lördag

igår var mysigt :) jag var trött och inte alltför social kände jag men jag hade trevligt :)
kvällen började med lite mys i stadsparken och slutade på red room . en lugn och skön kväll, en sådan kväll som man kan behöva ibland .
ikväll blir det grillning och mys hos michaela.

nu sitter jag på pappas jobb, har varit här en stund idag och jobbat lite .
ska snart hem och sova .. behöver sova en stund för att orka vara social ikväll känner jag
en liten vilostund och en dusch och jag är back in business :)

bilder från gårdagen och idag kommer att komma upp på bilddagboken, när jag har tid och lust att lägga in dem :)

ciao!

Fredag -

... och en vecka kvar..

Har sovit väldigt lite inatt känns det som ( trots att jag ändå sovit typ 7 timmar ? ) Men vaknade iallafall lite utvilad när jag vaknade imorse. Vilket var skönt! Har vaknat trött flera dagar i rad på senaste tiden.

Snart ska jag ta mig iväg till Ems och vara där nder dagen, sen ska jag se om jag kan övertala henne att hänka på ikväll ändå, även fast hon x antal gånger har sagt nej.. Men jag är ju inte den som är den, jag ska övertala henne. Ikväll iallafall så blir det en HP-kväll, Jag, Sus, Malin, Lina, Sofie & Mickis är iallafall på ( ska ems bli den enda som saknas av oss ? ;) ) Kommer i allafall bli sjukt mysigt! Får se vart vi hamnar någonstans.

Under det senaste året så har jag fått skulden för mycket som jag tycker är väldigt orättvist. Visst, jag medger att det delvis är mitt fel, men ett sådant problem kan man inte skapa helt själv. Ibland slutar man bara att umgås, så är det liksom? Och jag klagar faktiskt inte över det, jag har klarat mig så fint ändå! Men att sen gå runt och säga att det är mitt fel, och att det är jag som inte velat träffats, det är bara onödigt. För det krävs väl ändå 2 för att något sånt ska hända? Som sagt , jag klagar inte på att det är blivit som det blivit . men jag vill inte ha skulden för det hela helt själv. sen vi pratade senast har Du inte hört av ditt något, inte engagerat dig det minsta i mig, och du påstod dig inte ha någon inblandning i det ? Bullshit ! . Jag vet iallafall att jag klarar mig ändå! och jag slutar från och med nu att engagera mig i dig det minsta . vi har ingenting gemensamt längre, you get it? Vi hade , men det försvann!

Om 1 vecka åker jag ner för att spendera minst 3 underbara veckor i Borås/Falkenberg. Ska bli riktigt riktigt trevligt faktiskt! Ser ut som det kan bli en trevlig helg nere i Falkenberg också, men massa vänner och så ! Kommer bli såå nice ! Även iallafall 2 torsdagskvällar som jag får vara på. Träffa massa roliga människor som jag tycker mig träffa alltför sällan. Men de gångerna jag väl är där så har jag oftast hur sjukt roligt som helst !

nej nu ska jag gå och klä på mig ordentligt , sen iväg till Ems !

kväll

jag sitter i knivsta.. galet trött .. har varit här rätt många timmar nu och städat och slitit ..
men det är storstäd en gång om året så .. jag blir rik *tummen upp*

imorgon blir det mys med HPbrudsen i stan :) .

jag saknar andreas sjukt mycket nu . när man umgåtts så pass mycket och tätt inpå med varanndra så känner man verkligen av tomrummet som kommer när man helt plötsligt inte är med varanndra. det kan vara skönt men ändå så vill man ju alltid vara med den andra.. hoppas verkligen på att det blir uppsala för din del om 1 år älskling . jag verkligen hoppas .
om 2 dagar så har vi dessutom varit tillsammans i 1½ år .. <3 underbara 1½ år <3<3

I love you!

image47

Torsdag

Ikväll blir det lite jobb faktiskt, tro det eller ej, men jag ska göra ett handtag och tjäna lite pengar ;).
Imorgon ska jag leka med Emelie, och imorgonkväll blir det mys med lite hp-brudar :) . hoppas på att de blir myspys :) men emelie bangar :( tråktråktråk!!


har massa ny bra musik justnu och favoriterna är lätt:
Blowsight - I'll be around
Takida - The dread


snart ska jag ta och röja upp i mitt rum . det kan behövas .
dessutom städa igenom min garderob !
på återseende !

onsdag

Idag har andreas åkt hem, och visst känns det tungt, det gör det alltid när jag måste skiljas från dig. Men jag vet att det bara är knappt 1 vecka tills att jag åker ner :) . och då ska jag få vara med dig ännu mer igen :)
räknar iallafall ner dagarna :)

fick skjuts av mamma ner till stan idag och köpte lite godis och sallad till honom, sprang också på Malin & Lina som satt och svullade på Donken ;) . haha .
sen lämnade jag andreas vid bussen och sedan vidare mot gränby centrum med mamma och brorsan .
köpte massa massa saker, bl.a. 4 dricksglas & 2 vinglas, till samlingne som jag påbörjade på studenten. och även 4 tröjor på Ginas rea. Älskar faktiskt Gina Tricot . haha.

imorgon blir det nog lugnt, ska påbörja lite mer av städandet på pappas jobb, tjäna extra pengar jaoo! på fredag ska jag leka med Ems också . haha då ska du få tillbaka ditt leg, som jag på något jävla vänster lyckades få på midsommarafton ..? hur är dock en fråga . haha . men antar att det är från när vi hängde in saker i garderoben.

jag saknar dig älskling .. =(
men om 8 dagar och några timmar så <3

image46

big love!

snart..

