Onsdag, kära onsdag

Det är redan onsdag, och jag vill bara att dagarna ska svischa förbi. Tänker inte gå in på det så mycket, men är trött på det mesta som har med skola och liv att göra. Kommer bara nya saker som hänger över en hela tiden och allt samlas som i en ryggsäck, i början så orkar man inte ta itu med saker så man slänger i dom i den där ryggsäcken så länge. Sen så kommer det mer och mer och till slut blir den bara för tung, och allt bli kaos då man måste ta tag i det. Så känns det ungefär nu. Men men, som sagt så vill jag inte gå in på detaljer här.

Idag, så hade jag packat min väska med idrottskläder för första gången på länge, och var faktiskt rättså taggad för idrott, och så kommer vi till Fyrishov, och det visar sig att vi inte har någon idrott. Vi ska vara på skolan och ha planering. Så det var bara att ta sitt pick och pack och bege sig mot skolan, hur jobbigt och omotiverat det än kändes. Gick runt med Sofie och Emelie på stan, och hittade bl.a. två par skor som jag är väldigt sugen på. :) . Får se vilka de blir av dem, för några måste de bli. Käkade lite mat på McDonalds med Emelie, Sofie, Carro, Frida & Mickis, sedan kom ju även Lina och Malin, massa kul sällskap :D Sen tog mig ut till Boländerna och till min kära praktik. Fick en glad överaskning då det visade sig att min granne jobbade, och dessutom 30 minuters extra lunch p.g.a massa trevliga samtal. Dagen rusade iväg och snart var klockan 4, och jag fick sluta. Imorgon börjar jag 12, och jobbar ända till 19 istället, ska bli kul att se hur det är också.

Snart börjar OC, och jag har funderingar om jag ska ta mig till tvn och titta på Bonde söker fru, men det känns inte så aktuellt eftersom att det är det mest patetiska program som TV4 någonsin producerat enligt mig. Att de ens har några tittade förvånar mig. Julen närmar sig också, och det är dags att köpa julklappar, har ju en del att inhandla så får se vad det blir för något.

Nej, jag ska gå och ta mig en smarrig chokladmuffins och göra något vettigt.
kanske hitta ett liv utanför bloggandet? (;

Countdown; 15 dagar kvar

Förresten, Älskling, tack för att du finns, du är ljuset i mitt liv!

Over and out

16 dagar..

Ja, gott folk. Idag var det första dagen på praktiken och jag måste erkänna att jag faktiskt var lite nervös när jag klev av bussen ute vid IKEA. Men när de väl öppnade på Lindex och jag kom in och presenterade mig så släppte allt och det visade sig att de var hur gulliga som helst ( som om att de inte skulle va det? ) Fick en liten rundguidning och sedan har dagen bara rullat på hur fort som helst. Känns superskönt! Fick även veta att jag någongång kommer att få jobba till 19, eftersom att man behöver känna hur det verkligen är att jobba i butik. Vilket jag tycker är bara bra, eftersom det är en bra erfarenhet. Har ju i och för sig jobb från Skopunkten sedan tidigare, men erfarenheter kan man aldrig få för mycket av :-)

Känns absolut inte som det var igår jag åkte hem från Borås, känns som att det var hur längesen som helst, och jag saknar dig hur mycket som helst redan, försöker tänka positivt, men just nu vill jag bara åka igen! (: Hade varit guld om jag hade kommit på idéen att praktisera nere hos dig, hur underbara 3veckor hade vi inte haft då?! Men men, inte mycket att göra något åt, det får bli som det blir. Du kommer ju ändå hit när jag fyller år, eller ja, du kommer under den helgen. Vill ju helst att du kommer på min födelsedag, men man kan ju inte få allt tyvärr ;'(

Kvällen kommer att tillbringas här en stund till för att kika lite saker, sen så förflyttar jag mig till tvn och kollar på House. Efter det känns det som att jag kommer somna gott, det behöver jag, eftersom det är en lång dag som väntar imorgon. Då börjar även nya individuella valet; Idrott B . Weeei!

"Att vara stark är inte att aldrig falla,
att alltid veta, att alltid kunna
Att vara stark är inte att alltid orka skratta,
att hoppa högst eller vilja mest.
Att vara stark är inte att lyfta tyngst
att komma längst ner, att alltid lyckas.

Att vara stark är att se livet som det är ,
att acceptera dess kraft,
och ta del av det,
att falla till botten,
slå sig hårt och komma igen.
Att vara stark är att våga hoppas
när ens tro är som svagast
Att vara stark är att se ett ljus i mörkret
och alltid kämpa för att nå dit.!"

Countdown; 16 dagar kvar (:


Jag älskar dig
jag kommer aldrig släppa taget
Jag finns för dig
när det stormar på havet.
ÄLSKLING DU ÄR BÄST!


Hemma igen. / 17 dagar kvar!

