Mitt bloggande

Sitter och kollar runt på klänningar just nu.. Det kommer bli en dyr vår för mig.  Först studentskiva, sen studentklänning.. Har ingen som helst aning om vad jag ska ha för någon heller.. Jobbigt!
Har hittat några fina , men jag vet inte . Jag är inte så bra på att bestämma mig ju (:
 

Sen så ska man ha skor också.. Jobbigt jobbigt jobbigt . JAGORKARINTE!
+ att vi tydligen MÅSTE sälja 10 biljetter till skivan, annars får vi betala för dom. 10 vore inget problem, om jag inte kände exakt samma människor som resten av alla andra ungefär . Speciellt Emelie och jag, vi umgås med precis samma människor. Vilket innebär att vi ska sälja 20 biljetter.. Så ÄR DU INTRESSERAD SÅ HÖR AV DIG, JAG ÄR DESPERAT NÄSTAN ;) .

När? 25 maj
Var? Skarholmen
Pris? 80 kr
Arr: Hp3a & Hp3b Linnéskolan, Uppsala

Motivation saknas.....


[15:00]
Hittade en lista om bloggande . Kan vara kul att fylla i.

Hur länge har du bloggat?
Sen i början av sommaren någongång.

Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga?
Då visste jag nog knappt att det existerade.

Vilken var den första blogg du förälskade dig i?
Det kommer jag inte ihåg. Jag läste och läser en hel massa bloggar.

Hur känner du inför dina första blogginlägg när du såhär i efterhand läser dem?
Pinsamt tråkiga.

Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare?
Väldigt många som sagt!

Av de bloggar du läser; hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)?
Alla är dagboksbloggar skulle jag vilja påstå. sen kan dem handla om diverse ämnen, men i grund och botten är de ändå dagböcker

Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?
Undehållande? Jag vet inte, ingen har sagt något. Vilket jag tar som positivt eftersom ingen klagat :-)

Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Det tror jag de tycker .Jag försöker så gott jag kan iallafall :)

Har du hittat en gräns för hur privat du vill vara i din blogg eller tänjs den gränsen hela tiden?
Självklart så finns en gräns för hur privat jag skriver. Det ligger ju ändå ute på internet. En del saker vill man ju inte att hela världen ska veta.
Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?
Nej självklart inte! För att lära känna en person måste du göra mer än läsa dennes blogg.
Har du träffat folk IRL efter att ha fått kontakt med dem via bloggen? Och i så fall: Var de som du trodde att de skulle vara eller blev du förvånad?
Nej det har jag inte. dessutom är ni som läser väldigt dåliga på att säga vilka ni är . så jag vet inte vilka som läser :-)
Tror du det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
Allt kan väl vara skadligt i större doser?
Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar?
Ja, det har jag.

Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller i andras bloggar?
Mycket möjligt. Men jag står för det.

Hur ser bloggandets nackdelar ut för dig?
Skriver så mycket skit i den som är totalt onödigt att läsa för alla andra. Det är väl en nackdel ? Vet dock inte om ni ser det som underhållande?

Tror du att du fortfarande bloggar om två år? I så fall: Tror du att ditt bloggande har förändrats då?
Jag vet inte, om jag gör det så har det säkert förändrats och jag bloggar säkert inte lika aktivt. Men det kan också vara så att jag lagt ner den helt och hållet.

Avslutningsvis 1: Kan du sammanfatta kort vad ditt bloggskrivande har betytt för dig?
Väldigt bra tidsfördriv och sak att roa sig med när man behöver skriva av sig bara. :) . Eftersom jag tycker det är roligt att skriva, så har bloggandet varit väldigt roligt för mig.

2: Kan du sammanfatta kort vad bloggläsandet betytt för dig?
Det är tidsfördrivande, jag gillar det :)

om ingenting..

Jag är totalt rastlös. Jag har inget att skriva om, inget att göra eller någonting. Så då tänkte jag liva upp bloggen lite med ett totalt onödigt inlägg om ingenting (: .

Imorgon ska jag faktiskt, tro det eller ej, till skolan. åker in till religionen, så att handeln på morgonen skippar jag, för att få en lugn start på skolan och inte bli sjuk igen. Dessutom går vi länge imorgon, så då blir inte dagen så lång. :) .

Idag så har jag inte gjort någonting alls, jag har roat mig med att sova, ta medicin, titta på Missing och lyckochansen. Låter som en kul dag va? . Inget jag vill rekommendera till er iallafall..

Dessutom har jag varit så totalt oaktiv med kameran nu, så jag har inte ens några nya bilder att ladda upp på bilddagboken, så dagens bilder fick bli gamla bilder på lite olika människor, men håll ut gott folk, det kommer komma nya. :)

Nej, viktigare saker att göra.. (eller nått?) .
Ciao!

Pussis
hittade en väldigt gammal bild som jag hade lagt upp på bloggen.
Jag älskar dig Andreas.

Tisdag .

Nu räcker det med att vara sjuk. Har inte varit i skolan på 7 dagar nu, och jag börjar ha väldigt tråkigt hemma om dagarna. men snart så kan jag gå ;) . Wiii! Nu tänker jag inte bli sjuk på hur länge som helst!

Gjorde massa nytta igår, massa skolarbete som gjordes som jag borde gjort för längesen. känns väldigt bra, blir inte lika mycket att ta igen sen när jag kommer tillbaks till skolan igen. :) Sen så tillbringades kvällen med att kolla på tv, fanns inte mycket att se men det blev CSI*2. Helt okej ändå.
Och ikväll så kommer inte mitt kära House :( . bara för att det är grammisgalan, inte glad för det. men, grammisgalan kanske också är kul? vad vet jag.

"usch ja, hela livet går ju ut på att vänta och vänta"
Så sant som det är sagt! Kommer man någonsin bli nöjd med vad man har och får ? . Skulle inte tro det.. Det är nog bara mänskligt att vilja ha mer och mer. Gräset är alltid grönare på andra sidan, ellerhur? ;) .

Sportlovet ser ut att bli ett riktigt bra lov. Åka bil, träffa älskling, shoppa, festa. Låter väl som ett bra lov ? Vad sen Hannah och jag ska roa oss med medans killarna går i skolan, det kommer gå så bra. För vi har mååånga ställen som vi ska åka till.

jag behöver ett jobb...

Nej, åter till verkligheten
På återseende

massa att ta igen..