Snart så åker Du hem :(
Jag vill inte det.
även fast jag vet att det bara är 10 dagar ungefär tills jag kommer ner till dig .
och jag längtar något så otroligt efter det.
att få komma iväg från allt här hemma
att få en välbehövlig semester.

tro mig, jag längtar

image45

:)


en liten tanke


Varför glappa käft om saker man inte vet något om?

vem kan man egentligen lita på ?
Även om just det här bara är en skitgrej, så spelar det roll .
om det någongång är något allvarligt och personligt man går runt och bär på..
hur ska man då kunna veta vem man kan lita på?



Motocross

Jag har säkert sagt det förut, men jag kan säga det igen, det finns inte mycket som slår en dag på en motocrosstävling. Idag var det precis som det ska vara; sol, toppen folk och en massa sjukt spännande och härliga heat!
Åkte till Västerås vid halv9-tiden hemifrån och var framme lagom tills alla tidskval började. Har sedan varit där hela dagen och hejat på kusinen min! I första heatet slutade han på en 6e plats, om jag inte misstog mig helt.. och i andra på en underbar 3e plats efter en massa massa fighter med olika förare! .
Sjukt bra stämning och en helt toppen dag.

På hemvägen var det dock stopp mellan Västerås och Enköping.. inte alltför trevligt. =/
men vi kom hem ändå :)

ska snart ladda upp massa bilder på bilddagboken men justnu känner jag inte att jag har ambition för det. jag är för trött .
ska duscha och sova
hörs!

Lördag

...och midsommar 2007 är över. jag måste säga att dagen var helt kanon.
i torsdags anlände Joakim & Per från Borås och vi bodde på camping i stan. Kvällen tillbringades först hemma med fika och jordgubbstårta, och avslutades sedan med lite vin, som Joakim var så snäll och bjöd på, och en massa trevligt prat en bra bit in på kvällen.

Fredagen, dagen med stort D. Midsommarafton! Vaknade rättså tidigt och gick och duscha och gjorde oss iordning, killarna köpte frukost som bestod av färska frallor, skinka, ost och jordgubbar. Vi käkade och gjorde oss klara. Linus var sedan den förste som anlände till vår lilla förfest. Sedan kom även emelie och lina. hade trevligt där och vi 3 tjejer som kände oss lite smått lata tänkte att vi skulle ta bussen ner till station sen. sagt och gjort, vi gick till busshållsplatsen, med 20 minuter tills tåget skulle gå. och ser då att "shit det går ingen buss, vi måste springa till station" att tillägga är då att vi bar väldigt mycket påsar och mat osv. så det blev en tung och smärtsam promenad. (fråga mina fötter vettja) .  vi hann till station och satte och på tåget emot Knivsta. I Knivsta sen så var inte mina fötter va de borde vara och promenaden hem till Jocke blev barfota. väl där så fick jag plåster och tejpade silvertejp runt fötterna för att de skulle sitta kvar (vilket var världens dummaste idé) .
sedan så blev det grill, prat, alkohol och bara hur trevligt som helst. massa folk man kände där och även lite nytt folk som man iaf lärde känna litegrann :) . Kvällen blev senare och jag, andy, jocke, per, linus, emelie och alex skulle dra oss in mot stan för att visa boråspojkarna hur det ser ut med krogen här i uppsala. givet val blev då självklart en visit på Sjuan. lite folk först, men sen så fylldes det på sjukt mycket och kvällen blev hur rolig som helst! träffade Jullan , Cheri, Lina m.fl. också och de va också sjukt kul. Var hemma vid husvagnen igen runt 3 tiden och somnade som en stock ..

idag var det lite segt men när vi väl kom upp och checkade ut från campingen så var det lugnt. gick till stan och käkade på Donken, innan jocke och per skulle åka hem.

Måste tacka för en helt toppen midsommar!! :)
mycket bättre kunde det knappast blivit (dvs. utan skoskav, blåsor och så hade de varit fulländat)

imorgon är det SM i Västerås som gäller och jag är taggad!! :D

Torsdag

Allt är klart, och det känns så himla skönt . va inne på campingen imorse och fixade allt med husvagnen. åkte sen hem för att sova. HA , trodde jag det! kunde inte påstå att det gick att somna om direkt så satte mig här istället medan andreas satte sig och tittade på nån film. idag kommer då grabbsen , mycket mycket trevligt =) .

imorgon lär det bli sjukt kul också! Festa med massa roligt folk som man känner, japp japp :D .
Juste Annika, kom ihåg att höra av dig till Lina :) .får göra det idag eller imorgon bitti.

