han har åkt

nu har han åkt och det känns tomt =/  . efter vi lämnat honom vid bussen så åkte vi till IKEA och jag köpte mitt vitrinskåp som jag nu ska montera upp! även lite andra småsaker handlades .

ikväll har jag tråkigt, riktigt tråkigt. jag har inget att göra och ingen kan eller vill hitta på något med mig .
jag ska jobba imorgon men det har ju aldrig hindrat mig förut. ellerhur?
så har någon väldigt lite för sig ikväll så går det ju alltid att höra av sig, för jag vill inte vara lonely =P

nu ska jag montera vitrinskåp! o försöka göra planer för kvällen!

lördag.

idag är det lördag, 14 dagar sen A kom hit, och idag är det dags för honom att åka hem. Jag måste erkänna att det känns konstigt, som alltid när vi vart med varanndra så länge. Men förhoppningsvis så får jag åka ner om några veckor, det var ett bra tag sen jag var nere där känns det som och jag saknar det lite :) . Sen kommer han hit över valborg igen, och vi har lite småidéer om vad mer som ska hända då. ska ta det med berörda innan jag tar upp det här :)

annars så vet jag inte vad jag ska göra idag, eller jo, jag ska till ikea och införskaffa lite grejer till mitt rum. sen så ska jag nog inte göra något alls, kanske ringa och kolla vad susanne gör ikväll? Skamligt av mig som inte grattat henne än, sorry snutt! Men bättre sent än aldrig, right? ;-)

nu är det roliga slut för den här gången och nu väntar jag på att våldgästa Borran (som malin så fint kallar det) snart igen :)
nu ska jag hjälpa till att packa .
later!

utvilad igen.

fredag och jag är utvilad, har sovit alldeles för många timmar och kommer säkert bli trött om några timmar igen, men nu ska jag få ordning på min sömn igen. idag väntar ommöblering i mitt rum, vill för övrigt renovera om det också, men eftersom att jag inte blir kvar här alltför länge så vill inte lägga ut en massa pengar på det.
men det kanske kommer upp någon bild på hur det kommer se ut. :)

annars så ska vi skjutsa in mamma till frissan idag, eftersom hon inte kan köra med sin fot justnu så är hon lite beroende av oss , andy kunde inte kommit hit då lägligare veckor (; .  under tiden hon är där så har hon fixat så vi ska bowla, helt ok!

nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen så äta mat och åka .
i eftermiddag blir de ommöblering!

Distansförhållanden, IKEA & Insider

tänkte ge mig på en liten uppdatering innan jag går och myser ner mig bredvid A.
idag har vart lugnt, har handlat och på kvällen blev det en sväng till IKEA. syster köpte lite saker och jag införskaffade mig en vas och en blomma :) . blir fint i rummet, har planer på att möblera om, ska bara fundera ut hur =) .

hört och läst mycket om mordet i surahammar idag, väldigt hemskt är det, riktigt tragiskt. usch. ibland undrar man om det är sverige vi lever i eller om vi börjar likna USA. för där är sånt vardagsmat, känns det som (fördomar).
dessutom kollat på efterlyst, som är ett av mina favvoprogram, hasse aro är grym.
nu står insider på, och aschberg är också en av de bästa tv-profilerna som finns. tv3s bästa program, lätt!
vad anser ni om dessa program?

imorgon blir det bowling och så , blir nog en lugn kväll, sista med älsk innan han åker hem på lördag. känns tråkigt och tomt, men det kan nog vara skönt ändå, vi har ändå levt väldigt intensivt men varann i 2 veckor, men hey, det har ju fungerat smärtfritt? så folk som tror att de kommer bli en chock för oss o flytta ihop i framtiden, ni anar inte hur fel ni har! på somrarna har vi umgåtts hela sommarlovet , och det har gått bra. det är intensivt och inte alls samma sak som om o flytta ihop, då lever man på ett annat sätt, och är inte beroende av att göra samma saker hela tiden osv.
vad har ni andra för åsikter om distansförhållanden och att flytta ihop helt plötsligt, har ni några erfarenheter?

nu ska jag gosa med A, kolla någon film.
godnatt gott folk så hörs vi imorgon!

torsdag

idag är jag trött, jag har inte orkat blogga på några dagar heller just för att jag varit så trött .
i tisdags jobbade jag , inget mer hände, lönen kom och de klirrade till i kassan (: . igår så jobbade jag först och sedan bestämdes illa kvickt att vi skulle ut. åkte hem bytte om och fick skjuts in till gränby där vi träffade Lina och Maria. Satt och kollade fotboll och drack och gick in på krogen vid halv 11, och den första man ser är Danne. riktigt kul!
kvällen var topp och kunde knappt haft roligare.!

