer osv. ganska skönt faktiskt, men det gör ju inte att man blir piggare direkt..

resten av kvällen ska jag bara som tidigare ta det lugnt.. har kollat typ 3 avsnitt av OTH , och har nu typ 5 avsnitt kvar av säsong 4. Finns ingen bättre serie.. allvarligt talat :)

Ledig imorgon iallfall, som jag längtat efter det, sen så är det en helgs jobb, och sedan är jag ledig på tisdag & onsdag (tror jag)

nu ska jag se om de är något annat bra på tv .
och förresten, imorgon ska kameran med ! =)

so long, bitches ;)

student & underbart väder!

värmen tröttar verkligen ut en, det är hemskt!
idag har varit en bra dag, jobbet har gått bra och jag försov mig inte..! :) Jag & Anna fixade i stort sett allting och det såg fint ut när vi gick, bara lite småpill kvar. Sjukt skönt och jag har börjat vänja mig vid att jobba där, ska ju trots allt vara där hela sommaren typ.. :)

ikväll blir de lugnt. ska nog vara inne för är så trött och lite småförkyld så att värmen får vänta tills imorgon då det blir Åland med tjejerna mina :) .

så avis på folk som tog studenten idag, vill uppleva det igen och igen, det är allvarligt en av de bästa dagarna i mitt liv. för snart 1 år sen var det jag som var där, och hade the day of my life :) har ni några roliga studentminnen?

har en glass som väntar på mig sa mamma nyss så nu ska jag nog ut ändå =) .
later!

Materialist javisst!

Vet ni hur svårt det är att hitta bra musik när man vill, men inte vet vad man letar efter..? Det är sjukt svårt kan jag säga er..!

på fredag blir de åland med brudarna , mycket kul ska det bli =) . you rock!

nu ska jag ta en dusch och sen ska jag faktiskt gå och lägga mig .
idag finns ingen ambition att skriva känner jag ..
som den materialist jag är så måste jag bara säga att jag kommit på att jag vill ha en ny mp3, min har ju dött . funderar på en ipod shuffle, någon som har någon åsikt om den? annars en vanlig ipod, som däremot kostar lite mer =/ .
så en kamera får nog vänta.. fast jag skulle ju inte klaga på ett nytt minneskort till den iallafall.. de ska iallafall övervägas ordentligt!

Nej nu är det dusch, och sen godnatt!

Godnatt!

ny musik!

antalet läsare ökar här hela tiden... I love it!! :)

dessutom så tänkte jag lägga in lite ny musik i mobilen så jag vill ha lite tips från er. har ni någon ny skön musik? vid det här laget borde ni veta att jag gillar de mesta :)

1700 kr tull- och skattefritt

Läste nyss en sak som förvånade mig lite . .

"När du reser till Sverige från ett land utanför EU
får du ta med dig varor till ett sammanlagt värde av 1700 kronor tull- och skattefritt."

källa: tullverket.se

anser att det känns dumt att ens ha en gräns, vad säger ni?




kaosartat

idag har det inte blivit mycket av till bloggande. dagen i sig har det varit lite smått kaosartad. Jag försov mig imorse och fick skynda mig till jobbet, jag fick jobba över lite, och jag är helt trött av värmen.

Nu är det tydligen fel på tvättmaskinen här hemma igen, det ryker om den ( vilket aldrig kan vara bra ) .

ikväll blir det lugnt. ska kolla upp lite saker och så bara , sen ta det lugnt. börjar jobba 7 imorrn också.

later!

hemma

hemma från jobbet nu , och ska snart gå och lägga mig .
måste bara avråda er från en äcklig chokad jag av misstag råkade köpa i stan, det var mjölkchoklad med majs & chili i . jag höll på att spy, så nu måste jag äta något annat, för smaken sitter tamejfan kvar fortfarande.

imorrn är det 7-13 jobb sen så ska jag nog bara ta mig hemåt och sola tror jag. har lite grejer jag borde fixa på stan, men får se om jag har lust med det då.

på fredag blir de åland med mickis o susanne, mysigt! :)
nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova.
godnatt :)

fullt upp

duschat lite, solat lite och vilat lite. det är vad jag gjort idag.. inte allt för roande kanske men skönt och behövligt.. Sitter justnu och väntar på att jag ska åka iväg till jobbet.. Känns lite mysko, känns inte som jag varit där på jättelänge trots att det bara är typ 5 dagar eller något. rena semestern ;) .