Takidas nya album är sjukt bra! Ladda ner det om ni har möjlighet!
Dessutom Blowsight - I'll be around, måste va en av de bättre låtarna jag hört på länge.
Har verkligen hittat min musiksmak för stunden. Jag har ju en tendens att byta musiksmak lite ibland, oftast inga stora byten. men för stunden så är det iallafall det här som gäller. ett tips är att tanka låtarna. de är galet bra !

nej, jag ska duscha och röjja lite i rummet. det behövs.
jag förstår inte varför vi ska stöka ner så mycket, älskling? haha

med önskan om fint väder imorgon och resten av helgen.
på återseende!


updat.

har varit på stan nu, och köpte dock ingenting kul . varför hittar man aldrig något när man väl för en gångs skull har pengar? typiskt min tur ..

har hur mycket som helst att göra nu ikväll ..
- packa kläder
- fixa klart husvagnen
- elkabel
- sätta igång kyl & frys
- ta ut ispåsar
- bränna cd's
- städa mitt rum
- bädda klart
- ladda batterier till kamera
- sova tidigt

kommer hinna allt,  jobbigaste delen är faktiskt rumstädningen ;P .

ska börja med skivorna nu.
tjaaråå!

tidig morgon

inte tidig kanske, men det känns så. har nog inte varit vaken en dag innan 10 efter skolan slutade och idag vaknar jag vid halv för att det är så sjukt varmt i mitt rum. andreas ligger fortfarande och sover, kände att han behöver inte gå upp bara för att jag va tvungen. ;P . så han ligger o sover så sött i sängen. :)

idag blir det återigen en vända in till stan och jag hoppas på att hitta något roligt =) .
kläder välkomnas alltid =D haha
får se vad Uppsala City har att erbjuda (:

och ÄNTLIGEN har jag planerat upp midsommar ! :D

nej, en uppdatering kommer med all säkerhet senare idag .
hörs då ;D

kväller

Det är kväll, och snart dags o sova.
Imorgon blir det en vända till stan och kirra lite saker, förhoppningsvis köpa lite nya kläder =) .
Sen fixa klart allt inne i husvagnen ! =)

Nu ska jag ta o sova snart
Imorgon ska jag bränna lite skivor

Se yaa!

sega dag!

har varit en sjukt seg dag idag.
vaknade vid 11, och har typ bara kollat på film och spelat kort idag.. sjukt tråkig dag egentligen..
imorgon blir det antagligen stan, och på torsdag kommer grabbsen hit .
fredag har jag absolut INGEN aning om hur den ska läggas upp, men det fixar sig alltid på något sätt. :)
ikväll blir det kolla på tv bara. ta de lugnt .

i brist på annat har jag gjort om bloggen lite, sjukt nöjd faktiskt! :)
och eftersom jag inte har nått bättre för mig så kommer här en liten liten lista:

1. Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?
"herregud"
2. Hur mycket kontanter har du på dig?
zero
3. Vilket ord rimmar på "test"?
fest :D (sjukt mallig för att jag kom på det)
4. Favoritplanet?
Jorden (vad är det för fråga??)
5. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
Mamma
6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil?
Jag måste nog säga "dansbandens AC/DC"
7. Vad har du på dig på överkroppen just nu?
grön t-shirt
8. Sätter du etiketter på dig själv?
vad innebär det .?
9. Vad är det för märke på skorna du har på dig?
har inga skor på mig nu
10. Ett ljust eller mörkt rum?
beror på sammanhanget ju
11. Vad gjorde du vid midnatt?
sov
12. Vad står det i ditt senast mottagna SMS?
"heej! du,tänkte på en sak.. e de bara 150 kr eller det dubbla? Hoppas allt är bra med er!! =) pusssar"
13. Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
stockholm någonstans?
14. Vilket uttryck använder du mest?
ingen aning.
15. Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
Andreas
16. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
vår katt
17. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna?
alkohol
18. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
använder bara digitalkamera
19. Vilken ålder har varit bäst hittills?
17-18?
20. Din värsta fiende?
ska man ha sådana också..?
21. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
värsta sommarbilden :D
22. Vad var det senaste du sa till någon?
hm... typ "vad sa du?"
23. En miljon dollar eller förmågan att flyga?
en miljon dollar lätt!
24. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
jaa :)
25. Senaste låten du lyssnade på?
Per Gessle - En händig man (den spelades nyss på radion)

kväll

Va i stan idag, träffade pettersson en stund .
inhandlade även ett nytt fotoalbum och ölmuggar. nu är de T A G G för midsommar :D
hur planerna för dagen ser ut är dock en större fråga. men vafan, det löser sig . haha !

resterande del av veckan innan midsommar blir nog lugn..
på torsdag drar vi in husvagnen och på eftermiddagen kommer boysen.
really nice !

nej nu ska jag börja samla musik till mina party skivor! :)
ciaoo!

Måndag

En ny dag är här, och idag tror jag det blir en visit i stan faktiskt.
Ska in och köpa bl.a. nytt fotoalbum, och kanske lite grejer inför midsommar, lite små nödvändigheter så.

Ska även bränna ut lite skivor tills dess,
så om någon har bra parteyymusik så är jag öppen att ta emot det!

Måste även än en gång passa på att tacka alla som var med i fredags för en av de bästa kvällarna ever!
Verkligen inga problem eller nått ordentligt krångel på hela kvällen! Så sjukt skönt! =)


Funtar på att ta mig en dusch nu och göra mig klar.
vi ska träffa Pettersson i stan vid halv 2 , men det kan ju faktiskt vara skönt att ha lite extra tid på sig : )

Duschi nästa!!