idag är jag ledig och det blir till att  ta det lugnt. imorgon är det bowling som gäller, och på lördag åker A hem, vilket känns väldigt tråkigt, men javet att jag snart får träffa honom igen (: hoppas bara jag får ledigt de dagarna jag vill.

nu ska jag ta en dusch och fräscha till mig !
hej så länge!

biotips

Bio ikväll . Har någon något bra tips om en bra film kanske?

tips

finns en tävling på kenzas blogg där man kan finns en skitsnygg skinnjacka från Jofama .  Allt man ska göra är att svara på en fråga och motivera varför man ska vinna .
Eftersom jackorna är jättesnygga så bestämde jag mig för att ge det ett försök. De kanske ni också borde göra? (:


 

trött

idag är jag omotiverad. jag känner egentligen inte för att göra något, men ändå så vill jag inte sitta hemma och glo .
lönen kommer inte förräns imorgon och den ska faktiskt inte spenderas bort på en gång.

månadens to buy:
- körlektioner antagligen
- halkbanan
- jeans?
- lite nya krämer, ny dag- och nattcreme + hudlotion, eftersom mina börjar ta slut.
- tågbiljett.

det är inte så mycket så denna månad ska det sparas utav satan. jag håller ju på att flytta ur mitt barndomshem som sagt, iallafall i grejer som köps, det som fattas är en lägenhet men när rätt kommer då är jag där och kollar och försöker köpa , det kan jag lova!

imorgon och onsdag blir det jobb, och sedan så blir det inget mer jobb denna veckan, kanske på söndag då eftersom att A åker hem på lördag.

nu hoppas jag att mamma och pappa köper ingredienser till marängsviss tills ikväll . jag är jättesugen på det.

image104

bild: arnell.nu


annandagen

annandag påsk idag och som det ser ut så blir det ännu en ledig dag för mig, jag som ville jobba idag..
men imorgon är det nya tag och 2 dagars jobb, sedan är jag ledig resten av veckan , LYX!

igår var det middag hos mormor och idag blir det nog ingenting. ska bara vara hemma som det ser ut, även fast jag egentligen vill göra något, men vad finns att göra liksom?  bio kanske ?
skall kollas upp . just nu sitter A och ska kolla på star wars så han är väl inte kontaktbar inom de närmsta timmarna. star wars som enligt min mening är extremt tråkiga filmer..

annars så har jag väl inte så mycket nytt att berätta. .
på lördag åker A. hem, mycket tråkigt, men han har då varit här i 2 veckor.
längtar nu bara tills jag får åka ner och till sommaren då riktigt besked kommer.

dags att göra annat .
ciao!


trött & sliten

idag är jag trött. det var utgång igår och det var jättekul! massa roligt folk och en till största delen lyckad kväll för oss alla (: . mår väl inte alltför dåligt idag men lite sliten är jag iallafall .

ikväll blir det middag hos mormor, trevligt!
jobba imorgon?  - hoppas det!

glad påsk!

glad påsk på er alla .
ikväll blir det först middag hemma, sen fest och utgång! :)


nu ska jag iväg till gränby och försöka hitta något kul att ha på mig! :)


jag är slut.

jag är helt trött. idag har vart en galen dag.
jag började jobba 7,15 och sen dess har det varit fullt upp, slutade jobba 16, och då skulle pappa handla så fick glatt (?) sällskapa.

ikväll blir det lugnt.
jag ska sova ordentligt och mysa framför tv'n.
är sugen på film men vene vad det finns o se.

längtar till helgen, vill ha lite ledigt,
o på tisdag klirrar lönen in på kontot. NICE!

fullt upp

jag har blivit dålig på att skriva nu, anledningen är nog att jag har så mycket annat att göra, när jag inte jobbar så har jag ju A. här vilket leder till att jag umgås med honom istället för att sitta vid datorn. (vilket är bra kanske?) .

blev väckt imorse och vi va tvugna att åka med jenny in till doktorn, vilket var totalt onödigt eftersom hon bara har virus och då inte kan få nått penicillin. nu ska jag snart iväg till bussen och jobbet för att jobba ett kort pass ikväll. 16-20 bara.

annars så ser veckan ut sisom så:

Onsdag ; jobb 12-21.15 ( NYTT OTH AVSNITT)
Torsdag ; jobb 7,45 - 16,05
Fredag; jobb 15-21,15
Lördag; Fest + utekväll?
Söndag; Sova.

dags att packa väskan och åka iväg till jobbet .
hejs!

tillfällig sinnesförvirring

Tack Linda, som påminde mig om vad det är för dag idag,
ibland kan jag bara inte hålla koll på dagarna (:

en rättelse: det är måndag idag, inte tisdag. (;

måndag & ett litet uppehåll

ledsen för mitt lilla uppehåll men jag jobbade igår och var helt trött när jag kom hem så orkade inte skriva något alls.
det var lugnt på jobbet igår och antagligen var alla bakis efter bandyfinalen (det var iallafall robbans tanke) . jobbade 8,5 timme, fick betalt för 17 , handels har bra avtal = ).