Andy är nog på högskolan nu, håller alla tummar!

bilder från i helgen ligger förresten på min bilddagbok nu, orkar inte lägga upp dem på fler ställen så istället kan ni se dem här på 31a maj.

nu ska jag göra mig klar..
kom nyss på att jag nog måste boka in en klipptid också..
snacka jag har mycket att göra..  haha .

så var jag utvilad :)

nu harj ag sovit ut ordentligt, och då menar jag verkligen ordentligt. Idag är det back to work igen, och det känns ändå ganska bra, vill komma in i det där nu eftersom sommarschemat snart sätter igång, och jag vill vara 100% inne i det då. Då blir det en massa heltidsveckor, och bara dagpass, precis som jag velat ha det! Sen blir det en efterlängtad semester på ungefär 3 veckor då jag bara ska njuta .

Funderar även på om man kanske ska införskaffa sig en ny kamera . Jag menar jag har ju hela tiden velat ha en bättre, och helst av allt en digital systemkamera.. men jag orkar ju knappt släpa med mig min så det får nog bli en mindre vanlig digital isådanafall. Eller så kanske jag skaffar ett större minneskort eller något. trots allt så ska de ju finnas bilder från en hel vecka i turkiet i den kameran så .

måste fixa vaccination också, jag & lina pratade om det lite får se om vi går och fixar det i nästa vecka eller så..

såg nu att jag bara hade ett minneskort på 256 mb. that sucks! måste kolla efter något bättre!! :)

har ni något tips på en bra kamera kanske?



denna klumpen till kamera har jag justnu

men nu ska jag ut i solen.
so long!!

trötta Annika

jag har inte orkat packa upp än. jag har bara suttit och sovit i stort sett . det är sjukt vad trött man blir av värmen.

jag ska ta mig för att packa upp nu tänkte jag. för här kan jag inte sitta och uggla. Har hjälpt till att beställa biljetter till grabbarna så nu kommer de upp lagom tills resan =D . 1½ månad kvar och jag längtar!

veckan i övrigt då:

Tisdag      16 - 21
Onsdag      7 - 13
Torsdag     7 - 16
Fredag        L E D I G!  Åland med Sus & Mic (:
Lördag        10 - 19
Söndag       11 - 19

nu måste faktiskt göra något vettigt.

hemma igen.

ja, nu är jag äntligen hemma igen. har saknat det lite faktiskt, men det var jättetråkigt att åka ifrån Andreas som vanligt =( . längtar tills att han kommer hit = ) .

tågresan gick bra, förutom att den var som en bastu (som jag skrev i tidigare inlägg) .

veckan som väntar blir mest jobb, men på fredag blir det till att umgås med mickis och susanne :) Mycket trevligt ska det bli.
nu har jag ingen ambition att skriva något mer justnu, man blir helt trött av värmen!

later!

Som att sitta i en bastu

Jag sitter på tåget hem och tänkte skriva lite eftersom jag varit dålig på det i helgen. Tåget är som en bastu och folk vill inte sitta i drag vilket resulterar i att inga fönster typ är öppna och folk vill ta livet av mig. :) kul! Ska hem nu som sagt o hade en toppenhelg med min älskling <3 lördagen med grill var också kanon. Bilder kommer! Annars så blir det till att jobba och hitta på något med mic och ev. några fler på fredag :) nu ska jag svettas vidare här. byee

RSS 2.0