Sliten

Sjukt sliten idag. Blev utgång igår för att fira min älskade Emelie :) en sjukt lyckad kväll med massa roligt folk .
Satt ute hos Emelie och förfestade och åkte sen in till stan och träffade Susanne, Linus, Lina , Malin, Madde, Kalle m.fl. Drog vidare in på Sjuan och dit kom även Micke och Adde! Sjukt kul att se så mycket folk man känner!! Hade en helt underbart rolig kväll!

Idag fyller Ems år på riktigt.
Liten blir stor (?)
haha.

På torsdag kommer grabbsen , satan vad kul de ska bli!!

Hörs då!

ett litet inlägg bara

Jag blir så sjukt trött på folk som roar sig med att kommentera bilder, inlägg etc. anonymt .
Kan någon berätta för mig vad man tjänar på det?
Om man inte har stake att stå för sina åsikter och tankar, så kan man faktiskt lika gärna hålla käften och hålla dem för sig själv tills man vågar växa upp och stå för dem.
Många av de som kommenterar är egentligen också avundsjuka på det som de kommenterar, så vad tjänar Ni på att vara elaka då? Är det någon form av kick av att få klaga ner på något som man egentligen själv vill ha? Gör Ni det för att för någon minut få känna er så mycket bättre än någon annat? För att sedan känna samma ogillande igen..? Jag ser absolut inget kul i det! Och om ni nu ogillar personerna i fråga, varför tar ni er ens tid att skriva ihop kommentarerna och kolla på bilderna? Då är det ju något som är allvarligt fel!

Den här företeelsen är faktiskt en form av mobbning, internet mobbning, och det är bara så fegt. Att vara så elak osv. via internet, är bara ett sätt att våga vara det när man inte vågar det på riktigt. Så himla illa!

Just det här inlägget kände jag mig tvungen att skriva ihop just för att det hänt ett antal gånger på min och flera av mina vänners bilddagböcker. Jag vet inte vem det är som har något emot personerna i fråga, men om ni har det så uppskattas det faktiskt om ni iallafall kan stå för det så att man slipper engagera oss i er mera. Det har även hänt några gånger i bloggen, men de gångerna kan räknas på ena handen.

Det var inte meningen att inlägget skulle bli så pass långt, men jag blir bara så sur på folk som gör så .
ge bara upp!

fredag

Andreas är frisk igen, eller frisk nog iallafall :)
idag har vi varit i stan, köpte faktiskt ingenting till mig själv .
men present till emelie inhandlades !
Andreas köpte skor, skjorta, shorts m.m. .

imorgon blir det utgång ! :)

Återigen

Sitter återigen här och har egentligen inget vettigt alls att skriva.
Andreas mår bättre igen, och det känns väldigt bra!
Kanske kanske kan åka till stan imorgon då istället? :) Hoppas på det !

Om han dessutom är kryare till på lördag
så väntar en utgång för att fira lillsnuttan som blir stor (?)
Eller iallafall ett år äldre på pappret ;) .

Det blåser ute justnu, rena stormen, och det är inte alls roligt =/

image44

Snart 19 år snutt ;) . Ett år kvar tills du blir riktigt vuxen!

Sjukling

Andreas har blivit sjuk, stackarn ..
Jag som dessutom ville åka till stan idag =/
bläääää.

bli frisk!!

image43

natti natti

Var ju som sagt på avslutning i Björkvallsskolan idag.
Såg ingen av mina gamla lärare, men träffade Elin som jag inte sett på evigheter!
Väldigt roligt att se henne =) .

Pratade också massa massa med Mikaela ! (:
Imorgon är det dags för brorsans avslutning.
och där kommer definitivt ingen lärare att känna igen mig längre .

Nu ska jag sova eller nått .
Go'natt!


image42

Var tog sommaren vägen?

Just när man hade tänkt att sommaren skulle bli så där underbart fin, så kommer dagar med halvkasst väder? Igår åskade det till och med. Mycket tråkigt, och jag håller alla tummar i världen för att sommarvädret åter hinner komma innan midsommar.

igår hämtade jag som sagt Andreas inne i stan, hann även gå runt och kika lite och inhandla bl.a. ett bälte och en fläkt (mitt rum är som en bastu annars) . mötte han vid tåget och åkte sedan hem. idag har jenny avslutning och imorgon fredrik. sen har alla sommarlov på allvar . tror även det är idag eller imorgon som min kära vän Linnea nere i Lomma tar studenten. Grattis grattis !

Midsommar är kirrat och klart och det kommer förhoppningsvis bli kanoners!
Nu ska jag roa mig med något annat. får väl se om de blir en sväng till stan eller nått .
hörs !
Ciao!

tisdag

Idag kommer Andreas :)
Jag är G L A D !
Och snart blir det även midsommar, och den dagen ska bli så guld!

verkligen i brist på annat nu!