Ny vecka igen, och jag är fortfarande inte i skolan. får inte för mor min eftersom jag varje gång jag hostar får upp en lunga ungefär . (: så hon kanske har en poäng i varför jag ska vara hemma någon dag till. har iallafall pratat med skolan och dom vet varför jag är hemma, och dessutom har jag mejlat till massa lärare för att få veta vad jag missat, vilket kan vara väldigt bra att veta! ska bara orka att göra allt det som skrivs sedan bara .

kan ju börja med info och layouten direkt . weii . trevlig dag som väntar..

älskling, underbar helg med mig , längtar till sportlovet! :)

Söndag med myspyshelg

Ja, då var det söndag, och ännu en helg till ända. Har tillbringat den med älsklingen min, och haft det väldigt mysigt, trots att jag är sjuk. Så därför har det blivit en hemma helg. Annars skulle de blivit utgång, men så blev då inte fallet.

Andreas och Robin åkte hem för ca. 2 timmar sen så jag vet inte hur långt ni kan ha kommit? På g till Örebro kanske ? Hoppas att ni kör lugnt och fint iallafall. ;) .

Trodde att jag skulle kunna gå i skolan nu i början av veckan. Men så verkar det inte heller bli, som det lät på mor min. Imorgon skulle hon tydligen ringa till skolan och försöka prata med någon lärare och så . Så det blir ingen skola i början av veckan, men i mitten och mot slutet kanske? Det måste jag . Kan inte ha hur mycket frånvaro som helst ju. Den varan har jag redan så jag klarar mig gott och väl av. Annars då...

Veckan som kommer:


Måndag - ingen skola, missar inte så mycket som tur är . Bara naturkunskapen (gaah!) Annars lugnt.
Tisdag - Skola? Administration på förmiddagen med redovisningar av yrkesrapport och APU (PANIK!) .
Onsdag - Borde vara skoldags definitivt då. :-) . Viktigt; OC 20.00
Torsdag - Skola, I guess.
Fredag - Underbara sovmorgon till 12.30. Skön dag! ...o sen var det helg igen.
Lördag - Till Ewa & Mårten på födelsedagskalas :-) . Även: Melodifestivalen!
Söndag - One Tree Hill , det enda viktiga jag för stunden kan komma på.

Nejpa, jag ska göra lite annat också.
See ya!

.-* <3

Han är bara min.... :) <3

kan jag hjälpa till med något?

Trots all hosta tänkte jag försöka skriva ett lite inlägg här . Jag mår bättre idag, kan vara för att penicilinet har börjat verka nu. Så känner mig iallafall lite piggare än vad jag gjort de senaste dagarna . Sover fortfarande inte så bra, men det kommer väl det också. förhoppningsvis sover jag bättre i helgen, eftersom jag slipper sova ensam då . För ikväll, eller senare idag så kommer Andreas hit . Wiiiii! Lycka! Du är bra gullig du som kommer även fast jag mår som jag mår.

Veckan som gått har varit närmast kaotisk. I fredags kom jag hem med feber, och mådde piss hela helgen. Sen så i början på denna veckan så blir pappa påkörd med bilen, så att den måste lagas. Som tur är så behövde inte pappa lagas på nått sätt iallafall :). Sen så måste jenny till akuten där det visar sig att hennes revben har fått en smäll, så att hon är svullen. Jag måste åka till doktorn och det är bland det jobbigaste jag gjort. Fick medicin och väntan inne på Apoteket kändes oändlig.
Sen så kommer Fredrik hem med svullen fot. Någon har smällt igen dörren över hans fot, GRATTIS! bara för mamma att fara upp till akuten igen..
Tuvessons sjukhem - kan jag hjälpa till med något?

Nej, helgen blir lugn. Skulle blivit utgång ikväll om jag inte varit såhär krasslig, men men . Inte mycket att göra åt saken - bättre lycka nästa gång , säg :)

Nej jag ska vila en stund . :)
Ciao bella!

Medicinerad

Dags för en liten liten update på mitt liv nu. Jag är fortfarande sjuk, och idag var jag hos doktorn, som sa att jag hade luftrörskatarr . säger inte mig speciellt mycket, men jag fick hostmedicin och pencilin så det ska nog gå bra detta så jag kan bli frisk någongång :) .

nej, tänkte bara skriva en rad..

låten som rullar för tillfället:
Johan Östberg - Crazy .
Älska!

Imorgon kommer älskling :) Wiiii

Nejpa, annat att göra.
Bye

fortfarande sjuk

är fortfarande sjuk och det ser inte alls bra ut för varken resten av veckan eller min frånvaro.. usch, måste bli en bättring snarast! har haft feber konstant nu sen i fredags kväll så att den borde väl ge med sig snart? ellerhur? blir ingen skola för mig imorgon och säkert inte på onsdag heller . har jag tur så kan jag gå på fredag iallafall.. och på fredag kommer ju även min älskling hit , så då måste jag vara frisk!!

idag har jag sovit typ hela dagen, tagit massa piller för att få bort förkylning, feber och hosta.. och det hjälper :) för en stund iallafall..

Håll tummarna för att jag blir frisk snart :)
Jag är trött på att vara sjuk nu!

Söndag

kan feberhelvetet försvinna någongång eller?!?

jag hatar att va sjuk!

skola imorgon?
- jag skulle inte tro det va..

Sjukling.

Hade ingen möjlighet att skriva igår, eftersom när jag kom hem från skolan så visade det sig att jag hade skyhög feber. Har även det idag, riktigt jobbigt att frysa som en isbit ena sekunden och svettas som en gris nästa.. Skulle mer än gärna vijla gå ut o lägga mig i snön eller något, inget som mamma tyckte var en bra idé.

har beställt studentmössa nu , känns skönt. Man fick lite av en rysning i kroppen när man stod där med en på huvudet, längtar bara ännu mer!

måste även säga att det är tur att det är nästa helg som älsklingen kommer hit, <3 hur kul hade det vart för honom att va här nu , och umgås med familjen? inte direkt vad han kommer hit för men...

nej jag måste göra något annat . jag håller på att svettas ihjäl!
Snön nästa!
Ciao!

