Lördag

...och midsommar 2007 är över. jag måste säga att dagen var helt kanon.
i torsdags anlände Joakim & Per från Borås och vi bodde på camping i stan. Kvällen tillbringades först hemma med fika och jordgubbstårta, och avslutades sedan med lite vin, som Joakim var så snäll och bjöd på, och en massa trevligt prat en bra bit in på kvällen.

Fredagen, dagen med stort D. Midsommarafton! Vaknade rättså tidigt och gick och duscha och gjorde oss iordning, killarna köpte frukost som bestod av färska frallor, skinka, ost och jordgubbar. Vi käkade och gjorde oss klara. Linus var sedan den förste som anlände till vår lilla förfest. Sedan kom även emelie och lina. hade trevligt där och vi 3 tjejer som kände oss lite smått lata tänkte att vi skulle ta bussen ner till station sen. sagt och gjort, vi gick till busshållsplatsen, med 20 minuter tills tåget skulle gå. och ser då att "shit det går ingen buss, vi måste springa till station" att tillägga är då att vi bar väldigt mycket påsar och mat osv. så det blev en tung och smärtsam promenad. (fråga mina fötter vettja) .  vi hann till station och satte och på tåget emot Knivsta. I Knivsta sen så var inte mina fötter va de borde vara och promenaden hem till Jocke blev barfota. väl där så fick jag plåster och tejpade silvertejp runt fötterna för att de skulle sitta kvar (vilket var världens dummaste idé) .
sedan så blev det grill, prat, alkohol och bara hur trevligt som helst. massa folk man kände där och även lite nytt folk som man iaf lärde känna litegrann :) . Kvällen blev senare och jag, andy, jocke, per, linus, emelie och alex skulle dra oss in mot stan för att visa boråspojkarna hur det ser ut med krogen här i uppsala. givet val blev då självklart en visit på Sjuan. lite folk först, men sen så fylldes det på sjukt mycket och kvällen blev hur rolig som helst! träffade Jullan , Cheri, Lina m.fl. också och de va också sjukt kul. Var hemma vid husvagnen igen runt 3 tiden och somnade som en stock ..

idag var det lite segt men när vi väl kom upp och checkade ut från campingen så var det lugnt. gick till stan och käkade på Donken, innan jocke och per skulle åka hem.

Måste tacka för en helt toppen midsommar!! :)
mycket bättre kunde det knappast blivit (dvs. utan skoskav, blåsor och så hade de varit fulländat)

imorgon är det SM i Västerås som gäller och jag är taggad!! :D

Kommentarer
Postat av: Lina

Haha, o massa alkohol vare ju oxå ;D

2007-06-26 @ 15:59:06
URL: http://linipini.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0