Folköl i kylen? - Tror de
Något husdjur? - Ja, en katt
Någon favorit rätt? - Jobbig särskrivning, annars tacos (:
Någon flick/pojkvän? - japp japp :)
Puder på dig? - näää det e sommar
Några framtidsplaner? - aa någonstans finns de väl någon liten plan.
Någon sjukdom? - inte för tillfället
Gymkort? - HAHA . nää tyvärr .
Några kärleksproblem? - nope, så lycklig så
En homosexuell kompis? - nae, inte jag, men vet folk som har
Någon favorit låt? - beror på mitt humör för tillfället
Duschat idag? - inte än, klockan är ju inte ens 10
Någon kompis som snarkar? - inte vad jag kan komma på
Någon vän som spelar i ett band? - nope
Några mvg:n? - ohyeaaa ! :D
Någon som förstår dig? - japp det finns det
Någon tuff som kan försvara dig? - vet inte?
Något beroende? - nää, ska va att ständig umgås med folk då?
Fikat idag? - nej , men frulle !
Något favoritmärke? - på?
Nagellack? - tycker om! känns så fräscht o ha!
Någon vän som bor i ett annat land? - räknas skåne & borås? ;) . haha nej men inga andra länder.

Vem...

Avskyr du? - orkar inte lägga energi på att göra det.
Längtar du mest efter? - min älsking
Stör du dig mest på? - finns många.
Lagar mat? - mamma
Diskar diskmaskin? - what?

Vilken...

tidning läser du? - många olika, aftonbladet, veckorevyn, hänt extra m.m. ;)
buss åker du oftast? - 842 eller 111
dag fyller du år? - 14/12
årstid föredrar du? - sommar sommar sommar
stad är du uppvuxen i? - Uppsala

Vad...

gör du nu? svarar på dessa frågor.. och ska kolla igenom studentbilderna för att bestämma vilka som ska framkallas.
gör dig till en bra människa? ärlighet, lojalitet, gladhet (ööh heter de så?)
gör dig till en dålig människa? kritik välkomnas !
vill du arbeta med när du blir stor? något jag trivs med
har du på dig just nu? trosor och en stooooor tröja som jag sovit i
har du för smink idag? än så länge inget alls.
äger du för skor? för många
läser du för bok? ingen
ska du göra nu? ska duscha snart

Mera tidsfördriv:

smeknamn: annika nika tuvan tuvis acka ...
höger- eller vänsterhänt: vänster
humör just nu: vet inte? trött? nää jag vet faktiskt inte
favoritgodis: surt godis
är det nåt du absolut inte äter: pytt i panna !!!
musik just nu: Tommy Lee - Good times
vad åt du senast: tuggummi
vad sa du senast: hejdå
favoritkläder: shorts
sommarplaner: arbetslös , men ska verkligen lattcha hela sommarn!! :)
är du bra på matte: jag klarade iallafall matte b? :)
fisk eller badkruka: fisk lätt!
favoritfärg: svart? haha gud vad tråkig jag är ! säger rött istället
saft eller alkohol: alkohol..
hur många kuddar sover du med: tre
favoritväder: SOMMAR OCH SOL
spelar du nåt instrument: haha nej nej
morgon- eller nattmänniska: född trött
sparare eller slösare: beror på hur mycket pengar jag har
vem är viktigast för dig: mina nära och kära
tror på liv på andra planet: varför inte?
tror du på mirakel: jepps !
tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: ja, såklart!!
ser du på kärleken som ett misstag: nej fan heller
hur många barn vill du ha när du blir stor: typ 2
glasögon, linser eller inget: zero
teknisk eller oteknisk: teknisk
är du kittlig: japp !
snarkar du: nejje inte vad jag vet
stjärntecken: skytten
rädd för insekter: aa faktiskt lite
det här är jag bra på: vet inte.. att vara kompis :D
musikstil: ingen speciell, lyssnar på i stort sett allt
om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja: läsa andras tankar!
chips, morötter eller godis: chips
pizza eller hamburgare: hamburgare
sport, A-ekonomi eller barnprogram: sport lätt!
har du nån flickvän/pojkvän: jahaa du , en pojke har jag
favoritchipssort: sour cream and onion!
synliga ärr: aa ett i pannan :P
stökigt eller välstädat: älskar välstädat men oftast stökigt!
gungar du på stolen: inte just nu
hur många kusiner har du: typ 10 kanske
i julklapp önskar jag mig: långt dit
senap, ketchup eller inget på korven:
ketchup
skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump: ja det är möjligt !
vilken hand håller du gaffeln i: vänster.
anser du att man får skylla sej själv om man slickar på en lyktstolpe mitt i vintern: aaa haha
är alla lika värda: aaa så länge man nte göra något för att bevisa motsatsen
pasta, ris eller potatis: färskpotatis :D mumma!!
hur är din drömtjej/kille: omtänksam, rolig, snygg..
ljust eller mörkt bröd till frukost: ljust
vilken läsk är godast: en gång cola, alltid cola
vad gör du helst? umgås
hur många syskon har du: två
bäddar du din säng: ibland
bor du själv eller tillsammans med någon: med min familj
är du allergisk mot något: nej !
är du mörkrädd: aa lite ibland
släpar du fötterna efter dig: ibland
städar du ditt rum själv: oftast
sjö eller hav: både och, beror på var :)
saltar du på maten: vissa maträtter ja
favoritkaka: älskar fika !!
gillar du att sjunga: ja
andranamn: maria
vilket instrument är vackrast att lyssna på: mycket är fint .
favoritblomma: rosor
vilken färg har du på tandborsten: vet inte.. grön typ
vad gör du om du får hicka: försöker få bort den
röker du: nej nej
snusar du: nepps
kaffe, te eller inget: te
hatar du dig själv: nej?
någon besatthet? : va?

måndag

Man ska inte klaga på värmen.
Men det är såå sjukt varmt att jag dööör !

image41

men det är sommar och jag njuuuuuuter!