en liten lista

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
oj.. skåp, cykel, hemma, någon okänd nyckel och någon mer.
Vilken svordom använder du mest?
Fan
Äger du en Ipod?
Nej men vill ha en
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Beror på när det är bestämt att jag ska gå upp.
Hur många resväskor äger du?
Några stycken
Använder du flip flops även när det är kallt ute?
Nej.
Var köper du dina matvaror ifrån?
Jag köper sällan mat.
Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
hellre ta den, men roligare att vara med på den.
Vilken var den senaste filmen du såg?
Oj.. Det vet jag inte..
Har någon av dina vänner barn?
Nej, inte vad jag vet.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Kläääder
Har någon någonsin kallat dig lat?
för många gånger.
Tar du medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nope. jag somnar på 2sek ändå.
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
jag lyssnar inte på cd
Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
vanlig mjölk
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
aaa, det tror jag . inget jag minns just nu dock.
När var senast någon stötte på dig?
inget jag lägger på minnet eftersom jag är lyckligt kär i min pojke.<3
Vad åt du till middag?
pasta, ost- och skinksås
Använder du huvtröjor?
jag älskar dom!
Kan du vissla?
nej, faktiskt inte
Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Nej.
Vem var den senaste som ringde dig?
Min älskling<3
Vilken är din favoritattraktion på ett nöjesfält?
Allt som går snabbt :D
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
Det gör dom med all säkerhet
Vilket riktnummersområde befinner du dig i?
018
Tittade du på tecknat när du var liten?
vilken unge gjorde inte det?
Hur stort är ditt närmsta köpcentrum?
det måste vara gränby centrum? - 36 butiker typ..
Hur många syskon har du?
1 st syster och 1 st bror
Är du blyg inför det motsatta könet?
nej, oftast inte.
Vilken film kan du alla replikerna till?
några stycken
Äger du några band-t-shirts?
Naaeee
När flög du senast?
jag har aldrig flugit
Hur många stolar står runt ditt köksbord?
3 + en kökssoffa
Läser du för skojs skull?
det händer
Diskar du din egen disk?
nej, vi äger faktiskt en diskmaskin.
Har du gråtit offentligt?
yepps.
Har du en stationär dator eller en laptop?
stationär
Försöker du alltid lära dig nya saker?
självklart! man lär sig minst en ny sak varje dag..
Vill du ha några tatueringar eller piercingar?
Jo det skulle jag kunna tänka mig, är nog dock för feg för det.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Det beror på ..
Kan du kasta macka?
Om jag anstränger mig så (;
Har du någonsin varit på Jamaica?
Eftersom jag aldrig satt min fot på ett flygplan så neej.
Vem har du med på Bion?
antingen en massa vänner, eller Andreas (;
Vem var din favoritlärare?
Min lärare jag hade i 4an och 5an.
Vad har du för väder?
Mörkt, regn och slask.
Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?
ja, varför inte? allt hänger väl inte på om man har tatueringar eller inte?
Har du en blogg?
ser så ut.
Vilket var ditt favoritämne i gymnasiet?
Idrott!
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Ärlighet
Har du någonsin blivit attraherad av en oattraktiv?
Nej, om jag tyckte det var oattraktiv så kan jag ju inte bli attraherad av den? . Man måste ju tycka att en person man är attraherad av är attraktiv.
När sov du senast på golvet?
på jullovet
Vilken är din favoritdrink?
finns många, redbull jäger är gott :)
Gillar du din boendesituation?
nee, vill flytta hemifrån
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
behöver inte så många
Äter du frukost dagligen?
yes, alltid , så mycket jag kan iallafall
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
inte direkt... jag sitter ju och fyller i såna listor?
Hamnade du ofta i trubbel för att du pratade under lektionerna?
jo, ibland så .
Vilken är din favoritfrukt?
Apelsin!
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nej, har noll koll på sånt.
Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
19 år gammal
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Nej, men brukar inte ha nå svårt för det heller.
Tror du på liv på andra planeter?
inte tänkt på det direkt, men varför inte?
Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Nämner inga namn
Vad var det senaste du åt?
Kakor till fika :D
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller det motsatta?
Både och
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Vet ikke
Gillar du senap?
Absolut inte!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Ja lätt!
Sover du på sida, mage eller rygg?
Somnar alltid på sidan.
Har du någonsin köpt något från ebay?
neej.
Tycker du om att krama folk?
Jaa, alla behöver en kram ibland :)
Skulle du säga att du är trendig?
Det är inte min sak att avgöra
Äger du en digitalkamera?
ohja!
Om någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
jag vet inte, eftersom det aldrig hänt .. men jag skulle nog bli rättså ställd.
Vilken är din favoritkaraktär i star wars?
jag tittar inte på star wars
Stör det dig om någon säger att de ska ringa, men inte gör det?
ja det är klart.
Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?
inga vad jag kan påminna mig.
Vad är du allergisk mot?
dammsugare, tvättmaskiner och diskmaskiner (; + att som innebär städning.
Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser?
det är väl upp till var och en att bestämma.
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Nej, jag älskar kött
Om du hade varit född av motsatt kön, vad hade du hetat?
ingen aning , men jag kunde fått heta Josefine som tjej :)

Snart är det lördag igen!

Då var det då torsdag och dagarna svischar förbi bara. Torsdag är dock den dag på veckan som känns jobbigast eftersom det är då vi har flest lektioner och går så länge. Har hela dagen känt mig totalt omotiverad att vara i skolan, men jag höll ut! och det är jag stolt över just nu (;

Har för det första väldigt ont i mina ben idag. Ett teckan på att jag inte tränat på länge? - Skulle tro det! Imorse var det handel, eller det blev inget av med den för att det var dags att gå till aulan och ha studentmösseprovning. Någon från Studentkompaniet var där och snackade och försökte kränga grejer. Men ska till hattbaren imorgon istället, så Emelie och jag gick ner på stan istället (: . Religionen var stendöd, SYOn var där och snackade om vår högskoledag som vi skulle ha. Annars hände ingeting . Handeln var totalt tråkig, precis som information och layouten och engelskan. KUUL DAG! Sitter just nu och är hur trött som helst och kämpar för att hålla ögonen öppna här , men jag ska blogga klart innan jag går härifrån iallafall.

I helgen då? vad kan tänkas hända då? . Eftersom jag är så hemskt förkyld så blir det i första hand att ta det lugnt och bara sova och försöka bli av med förkylningen. Annars kanske jag ska träffa Hannah. Inget som är bestämt men vi får se hur det blir (:

Nejpa, annt att göra .
bye!

riktigt förkyld

är riktigt förkyld just nu och det är inte kul alls.. skulle behöva vila upp mig ordentligt nu, men icke! Det är massa som ska göras, skolarbete och massa skit. men men. ringde iallafall upp till lindex idag och sa att jag var intresserad av att jobba extra, och det lät väldigt bra sa dom (; så bara att hoppas att dom hör av sig!
ska kika på skopunkten också , sen får vi se vad mer det kan bli.

helt okej dag idag i allafall, hade step up på idrotten imorse, skönt! Sen så en plågsam engelska lektion följd av en otroligt tråkig svenska. Avslutades iallafall med att vi inte behövde gå på religionen. Vilket var hur skönt som helst!