Är hemma igen, kom hem för ca. en timme sen, känns rättså skönt , eftersom man blir rättså slut i huvudet av att åka tåg, det är så sövande. Att dessutom få höra en tants livshistoria är inte det bästa det heller.. Men för att skona er, så tänker jag inte skriva den här.

Har iallafall haft en helt underbar helg, kom ner i fredags eftermiddag, gick och mötte älsklingen vid skolan och åkte hem för att göra oss iordning för kvällens fest. Riktigt drag där kan jag säga. Precis sådär lagom rund under fötterna, tyckte jag då. Hur det kändes dagen efter kan däremot diskuteras. En riktigt skoj kväll blev det, trots att jag knappt kände någon. Kom hem vid 1tiden, och somnade direkt.

I lördags då, mådde som jag förtjänade efter gårdagen. Så var bara hemma, myste massa med familjen och så och hyrde även film. Riktigt trevlig dag.
I går så fyller ju Andreas 18år då. Älsklingen har blivit stor ;) . Massa tårta och fika och kalas var det då. Trevligt trevligt..!

Imorgon så börjar praktiken för mig då, alla andra har redan haft en dag, men jag börjar som sagt inte förrän imorn. Lindex - Here I Come!

Bara 17 dagar tills jag fyller år. Weeei! Då blir de fest ;D

"Jag har härmed nämnt ut dig till KVÄLLENS SKÖNASTE DIALEKT Annika!"
Vadå dialekt?? Haha är det nån som har dialekt så är det alla boråsare (; Hur go dialekt som helst! ÄLSKA!!!

Nej, har annat att göra,
På återseende!

Måndag!

Måndag idag, och jag är hemma från skolan mycket tidigare än vanligt. Detta är tack vare att jag inte jobbar längre, Weeei! Inte min grej på det där jobbet faktiskt, kan man ens kalla det jobb egentligen? Mer lekstuga.. jaja, hade iallafall sovmorgon till 10 idag och slutade klockan 1. Mycket skönt! Fick tillbaks Svenska provet också, VG på det, rättså stolt faktiskt i och med att jag inte pluggat så mycket och att hela innehållet kändes allmänt ointressant (:

4 dagar kvar! :) Snart åker jag !
Och på fredag blir det skoj!

Även bara 24 dagar kvar tills jag fyller år, lite mer än 3veckor. Fick veta att mamma ringt och bokat bord också, så att den 14december blir det mys och äta ute med familjen. Massa mysigt!

Imorgon är det då religös vandring, som det så fint kallas. Fick veta att när vi går in i moskéen så kan det hända att vi tjejer kanske måste täcka håret med något. Detta är för mig helt oförståeligt genom att vi:
1. Inte är muslimer
2. Är där på studiebesök, och har blivit dittvingade.
Jobbigt och oförståeligt, min åsikt i allafall.

På måndag börjar APUn och jag ska så satsa, eller i och med att jag är ledig på måndagen så börjar den på tisdagen. Ska vara på Lindex och det ska bli riktigt roligt! Längtar och ska satsa på den, för att ev. få ett ev. extrajobb. Något som mycket väl skulle välkomnas faktiskt. Behöver något att sysselsätta mig med på helger och i viss mån kvällar. Skulle också kännas otroligt bra att ha ett extrajobb eftersom jag tar studenten snart, och då står man helt plötsligt där, ute i arbetslivet, utan pengar. Så ett jobb måste fixas tills dess.
Studenten, det är något jag tänkt en del på. Jag längtar till det så mycket men ändå inte, på ett annat sett så bävar jag för det, och har ångest. Vad kommer hända sen? Vad ska jag göra? Kommer jag tappa kontakt med de som betyder mest för mig? Tankarna skrämmer mig... Sen så vet jag ju inte hur det blir med älsklingen, vart ska han flytta och ska jag då flytta med, eller ska jag bo kvar här? Usch allt det där skrämmer mig. Men som jag brukar säga : Det löser sig det där... Det gör det alltid på något sätt! Ett uttryck som brukar stämma in rättså bra faktiskt. :)

Nej, fika nu!
Ciaaoo!

typiska söndag

Mindre än ett dygn sen jag skrev sist, men trots detta så måste jag lägga in ett litet  inlägg (;
För det första så är jag otroligt nyfiken på vilka som läser min blogg, skriv gärna en liten kommentar, känns som det är fler som jag inte vet vilka det är, skulle vara kul o veta vilka ni är också (;

Annars så har dagen idag verkligen varit en typisk söndag. Jag har sovit, vilat, slappat och bara tagit det lugnt, låter som en helt okej dag ellerhur? ;) Sen så har jag faktiskt varit nere på pappas jobb en liten stund och fick köra lite och hjälpa till att fixa bilen som ska säljas.