Söndag

2 dagar har gått sen studenten.
herregud vad overkligt allt känns !

Här kommer några bilder från den stora dagen!!
Fler  bilder finns att beskåda på bilddagboken... :)

image37


image38


image39


image40


tråk

I brist på något att göra så ...

A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: You can keep secrets.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: You can keep secrets.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W:
You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.

Helt enkelt:
A - You like to drink
N - You can keep secrets
N - You can heep secrets
I  -
You are great in bed
K - You're wild and crazy
A - You like to drink

T - You're loyal to those you love
U - You really like to chill
V - You are not judgemental
E - You can keep secrets
S - Easy to fall in love with
S - Easy to fall in love with
O - Awesome kisser
N - You can keep secrets

Student -07

Dagen igår var verkligen allt som en studentdag ska vara, underbar och hur kul som helst! Att vädret sedan var på topp gjorde det hela ÄNNU bättre!

Klockan ringde vid halv 6, och då gick jag upp, gjorde mig klar och begav mig in till stan för frukost i skolan, fotografering och avslutning. Vi fixade flaket där på morgonen efter fotot och gick sedan till Universitetsparken och hade lite champagnefrukost. Mycket mysigt!
I kyrkan sen så var det avslutning, väldigt mysigt, och jag lyckades av någon andledning (som jag faktiskt inte fått någon motivering för) kamma hem ett stipendium på 10 000 kr från Uppsala Handelsförening. Fick gå fram där i kyrkan och var så sjukt skakis efter. Men, sommaren är räddad för min del. Efter kyrkan så var det dags att bege sig mot klassrummet, skriva i varanndras mössor & få betyg. Vid 12 så sprang vi ut från skolan, och jag ska erkänna att det rann glädjetårar vid det tillfället. :) Åkte sen runt i typ 2 timmar med flaket, Sofies pappa är förresten bäst, som vill köra runt oss med massa i stan. Hade helt underbart kul!

Hemma igen sen vid 3tiden och käkade mat och fikade och öppnade såklart en massa presenter. Mot kvällen så drog vi oss mot stan igen, och jag och jullan åkte in och träffade emelie, lina, linnea och malin. Vi var i stadsparken, hemma hos Johanna och sen gick jag och emelie in till vinterträdgården, som var målet för kvällen. Som tur är så hittade vi lite folk i kön så behövde inte stå sist iallafall. Åkte hem vid halv 3 snåret och somnade gott när jag kom hem

En helt underbar dag med ett helt underbart gäng !
De 3 åren på Linnéskolan har varit underbara med er tjejjer! <3
Nu är det sommar, och nu ska jag NJUTA !

Hörs !
/ Annika

Imorgon


Efter lite inspiration av ett visst tal, så fick jag ett litet ryck o började spana runt på diverse citat, och då hittade jag det här av Winston Churchill:

"Detta är inte slutet. Det är inte ens början på slutet. Men kanske är det slutet på början."

Kanske är det just så det är med att ta studenten och gå ut skolan?
Det betyder inte att allt är slut, det är bara början!


Dagen före dagen.

För imorn tar jag studenten!!

Sjukt mycket att fixa med idag !

Hade mysig avslutningslunch i skolan idag, och maten var sjukt god!



Målkalas!

Ibland är fotboll verkligen den underbaraste sporten som finns!

image36

kan man få en bättre nationaldag?




Onsdag

Hade tokmys hos Sofie idag. : )
Ikväll kommer även Jenny hem från Gran Canaria. : ) jag vill också åka

Ikväll är det match!

Om 2 dagar gäller det .
2 ynka dagar!


Onsdag

Solen skiner och det är svårt att vara på något annat än bra humör !
Nu ska jag snart iväg till Sofie!

image34

Idag ska vi även vara stolta över vårat fina land!
Eftersom det är Nationaldagen idag!
image35


ännu mera kväll

sorgligt att jag sitter här och skriver för ungefär 4e gången idag.
har precis kollat på filmen som gick på 3an, Here on earth eller nått hette den, och jag kan ju inte förneka att en och annan tår var på väg att komma. Jag klarar inte av såna filmer där det är sorgligt och så .

Pratade också med älskling :) . Jag önskar att jag vore där . jag VILL vara där ..
jag vill träffa dig nu

i brist på annat

Tre saker som finns vid bordet jag sitter vid:
- mobiltelefon
- lampa
- dator (NÄÄE?!)

Tre saker jag gör justnu:
- tuggar
- skriver
- kliar mig på axeln

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
- gifta mig
- göra en tatuering
- ha njutit ordentligt av livet

Tre saker jag kan:
- Säga vad jag tycker och tänker
- Ställa upp när det behövs
- Hoppa på 1 ben ( i brist på annat, okej?)