Gick med Susanne, Lina och Emelie till station, och enligt dom så är ju min sommar planerad (; right? Alanya & Gotland? ;) . vi får se flickor, vi får se!. Åland har vi ju iallafall bestämt, så nu får INGEN banga på det :D .

Nej, jag ska göra lite vettiga saker tänkte jag.
IKVÄLL ÄR DET OC ! en av de bästa sakerna som hänt tv, om jag får bestämma!
jaja, take care!!

Tankar som snurrar

Idag skulle jag kunna skriva om sjukt mycket.. Men det tänker jag inte göra.
var iallafall i skolan idag och skrev en svenskauppsats, var om ett lite tråkigt ämne faktiskt.. Men det gick bra, bara köpa läget och skriva på, vilket var exakt vad jag gjorde, så en liten chans att det blir ett bra betyg finns det ju iallafall. Hann även med 11bussen hem, vilket var otroligt skönt!

Det är mycket som cirkulerar i Annikas hjärna just nu, mycket tankar, frågor och sånt. Sådana saker som jag egentligen inte försöker tänka på, som man vill tränga bort eller stänga in nånstans i huvudet så att man slipper tänka dem, förhoppningsvis kanske också glömma bort det? . Nu har jag varit 18 i lite mer än en månad, och jag kan ju inte direkt påstå att jag känt av vuxenlivet på allvar så mycket. Men sen då? När jag tar studenten (jag vet att tjatar om det hela tiden) och helt plötsligt ska veta vad jag ska göra med mitt liv.. Hur kommer det att gå då?

Jag har sån panik för allt sånt där, därför undviker jag helst att tänka på det. Att det sedan kommer påtryckningar från diverse håll som tycker att jag ska göra si och så med mitt liv gör det hela inte speciellt mycket lättare. Hur mycket ska jag inte hinna med på 1år nu? Jag ska ta körkort, ta studenten (+ hela vägen dit med alla nationella prov etc.), skaffa mig ett jobb och flytta hemifrån. Det låter inte så mycket när man skriver det här, men tro mig, det känns otroligt mycket, och jag vet inte om jag kommer klara det. Men jag ska försöka (: . Det finns ett uttryck som kallas KLVP (Köp läget - var positiv) och det är något jag ska vara nu, jag ska se allt som väntar positivt och inte vara negativ åt saker. :) Jag ska bli en bättre människa helt enkelt. Inte så lätt som det låter, men det får bli mitt försenade nyårslöfte eller något.

Det var inte alls meningen att det här inlägget skulle bli så pass seriöst som det blev.
Egentligen kan jag fortsätta skriva länge till, för jag behöver skriva av mig ordentligt, hittar dock bara inte orden för vad jag ska skriva.
Efter massa diskussioner och tankar så ska Du veta att du har fått mig att fundera på en massa saker..

Jag har ingen lust att skriva mer här nu .
Har viktigare saker slösa tid på.

Mitt i månaden.

Första dagen i veckan är äntligen avklarad. Inte gjort något alls, precis som vanligt. Lite info B bara som är väldigt tråkigt just nu .

Ska lägga in lite nya låtar på mobilen nu, har hittat lite nya bra (: Ska även kika runt lite efter flera. Några tips?

veckan som väntar händer inget speciellt, slutar tidigt imorgon och på torsdag och fredag ska vi prova ut stundentmössor. Annars så är det dött.

naee, annat som väntar.. får se om det kanske blir en update senare idag.. vem vet? ska kika på idrottsgalan så får se om tiden finns (;

Tjaoo!

Söndag

och äntligen är denna värdelösa helgen snart slut!
Idag har jag absolut inte gjort någonting, har varit hemma och kollat på tv, och haft värmedyna på min rygg och mina axlar. För jag har så otroligt ont av någon andledning.. Hoppas det blir bra snart iallafall.
Som sagt så har jag skaffat bilddagbok nu också, så jag kommer lägga upp bilder när jag har lite roliga (eller mindre roliga) . Så att risken att min kamera får bo lite mer med mig nu är rättså stor : ). Alltid kul att ta kort ellerhur? ; ).

jag saknar sommaren!! jag  vill att den ska komma nu .. bara längtar efter de där långa kvällarna då man inte behöver bry sig om någonting, värmen , badandet, grilla, motocrossen , sand mellan tårna .. allt! jag bara vill ha det så jämt! Sommaren känns på någon sätt så problemfri. Men eftersom jag redan haft mitt sista riktiga sommarlov så vet jag inte vad som väntar.. Vem vet, sommaren 2007 kanske blir totalkaos för att jag måste jobba och så? Eller tänk om jag ska flytta? Nej usch, får ångest av att tänka på det där nu. Så vi byter ämne..

Idag fick jag en sån otrolig lust att spela Rollercoater Tycoon, ni vet det där jättegamla spelet där man bygger en egen nöjespark? . Nästan så man ska se om det finns tillgängligt någonstans på nätet .. ;)  .

Nej, annat att göra..

Total Tristess

Nu sitter jag här ännu en sen kväll och kände att jag bara behövde blogga av mig lite. Klockan är bara halv 12, men jag vet inte om klockan kommer närma sig 12slaget innan jag är klar här.

jag tänkte upplysa er alla om hur tråkig min helg varit, det har varit den tråkigaste i världens historia, verkligen ingenting har hänt.! Hade man haft lite pengar så hade det varit beachparty iallafall igårkväll på Sjuan. Är grymt besviken på mig själv att jag missat det! Men säger plånboken och bankkontot ifrån så är det inte mycket att göra åt..

Iallafall, idag så kom vår nya tv, så även jag har en "ny" tv i mitt rum. Nygammal kanske man ska kalla den , eftersom att den tidigare stod i vardagsrummet. Att tillägga så har jag även en ny tv-bänk nu. Riktigt trevligt! =) . Kvällen har tillbringats med att kika på tv, det var någon dålig film på 5an som jag hade sett förut, och efter den så satte jag mig och kollade på Borat. Så dålig att den är bra faktiskt - och han är helt skön!