Känns som att jag alltid är frukansvärt egocentrisk i mitt skrivande och alltid berättar om saker som hänt ur mitt liv, och vad jag har gjort m.m. Tänkte att jag någon dag ska försöka mig på att skriva ett riktigt tänkvärt och djupt inlägg, när den dagen kommer återstår dock att se.

Sen så har faktiskt min skrivare avlidit av något mystiskt, både jag, pappa och farbror har försökt med alla medel och försök att få den att återuppstå, men utan framgång. Den vill sig bara inte, så vi får se om det blir ytterligare ett besök hos datoraffären för vår kära dator (tro mig, det är absolut inte första gången) Men men, en vacker dag så ska den fungera precis som vanligt, och då ska hela burken också göra det. Undrar om det ens är möjligt?

Snart är det jul, och dags att börja köpa julklappar vilken dag som helst. Men som jag sett i flera andra bloggar så börjar ju inte jullovet förrän den 21a.. Så det kommer la bli så att man får ut på stan och julstressa den 23e eller något.. Hur kan man ens låta jullovet börja så sent förresten??
illa illa mycket illa.. men inte mycket att göra nått åt, tyvärr..

Nej, Duschen nästa!
Ciao bella!

Back in school

Haha, ja det trodde jag det, men fick veta att varje måndag fram till APUn så harjag sovmorgon till 10.05 och jag är ledig iallafall en tisdag och sen ska jag på mässa en torsdag. Riktigt skönt!

Kom till skolan idag, men tanken på att det skulle bli jättejobbigt och jättetråkigt, men kom rättså fort fram till att det var helt okej ändå, gjorde lika mycket som vanligt, och svenskan var inställd, eller vad man ska kalla det.

Jobbade sen, fick sitta på nått nytt, sålde Omega-3 . gick rättså okej, om inte annat så var det trevligt folk bara! Ska jobba imorgon ocskå, och sen på onsdag.

vad händer i helgen då gott folk ? Nått med Hannah kanske? :-) Det blir inget av med flickorna på Ängby krog iallafall ;P haha!

Nej jag har annat för mig !
På återseende!

Sunkiga söndag

Söndag, sista dagen på lovet, och finns det egentligen något värre än söndagar? Jag tror faktiskt inte det. Dessutom åkte älsklingen hem idag, och trots att jag vet att det är endast 19 dagar tills jag får träffa dig igen, så kommer ju alltid den där känslan smygande. Den där känslan av nedstämdhet och ensamhet som kryper sig fram. När han har åkt och man kommer hem från centralstation igen, och går in i sitt rum, så finns den där känslan som man kan ta på.. Undviker faktiskt helst att vistas i mitt rum de första timmarna efter att han har åkt, mitt rum som annars brukar vara den plats jag tycker bäst om i huset. Men i eftermiddag så tillbringar jag den här och vid tvn, allt för att hålla koll på hur det går i allsvenska guldstriden ;) .

Sitter för tillfället och lyssnar på Elfsborg - Djurgården på webbradion. Spännande är det, och ska jag vara helt ärlig så vet jag faktiskt inte vilket lag jag tycker ska vinna. Visst, i hjärtat så är jag ju Djurgårdare, så därför vill jag ju inte att AIK ska vinna. Meeen.. vinner EIfsborg så får jag höra det i ett år framåt, och det är inte så frestande det heller.. men för tillfället så känns det som att jag vill unna boråsarna ett guld, om inte annat för att få en glad pojkvän :)

Imorgon så är det då dags för skolstarten igen, och trots att lovet känns som att det har varit välbehövligt och att jag är utvilad, så är jag faktiskt inte speciellt sugen på att börja igen. Vet att det är en rad prov som väntar och jag har ett jobb som sätter igång igen. Men 19 dagar (inkl. helger) sen så är det dags för APU fram tills jullovet. Så jag ska kunna hålla ut ;o)

Jag vill även skänka ett Grattis till Robin som fyller 18 år idag ;D hurra hurra hurra!

Neej, åter till fotbollens värld!
På återseende!

Sega lördag

Det känns inte som att det är lördag igår, hade en kanon kväll igår och vill tacka Andreas för en härlig fest med massa härligt folk! Mådde kanon igår, men idag så är det inte direkt på topp, det känns att jag var ute igår om jag säger så ;) . Men börjar bli bra igen så snart är jag totally back in business.

Imorn åker min älskling hem, men det dröjer bara 19 dagar tills jag kommer dit igen, känns hur skönt som helst. och då fyller han även år, så jag måste ta och fixa en present tills dess (; Längtar i allafall redan tills dess!

Emelie & Jag igår - fy fan vad kul vi hade ;D

Snart börjar skolan igen då, ska bli helt okej i och med att jag vet att det bara är 3 veckor sen så är det dags för praktik. ska bli skönt som satan!

Helt galen kul fest igår! Kommer nog finnas många härliga kort!

RSS 2.0