Tre saker jag inte kan:
- ljuga
- vissla
- göra saker oplanerade

Tre saker jag tycker att man ska göra:
- Lyssna på dig själv, och ditt hjärta
- Respektera folk i din omgivning
- Våga lev!

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
- Att vissla
- Att laga riktigt riktigt god mat
- Att kunna leva för stunden.

Tre favoriträtter:
- Tacos
- Kladdkaka (räknas det?)
- Nästan allt som innehålle kyckling ;)

Dags o göra nått vettigt av livet kanske?
Vettigt? tveksamt!
Ciao!








Kväll

Jag har just kommit hem från stan och har faktiskt införskaffat mig ett par nya byxor :) . Känns väldigt bra måste jag säga! Att de sen var väldigt billiga är ju bara en bonus! Blev ett par vita, sen när de kommer in nya så ska jag köpa ett par svarta också, för dom var sjuuuukt sköna! =) .
Brorsan hittade även badshorts. Kanonsnygga!

Imorgon blir det mys hos Sofie under dagen, grillning och fixande inför fredag. Kan bli väldigt trevligt ! =)

Har just nu väldigt tråkigt eftersom Andreas är på Bellmanphäst idag. Hade varit roligt att vara där, å andra sidan så vet jag flera som bangade den, så hade kanske ändå inte känt så många? Hoppas iallafall att Ni har roligt grabbs, och att det blir en härligt sista natt med gänget ;)

Har funderat på det här med anonyma kommentarer. Såg idag i en bilddagbok till en kompis att nåra bilder på olika folk hade fått väldigt elaka kommentarer, och då främst om utseendet. Enligt mig är sånt bara så onödigt, om man tycker en sak, visst kan man få tycka och säga det, men då ska man faktiskt stå för det också. Inte gömma sig bakom ett anonymt namn sådär. Det är så fegt! Oftast, i grund och botten så beror allting på avundsjuka i början, personen i fråga vill se ut som/vara som personen som man kommenterar elakt. Men varför då ens säga något elakt? Varför inte bara hålla tyst eller säga nått snällt istället? Det är bara så onödigt! Kan man inte stå för sina egna åsikter och tankar så ska man faktiskt hålla dem för sig själv!

Nej, jag ska kolla lite tv eller något istället.
och snart ringer väl Andreas också så lär ju svara då .
bli inte förvånade om jag uppdaterar ännu en gång.
Hörs !

Tisdag

Skivan igår var ändå helt okej. fick upp mitt humör iallafall och lyckades ha en trevlig kväll med trevligt sällskap. Det var lite segt att vakna imorse och gå upp men jag tog mig upp trots allt, och tog mig in till stan och solade lite. :) .
Träffade mamma sen och hjälpte henne att handla.
Ikväll blir det gränby centrum, ska försöka hitta nått nytt tänkte jag :-)

På fredag gäller det .
Dagen som vi alla längtat till.
Jag längtar också, fast bara till just den dagen, den kommer vara underbar .
Resten kan faktiskt få vara!

"Att våga är att bara mista marken för en stund.
Men att inte våga något fast man vill,
är att förlora sig själv och mer därtill."


Fika nu!
Ciao!

kvällen...

Iväg om en kvart ungefär..
jag vill inte..
jag vill vara hemma nu bara..

får hoppas att jag kan hitta något kul ikväll iallafall .
även fast humöret är i botten..

Jag vill ha glada sms ikväll,
så om ni inte har nått bättre för er så kan ni ju skicka iväg ett litet,
för att höja mitt humör lite iallafall :)


...

Student jävla 07!
Förstör ALLTING för mig justnu.
GÅ OCH DÖ!!




Booooooooooored!

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
- Ja det gör jag
Har du sett din bästa vän gråta?
- Ja
Vilka vitaminer tog du när du var liten?
- ingen aning .. dom vanliga antagligen?
Vad åt du senast?
- en bulle & en ballerinakaka
Har du fått någon komplimang idag?
- har jag säkert, men ingen som har fastnat sådär speciellt.
Hur är vädret hos dig just nu?
- Soligt och fint :D
Har du varit med i en rättegång?
- Nej
Är du polare med grannarna?
- Haha alla är typ 40+ eller 10- så neeej
Vilka språk pratar din mamma?
- svenska och knappt nån engelska ;)
Vilka länder har du bott i?
- Sverige
Senaste piercingen?
- Längesen! i öronen , 3 st extra
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
- idaaag
Gay?
- inte nånstans!
Suger det här?
- Ja men jag har inget bättre för mig.
Har du haft en stalker?
- OM jag nu har/haft det så har denne lyckats för jag har då inte märkt nått ;P
Har du varit på ett party?
- Ja, det har blivit en del under åren ;)
Vem talade du senast med i telefon?
- Andreas, chockerande va? ;)
Hur mår du idag?
- Si och så
Vilken är din favoritdryck?

- Jag älskar coca cola!
Favorit alkoholbaserad dryck?
- Cosmopolitan ? eller nått..? Piggelin är gott med ;)
Favorit dag på veckan?

- Fredag & Lördag!!
Favoritlåt (låtar)

- Finns många många många.
Sommar eller vinter?
-
Sommar ffs!
Hur bor du nu?