Det är ca. 24 skoldagar kvar till sportlovet, och jag längtar dit! Då ska jag åka till Andreas igen och vara där en hel vecka. Ska bli underbart skoj! Vad jag och hannah hittar på när pojksen går i skolan vet jag inte, men något ska det bli iallafall. Veckan före lovet kommer däremot att bli tråkig för mig, för då åker Andy till Alperna, vilket betyder att jag inte kan prata med honom alls lika mycket.. :( . men men.. har ju klarat en sådan vecka förut ; ). 
Om 145 dagar så är det SLUT PÅ SKITEN! Jag längtar så himla mycket så det är inte sant! Ser så mycket fram emot Studenten så det finns inte, men ändå så är jag rädd för det. Men men, kan bara tänka mig vilken känsla som kommer infinna sig på torsdag och fredag då det är dags att prova ut studentmössor.. Den dagen ger mig rysningar redan nu, hur kommer det inte vara sen då? Jag längtar!! Vad som sedan händer, det är väl något som ger sig med tiden? Blir det  Luleå för mig? Eller Karlstad? Eller blir jag kanske kvar i Uppsala hela livet?? Inget jag egentligen vill , men det skulle väl funka. Skulle vara så otroligt kul att ta ett au pair eller bara åka ut och resa. Men in my ass att jag vågar det eller? det är jag way to feg för!.

Jaja, jag har egentligen inte så mycket mer att skriva, så istället för att sitta här och uppta er tid (som antagligen är mer upptagen än vad min är) så slutar jag här. Jag skriver kanske imorgon, för jag kommer ju vara no life då också (:
Byee!

Lördag

Lördag idag - och jag har absolut INGENTING att göra. ;/ mycket illa, men vad jag ska göra åt saken..
Lasse med familj kommer snart hit och ska hälsa på tror jag, tror även att de har vår tv med sig som vi ska köpa :) fett nice!

har nu blivit lite extra nörd och skaffat bilddagbok:
annikatuvesson.bilddagboken.se

I brist på annat så kommer det en lista, eller vad man ska kalla det:

JAG


UTSEENDE
[ ] jag är kortare än 160 cm.
[ x ] ibland tycker jag att jag är ful.
[ x ] jag blir lätt brun.
[ x ] jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] jag har en tatuering.
[ ] jag är osäker över mitt utseende.
[ x ] jag har haft/har tandställning.
[ ] jag har glasögon/linser.
[ ] jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[ x ] en helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ x ] jag har mer än två piercingar.
[ ] jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] jag har fräknar.

FAMILJ
[ x ] jag har svurit åt mina föräldrar.
[ x ] jag har rymt hemifrån.
[ ] jag har blivit utslängd hemifrån.
[ x ] mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[ x ] jag vill ha barn nån dag.
[ ] jag har barn.
[ ] jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[ x ] jag studerar.
[ ] jag jobbar.
[ x ] jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ x ] jag gör nästan alltid mina läxor.
[ x ] jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[ ] jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[ ] jag börjar ännu också gråta av disneyfilmer.
[ ] jag har pissat på mej av skratt.
[ ] jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[ x ] jag har gråtit av skratt.
[ ] jag har limmat fast min hand i något.
[ x ] jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ x ] mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] jag föddes med en sjukdom.
[ ] jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] jag har brutit ett ben.
[ ] mina tonciller har tagits bort.
[ ] jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] mina visdomständer har tagits bort.
[ ] jag har genomgått en allvarlig operation.
[ x ] jag har haft vattkoppor.
[ x ] jag har haft/har astma.

RESANDE
[ ] jag har kört mer än 300km på en dag.
[ ] jag har flugit.
[ ] jag har varit i ryssland.
[ ] jag har varit i kina.
[ x ] jag har varit i sverige.
[ ] jag har varit vid haldefjäll.
[ ] jag har varit i japan.
[ ] jag har varit i usa.
[ ] jag har varit i afrika.

EFARENHETER
[ x ] jag har tappat bort mig i min hemstad.
[ x ] jag har sett en fallande stjärna.
[ x ] jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ x ] jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] jag har varit i ett casino.
[ ] jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] jag har gått "skinny dipping".
[ x ] jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] jag har krockat en bil.
[ ] jag har skidat.
[ x ] jag har medverkat i ett skådespel.
[ x ] jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[ x ] jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] jag har sett norrskenet.
[ ] jag har suttit på ett tak på natten.
[ ] jag har aprillat någon.
[ x ] jag har åkt taxi.
[ ] jag har ätit sushi.
[ ] jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] jag är singel.
[ x ] jag är i ett förhållande.
[ ] jag är förlovad.
[ ] jag är gift.
[ ] jag har varit på en blind date.
[ ] jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[ x ] jag saknar någon just nu.
[ ] jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] jag har skiljt mig.
[ x ] jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] jag har sagt att jag älskade någon & ljugit.
[ ] jag har sagt att jag inte älskade någon & ljugit.
[ ] jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] jag har varit förtjust i en lärare.
[ x ] jag har blivit kysst i regnet.
[ x ] jag har kramat en till mig helt okänd person.
[ ] jag har kysst en till mig helt okänd preson.

ÄRLIGHET
[ ] jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[ ] jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ x ] jag har smugit ut utan lov.
[ x ] jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] jag har en hemlighet som ingen vet.
[ x ] jag har fuskat i ett spel.
[ x ] jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[ x ] jag har druckit alkohol.
[ x ] jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden. ( på senaste tiden...)
[ ] jag kan inte svälja piller.
[ ] jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] jag tar mediciner mot depression.
[ ] jag har anorexi &/eller bulimi.
[ ] jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ x ] jag har vaknat gråtande.

DÖDEN
[ ] jag är rädd för att dö.
[ x ] jag hatar begravningar.
[ ] jag har sett någon dö.
[ ] någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ x ] jag äger en ipod eller en mp3-spelare.
[ ] jag har en ohälsosam relation med anime/manga (totalberoende),
[ ] jag äger många dyra designerväskor.
[ x ] jag äger något från h&m.
[ ] jag samlar på serietidningar.
[ ] jag äger något från benetton.
[ ] jag äger något jag köpt på e-bay.

RANDOM
[ ] jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ x ] jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] jag dödar inte insekter.
[ x ] jag svär ofta.
[ x ] jag sjunger i duschen.
[ x ] jag är en morgonperson.
[ ] jag är petig med grammatik.
[ x ] jag är en sportfanatiker.
[ x ] jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ x ] jag är bra på att baka.
[ ] jag vet hur man skjuter.
[ x ] jag är kär i kärleken.
[ ] jag skrattar åt mina egna skämt.
[ x ] jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] jag är bra på matematik.
[ x ] jag tror på spöken.
[ ] jag är online 24/7 på msn, även som "borta",
[ ] jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ x ] jag är väldigt kittlig.
[ ] jag älskar mörk choklad.
[ x ] jag biter på mina naglar.
[ x ] jag är bra på att minnas ansikten.
[ x ] jag är bra på att minnas namn.
[ xxx ] jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[ x ] mina svar är ärliga.

Ja, så då :) . Nu ska jag leka lite mer med min bilddagbok.

first week in school? - CHECK!

första veckan är äntligen avklarad, den har gått fort, men å andra sidan så har det varit långt ifrån en vanlig vecka. Började ju inte förrän i onsdags, och igår var jag sjuk. Så idag är det sista dagen i veckan och då har jag ju som vanligt sovmorgon till halv 1. :)

Var hos tandläkarn imorse, och klarade mig riktigt bra, första hålet på 5år ungefär, och det var bara ett litet litet så det går fort att laga (: Så nu är jag hemma igen och tänkte snart få i mig något att äta , och sedan tillbaks in till stan och till skolan. Har totalt onödiga lektioner idag, men men. Säg någon av våra dagar som är nödvändiga?? Men idag ska vi iallafall komma igång med vårt projektarbete ! ÄNTLIGEN ! har panik över det där, men om allt går som jag vill så går det att få det arbetet klart fort :) hihi!

Nej, jag ska äta något.
Ciao!

19:14

Ja, då var veckan helt och håller avklarad i skolan, och det känns verkligen inte som fredag idag. Hade ingen idrott idag, eller vi skulle haft, men instruktören dök aldrig upp (bra organisering där) .  så vi fick leka lite i c-hallen och hoppa lite trampolin sen så fick vi gå hem. Känns onödigt som satan och helt meningslöst att man ens åkte in till skolan för det. Men en positiv sak är att vi iallafall har kommit igång med projektarbetet!! ÄNTLIGEN! Jag , Arta och Emelie styre ÄNTLIGEN upp det ordentligt =) . Kommer nog bli bra det där tror jag! Annars så, vad har hänt?
Faktiskt absolut ingenting.. Helt kasst!

I kväll ska jag nog gosa ner mig i soffan och bara ta det lugnt, kolla på någon film eller så.. får se vad det blir.

tänkte ge er ett litet smakprov ur min nuv. playlist:
Plus 44 - when your heart stops beating
Markoolio & Linda Bengtzing - Värsta schlagern
Kent - Duett
Blink 182 - Down
Danity Kane - Ride for you
Amy Diamond - It can only get better
En blandad kompott (;

I brist på något att skriva, lägger jag in en bild från i onsdags.
på återseende-

Migrän

Hade en helt okej kväll igår, med alla trevliga människor. :) åkte till emelie vid 6tiden och började lite smått förfesta där. Kvällen gick vidare och vi åkte till stan och träffade Mathias, Linus, Lisa och Andreas på Red Room. Vid halv10 så bar det iväg och in på Sjuan. Var rättså dött med folk, men ändå trevligt. Hade en helt okej kväll, som sagt. Tackar och bockar för sällskapet!

Åkte hem vid 12tiden och va fullt preparerad för att gå upp kvart över sju imorse för att gå iväg till skolan.... trodde jag ... Vaknade vid halv 4tiden och hade ett otroligt hemskt migränanfall (eller vad man ska kalla det) . så det blev varken någon mer sömn eller någon skola för mig idag.. Sitter här och kollar telefon bara, men huvudet ömmar så jag ska snart ge upp.

ändrade planer - jag ger upp redan nu .
får se om det kommer en uppdatering lite senare idag kanske.
Over and so out

Lill lördag

Första dagen i skolan idag - och det kunde inte börjat sämre. Jag vaknar på morgonen och strömmen är borta. Vi har haft strömavbrott hela natten tydligen, så att det var bara att tända massa ljus och försöka göra sig iordning under dess ljus. Åkte iväg till skolan, och när vi väl kommer dit så får vi veta att första lektionen är inställd , en lektion som är 1½ timme lång.. ILLA! Så jag, emelie, sofie, michaela, haliz, lisa , och senare även susannem lina och malin tillbringar dessa timmar i cafeterian med att bara prata . Rätt skön morgon ändå måste jag säga.

Engelskan började och det verkar som det ändå kan bli en rättså skön vårtermin. Inga läxor efter sportlovet och så . Mig tycka om!

Annars så blir det utgång för hela slanten ikväll, känner mig än så länge rättså likgiltig för det, men som Emelie sa: "det är de gångerna det brukar bli roligast" . Så jag hoppas på de :) . 

Nej jag ska duscha , göra mig iordning, äta och sen ska jag till emelie o vidare till stan sen.
Jag taknar dig älskade! <3 :(
Ciaaoo!

Sista dagen

Jahapp, då var det absolut sista dagen på mitt allra sista jullov då. Kan inte påstå att jag är speciellt motiverad till att börja skolan igen, men får tänka positivt och vara glad för att det är så pass lite kvar som det är. Känns som att vårterminen kommer vara fullspäckad med massa stress, ångest, och arbete som man måste ta itu med. Men men, sånt ska man väl klara.

Idag då, så blir det bio med Emelie lite senare idag. Ska bli trevligt, det var ett tag sedan jag var på bio, närmare bestämt i somras. Så det blir trevligt, sedan så är jag också väldigt sugen på godis vilket gör det hela ännu bättre ;D .

Nej, om man skulle gå och ta sig lite frukost eller lunch? . Som om det finns något att hemma att äta då? - Klart inte! Får vänta tills mmamma kmmer hem med lunch :)

Hoppas alla som börjar skolan idag har det riktigt nice (; HAHA! För att jag behöver inte lida förräns imorgon ;D Shalalaa!
Ciao!

2 dagar till allvaret

Nu är det 2 dagar tills allvaret med skolan börjar igen, och jag kan inte påstå att jag direkt är taggad för skolan. Däremot så har det visat sig att det blir utgång på onsdag kväll och jag har ocskå bokat in en utgång den 26e januari! Då jäklar!

Idag så visade det sig bli en tripp med familjen till Stockholm för att kika runt lite. Kom fram dit vid 12tiden och kikade runt. Köpte inget, men hade trevligt ändå. Jag har ändå köpt så mycket senaste tiden så att får lugna mig lite med handlandet ;) . I veckan ska det även köpas en ny mobil, så jag har fullt upp .

Det som ingår i min veckoplan är följande:
- åka till stockholm   ( x )
- Bio med Emelie
- Köpa ny mobil
- Få ordning på skolan
- Krogen
har en del att stå i och ska försöka få ihop det på något bra sätt . (:

Imorgon så är det iallafall dags för bio, ska bli kul att träffa min Emelie , har inte gjort det på hela lovet :/ och jag måste erkänna att abstinensen finns där :( tihi, men imorgon så!