- Hemma hos mamma o pappa. illa JAG VET!
Kan du nudda din näsa med tungan?
- NEJ haha!
Kan du korsa ett öga åt gången?

- Nej, jag kan knappt korsa dom alls .
Är du romantisk?
- Om jag vill så kan jag
Vad skulle du säga om någon sa att den var kär i din bror?
- Det beror på vem det är, och hur gammal denne är eftersom min bror är bara 11 år
Var är dina syskon just nu?
- Den ena på Gran Canaria och den andra i sitt rum
Vilken tid gick du upp imorse?

- för tidigt
Vad ska du göra i helgen?
- då är det dags för STUDENT 2007!
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
- "Hej. Tror inte vi har någon. Betygen är ju redan satta. Men vet inte. Ska in o fika med turismen nu :) . <3"
När var du riktigt sjuk senast?
- i januari då jag var ordentligt sjuk i 3 veckor
Vad gjorde du klockan 2 inatt?
- Då sov jag jävligt gott ska jag säga dig ! : )
Vad är det första du gör på morgonen?
- Somnar om
Vad ska du göra efter det här?
- Duscha, göra mig klar och sen åka till emelie och vidare på studentskiva

image33

4 dagar kvar

Bara 4 dagar kvar till den stora dagen nu !

Ikväll är det skiva, hoppas på att det blir kul!
för just nu behöver jag ha roligt!


Jag läste årets roligaste på en sida här på nätet . Check it out :

- Följ med ut!
- Nä, jag har varit ute varenda dag i en vecka nu..
- Men...
- Hör på; Vi går alltid på samma ställe, slösar bort för mycket pengar, super oss redlösa, bråkar med vakten, blir utslängda, vissa grinar, andra måste spy, nån vill ha kebab. Sen börjar du sjunga gamla melodifestivallåtar, så är det "sha-la-la-la-la" länge i taxikön innan vi hamnar på efterfest med gamla skivor och maskor på strumpbyxorna, och dagen efter vaknar vi med dundrande huvudvärk och en främmande kille i sängen. Jag kollar på en film i stället. Då vet jag iallafall inte hur det slutar.

Haha rätt bra va?

Tråkigt & trött!

Sitter här nu igen och har tråkigt.
Känner mig inte speciellt taggad för imorgon heller.. är för trött justnu.
får sova lite så är det nog bättre imorgon.

Skiva imorgon, och jag vill gå till både Seven och BJ .
Varför ska alla ha skiva samma dag??
Jobbigt!!

Nej, sovtajm snart
See ya !

image32

Jag bara kände att den va så sjukt passade, okej? :P


Söndag

Det är verkligen en typiskt söndag idag. Jag är totalt orkeslös.
har suttit och lyssnat lite på crossen nu, och varvat med att ligga ute i solen. rätt skönt ändå =)
Ett SM-heat som inleds med Darude - Sandstorm . DET ger iallafall MIG rysningar. det kallas stämning!

imorgon är jag ledig och på kvällen är det skiva . rätt skönt !

älskling, jag saknar dig sjukt mycket..
så himla tråkigt att Ni också tar studenten den 8e. vill ju faktiskt närvara vid er student också!

Matchen igår måste varit den sjukaste ever? Helt galet. Skandal var det iallafall
Men Sverige tilldelades ju iallafall vinsten =) . lite tråkigt att det blev på det sättet det blev. men ändå :-)

image31

Motocross, Sol, Värme - NU ÄR DET SOMMAR!






en lugn helg

Det är lördagskväll och jag sitter hemma och tar de lugnt bara. det är faktiskt skönt, tro det eller ej. men jag har varit runt för mycket på diverse saker de senaste helgerna. har inte tagit det lugnt på hur länge som helst. så kvällen får bli lugn och så laddar jag för skivan på måndag istället ( HA ! som om jag skulle vilja ta de lugnt ända till studenten ? ) :D
idag har jag jobbat lite, sen träffade jag Ewa och Mormor på stan och handlade lite smycken och sånt till studenten. Det blev även ett par skor =) . Mycket mycket kul!

Nu är det mindre än en vecka kvar , mindre än en vecka kvar till gråt, skratt, ångest och glädje . jag längtar faktiskt ! : )

Jag orkar inte engagera på en del saker och människor, speciellt inte eftersom det inte engagerar någon annan . Så varför ska jag då ta hela ansvaret? Speciellt människor som säger att de saknar mig och inte vill förlora min vänskap.. Varför inte försöka göra något åt det ? är det på det här sättet det ska vara så får det faktiskt va för min del! Frågan är om det inte får vara det ändå...? . Jag känner bara att det inte är värt det just nu.

nej jag ska kika mer fotboll nu
HEJA SVERIGE!

image30



Fredag!

Det är fredag och snart är det helg återigen. Det är svårt att tänka sig att det var en hel vecka sen skivan och bara en vecka kvar till studenten.

Vet inte om jag har någon lektion idag så ska snart ta och skicka iväg sms till någon som kan veta.. : )
Hoppas på att vara ledig, men den turen har jag väl inte ;)

Helgen blir nog lugn tror jag . vet inte än . .

nae duscha nu.
hörs då!

RSS 2.0