Nu när skolan börjar krypa på igen, så inser man verkligen hur lite man har kvar, och det är även den känslan som gör att jag har orken till att kämpa lite. Men samtidigt så är det sista jag vill att sluta skolan, för jag har ingen aning om vad som händer sen? Ska jag flytta? Vad ska jag göra med mitt liv? Det är inget som jag kan veta när jag är 18år.. det är iallafall en sak som är säkert. Om jag känner såhär nu , hur ska det då bli när det verkligen närmar sig? Jag vågar inte ens tänka tanken. .

En dag mindre till den 26e idag (:. Då kommer ÄNTLIGEN Du älskling.
Jag älskar dig, hur mycket som helst :)
Älskade & jag


en söndag i verkligheten

Ja, då var jag åter igen hemma i Uppsala.. Känns tråkigt men ändå skönt på något sätt.. Jag skulle kunna vara där länge till, men det är även skönt att känna att man är hemma. Tågresan hem var strulig, och kom drygt en halvtimme försent pga. ett polisingripande i Hallsberg. Men jag kom hem välbehållen ändå, och det bar av till Ewa och Mårten för att äta middag. Fick supergod mat, och även min favoritkaka (; .

Idag så har jag inte gjort någonting alls, bara tagit det lugnt hemma, suttit vid tvn och datorn och kikat i de nya klädkatalogerna som kommit. Känns lite fel att sitta och titta på massa sommarkläder denna tid på året måste jag erkänna, men visst httade jag lite fint i allafall.

Jag saknar Andy redan... och jag vill att det ska bli den 26e NU!

Får se om det blir en utgång på onsdag då..? Om Emelie och Andreas får som dem vill så blir det ju så iallafall, men får se hur det blir med den saken... ;) Vilka mer är då intresserade av att joina? :)
Imorgon så blir det kanske en tripp till Stockholm med familjen för att kika runt lite, ska bli trevligt..
Sen på tisdag ska jag leka med Emelie.. tror jag?

Funderar på att gå till mitt rum, tända lite ljus, dra en filt över mig och sätta igång en film.. vad tror ni om den idéen? Låter inte det som en söndagssyssla så säg..

Ja, jag har egentligen inget mera vettigt att skriva här nu.. (som om det jag redan skrivit innehöll något av intresse för er? ) Jaja, nu är det iallafall filmtime!


Min älskling..
En av kockarna på nyår (:

Livet är vad du gör det till

Klockan börjar närma sig halv 1 , och jag sitter här och ska försöka att knåpa ihop en blogg. Andreas sitter och spelar här bredvid och mamma & pappa Englund har gäster. Så att då får det bli att sitta här en stund innan man somnar. har haft en helt underbar vistelse här nere (precis som alltid) , och det har varit många skratt och minnesvärda stunder. En liten summering av min 10dagarsvistelse här nere i söder:
- Mängder av besök nere på stan
- 2 besök ute i Knalleland
- Shoppingrunda på Lager
- En minnesvärd nyårsafton som innehåller grillning, skratt, smällare, en underbar middag, utgång, fyrverkerier och såklart EN UNDERBAR 1ÅRSDAG!
- Massa kollande på House
- Promenader
- Mängder av skratt och pratstunder
Det var bara i korthet vad som försigått här nere, har iallafall haft det hur bra som helst och bara längtar till sportlovet då jag ska hit igen! Det är bara 7 veckor kvar!

Efter några timmars sömn så är det då dags att fara hemåt igen. 12.05 så går tåget och 16,45 så anländer jag till Uppsala igen. Då direkt iväg till Ewa och Mårten där det är middag och fika. Massa trevligt! Sen kommer söndagen att spenderas hemma, vad jag vet, måndagen ev. i Stockholm. Sedan på tisdag så blir jag äntligen av med min Emelie-abstinens :D då ska jag kanske nämligen gå på bio med henne, weeei! inte träffat henne på huuuur länge som helst!

Var dessutom väldigt sugen på utgång ikväll, men så blev dock inte fallet, efter att jag somnat framför tvn och sedan såg att det spöregnade ute så kändes inte tanken på att ta på sig finare kläder, sminka sig och fixa iordning håret på något fint sätt så frestande. Så det blev inte lite promenad med massa prat istället..

Från en sak till en annan, tänk så många stunder det finns man minns från året som gått.. Jag kommer ihåg när vi var nere i stugan hur mysigt allt var, när vi satt ute på piren och pratade, de få gånger jag varit sur på dig i 2 sekunder och sedan inte kunnat vara det längre för att du ger ett sådant leende som bara inte går att motsstå, min 18årsdag, första utgången. Jag kan skriva hur mycket som helst som jag kommer ihåg, men med risk för att bli långrandig så slutar jag här. jag säger bara; ta vara på såna stunder som ni får, för de är guld värda och sätter sig i minnet för alltid. De gånger som livet känns tufft och omöjligt, så tänk på de stunderna och då är det svårt att inte få ett leende på läpparna. Dessutom är livet för kort för att gå och vara deppig, ta vara på den tid du har, för du vet aldrig hur mycket du har kvar. Livet är vad du gör det till!

Nej, om man skulle ta och försöka sussa lite kudde? Klockan börjar bli mycket, ska upp tidigt imorgon...Kl. 00.00 den 31/12-2006 - 1/1-2007

"- Grattis älskling, du har stått ut med mig i ett år nu.
- Ja, och jag kan stå ut mycket mer!"


Älskling

jag älskar dig mest av allt


Fredag

Idag är det då sista dagen här nere. Känns lite vemodigt och tråkigt, men på ett sätt ändå skönt att komma hem och återgå till verkligheten. För det är lite overkligt att vara här, man är här och slipper tänka på alla vardagssaker som hela tiden ska kretsa runt en annars; vad ska man göra idag? hur ska man hinna plugga till det provet? vad ska jag äta idag? varför måste man gå i skolan? sådana saker slipper man helt tänka på, det är bara att glida runt lite, jo det är nog en väldigt bra beskrivning faktiskt :)

Idag så blir det lugnt som det ser ut nu iallafall. Ska bara vara hemma och vara . Busskortet har gått ut så vi har bara ett busskort och då är det jobbigt att ta sig någonstans. Börjar bli hungrig nu, så ska snart gå och fixa något att äta, vi funderade på pizza eller kebab, men får se hur de blir med det.

Imorgon 12,05 så avgår alltså tåget från Borås centralstation mot Herrljunga och sedan vidare mot Enköping och Uppsala. Ska fixa klart med packning ikväll så slipper jag tänka på det imorgon. Sen så dröjer det ju faktiskt inte länge alls tills Du kommer upp till mig, kanske till och med i bil då? :) I hope! Har planerat närmaste framtiden rättså bra nu faktiskt, ända fram till påsklovet.

Nej nu ska jag fixa något att äta, jag svälter ihjäl här vid datorn annars !
Over'n'out

Torsdag

Torsdag idag, och det är bara 2 dagar till jag ska åka hem. Känns lite sorgligt, men samtidigt så har jag haft det så underbart skönt här nere så ni anar inte. Idag var det tänkt att vi skulle ner på stan, jag skulle hämta ut andreas 1årspresent, och sedan så skulle vi ut till Knalleland och försöka hitta ett par jeans till mig. Och så blev det, vi åkte ut, och jag kollade Vero Moda, MQ, Only, JC, Cubus, Gina , Stadium och H&M. Och hittade jag några byxor? - Nej! så klart inte! Träffade på Hannah & Robin och käkade på McDonald´s. Fick sedan för oss att vi skulle dra ut till Lager, och det gjorde vi. Där fanns dom! MINA BYXOR!! Hur bra som helst, och jag sitter här överlycklig över mitt fynd. Köpte dessutom en väst, (hur länge har jag inte velat ha en sån Emelie?) Sen även ett par råheta trosor. Även Andreas hittade något, för honom blev det en t-shirt.

Så för att sammanfatta min vistelse här nere så har jag handlat ungefär hur mycket som helst.. Här kommer en lista:
- Grå/svart tröja, Gina
- Grå tröja, Gina
- Grön t-shirt , Gina
- Svart tubtop, Gina
- Svart Pour-väst , Lager
- Trosor, Lager
- Jeans, Lager
Ser inte så mycket ut när man kollar så här. men det är det. Alla sakerna är välbehövliga, det kan jag lova!

Nej, nu har jag annat för mig.
Ciao!

första onsdagen nollsju

idag har jag ingen aning om varför jag skriver, eller vad jag ska skriva. så ni som väntar er ett läsvärt inlägg kan sluta läsa här.

ni fortsatte läsa? good :). idag har jag ingen aning om vad som händer. vaknade imorse och tog mig ett bad. mycket skönt måste jag säga. senare idag så har vi inga planer alls, men något ska vi väl hitta på hoppas jag. som det ser ut i andreas rum just nu så skulle en storstädning behövas.. hur kommer det sig att det alltid ser ut som en svinstia när jag och han är hos varanndra? vi är på tok för stökiga av oss båda 2. Något om som fixas till.  =)

sen så vill jag säga ett stort grattis och utbringa en skål (öh?) till Robin som tog körkortet idag ;D GRATTISGRATTISGRATTIS!!

Vill också ha det nu, men fick ju körlektioner i present så ska väl komma igång med dem snart nu iallafall tror jag !

nej jag är hungrig, städandet får vänta!
take care!!

2 januari nollsju

Andra dagen på året 2007, och min början har varit formidabel. Ni som har läst innan vet att jag har mest tagit det lugnt och så, och det är precis det jag behöver. Idag så tog vi oss en liten sovmorgon och vaknade vid 11tiden. Senare idag så ska Andreas köra, så då tar jag mig en tur ner till stan och kollar runt. får se om jag kanske hittar något trevligt.

Nu ska jag faktiskt ta och kolla igenom bilderna på min kamera, så att bloggen får ge vika nu (; . Senare kanske de kommer upp en och annan bild också. men inte idag.


updt:

ja, nu är klockan 8 och jag sitter här igen . tänkte inte skriva något först, men slant sedan in på denna sidan för att ger er en liten update. Dagen har vart trevlig, andreas hade körlektion och under den tiden gav jag mig ner på stan och kikade lite, blev ett till köp, en tröja :) mycket bra, behöver massa tröjor faktiskt. Sen så blev det en sväng till City också och köpte lite godis. trodde att jag fått nog av sötsaker under julen, men eftersom jag varit sjuk så satt en chokladbit perfekt!
Ikväll så blir det lugnt, har precis käkat varma mackor, och snart ska jag kika på House. Andreas sitter och spelar igen och jag sitter på golvet här i hans rum och bloggar loss litegranna.

Resten av veckan vet jag inte riktigt vad som väntar än. Den enda milstolpen jag har är att åka hem på lördag just nu , och det känns inte kul. jag tycker om att vara här och jag tokgillar denna staden, trots allt regn som brukar vara. Att åka hem känns aldrig kul, men det brukar gå över efter ett tag, så länge man är inställd på att åka , så är de lugnt (: Får se om jag kanske får resesällskap av Amelie också? :) Skulle vara najs  faktiskt!  Har även fått veta att jag inte har någon skola på tisdag, vilket innebär en dags extra lov. Det är GULD värt. Sedan onsdagen börjar med 1,5timmes idrottsteori. Inte så farligt tänker ni, men jag har inte gått i skolan på över 1 månad då, eftersom vi hade apu innan skolan slutade. så det känns lite tungt att komma tillbaks till verkligheten. eller vad man ska kalla det? men men, nog prat om skolan - det gör en deprimerad,

nej tv nu

ta hand om er gott folk!

Hejdå nollsex

Nu lämnar vi nollsex bakom oss och ser framår, emot 2007, som förhoppningsvis kommer att bli ett minst lika bra och trevligt år .

hade mycket trevligt igår. grillade på dagen, och sen mot kvällen så kom robin och hannah och grabbarna lagade iordning en riktig finmiddag. I'm impressed! Vi åt och drack massa gott och sen åkte vi ner på stan och hamna inne på Swing. Var där ett tag, drack någon drink och gick sedan upp emot vattentornet där det var massa fyrverkerier och folk. Stod och kollade på alla som smällde raketer och på allt folk. Massa mys! Just där vid 12slaget så hade jag & andreas officiellt varit tillsammans i 1 år. och som sagt, jag kan stå ut länge till (;

idag var det lite segt imorse måste jag erkänna. vaknade och har varit hemma hela dagen. kollade på fotboll också, det är förklaringen till att jag sitter här i Liverpool tröja och skriver. I veckan nu så vet jag inte vad vi ska göra, ta det lugnt mest tror jag.

Nu ser jag framemot ett 2007 som kommer bli hur bra som helst. Ett år där mycket väntar, studenten inte minst. ett år där andreas kanske flyttar till uppsala, eller jag flyttar? vem vet? just nu känns det avlägset, men det är ändå bara drygt ½år. Så nu gott folk, så välkomnar vi år 2007 och gör det till det bästa genom tiderna!

Tack för mig!

RSS 2.0