idag har jag haft körlektion, körde landsväg. gick bra men hade ont i fötterna efter, suttit och spänt mig lite för mycket.
och dessutom kan jag vänge utan och innan nu, jag lovar ;) .

var i stan med A. idag, vi åt på subway, och jag köpte fler grogglas och även texmex tallrikar. bara köper grejer hela tiden, i väntan på att kunna flytta hemifrån. och jag håller ögonen öppna, så då tillfälle ges, då är jag borta! (:

image103

lördag då, då väntar utgång, om de blir tacokväll först eller ren förfest väntar vi på besked om (:

lediga dag & Schlagerfinal!

idag är min lediga dag, skoja inte att det är riktigt skönt!
igår blev det som sagt utgång efter jobbet, först hem till emelie och sen till stan för att träffa malin susanne elin och jocke, damn vad det var längesen jag såg honom. riktigt kul!

Får se om han minns vad han ska styra till nästa helg nudå ;) . vi satt iallafall på red room ett tag, fick springa och ta ut pengar eftersom de uppenbarligen inte tog kort (?) .
   
kvällen fortsatte iallafall mot people, där de första jag ser är danne och linus, och de var de vääldigt längesen jag såg, riktigt kul. att sen linus sa att han var "totaalt noooon-alcohoolic" under kvällen gjorde det hela ännu roligare. haha!
sprang även på 2 st från jobbet, också riktigt kul!

idag är en lugn dag, är just nu ensam hemma, ska duscha och fräscha till mig, och prova kläderna som jag hämtade ut från HM igår, riktigt nöjd än så länge med dem iaf! :) Sen ska jag vänta, och vänta på att A kommer hit, ikväll blir myskväll med schlagerfinalen. vet inte vem jag hejar på, känns som att kvällens starkaste uppträdande kommer bli Björn Gustavsson (: Vem tycker ni ska vinna ikväll? Vem har egentligen någon chans nere i Belgrad?

Alanya

det märks att när man inte hinner skriva något på dagarna så faller läsarna lite. inte bra.

idag har jag jobbat, blev en timme längre än vanligt men sista timmen var det mycket golv för min del, sköönt.
imorrn är de 7 timmars jobb och sen utgång , och även sista dagen innan A. kommer hit, som jag längtat efter honom!!

alanya närmar sig också, och är fortfarande nyfiken på folk som varit där och vill tipsa om div. ställen? jag vill veta, berätta för mig :)

nu ska äta något, sen ta en dusch, sen sova. jag är jättetrött .
funderar även på att kika på debatten i SVT ikväll, se om blondinbella har något vettigt att säga, jag har inte riktigt skapat mig en uppfattning om den tjejen.

piggare

så nu är jag lite piggare, efter en varm dusch och en rengöring av ansiktet så känner man sig alltid lite fräschare.
sitter och kollar på cdon och funderar på om man kanske ska köpa one tree hill boxarna. de är faktiskt inte så dyra och man behöver ju inte köpa alla samtidigt. det är iallafall något som tåls att tänka på (;

  

gårdagens inköp, båda från Gina..

nu ska jag bara ta det lugnt. sätta mig i soffan, dricka lite te, och sen sova.
gud vad skönt det ska bli .
imorgon är det jobb 8,30-17

trött

jag sitter här och är jättetrött. inte kul alls. somnade efter maten och vaknade nu av att A ringde. tänkte att det är dags att hålla sig vaken i några timmar till så jag kan somna ordentligt sen. ska nog ta lite glass nu, mamma och fredrik åt det så att de borde finnas lite till mig också (;

men som sagt, ikväll blir det sova tidigt.
jag vill inte gå till doktorn, ha medicin och skit, jag vill vara frisk :)

One Tree Hill 5*11

Har precis tittat senaste avsnittet och gud vad jag älskar one tree hill . nästa avsnitt är det 100e i serien och de kommer bli dramatik!

haleys samtal till lucas i slutet gjorde mig smått förvirrad.
och minns jag inte helt galet så är det Bevin och Tim som är gifta, otippat!



one tree hill är bäst.

ledig

idag är jag ledig och det borde kännas riktigt skönt. men jag har sovit jättedåligt, och har blivit superförkyld. så att det är inte alls skönt justnu. jag sitter och hostar och snörvlar och har smått ont i huvudet. men ska ta det lugnt idag så jag är frisk tills imorgon (:

handlade lite igår under den kvarten jag befann mig i stan, och det var mitt presentkort på gina som handlades upp. det blev ett linne och ett par trosor. (man kan verkligen inte få för mycket underkläder..) mitt H&M paket är även på intågande, där 2 tröjor, 1 par shorts och 2 bhar väntar på mig.

annars så kollade jag fotboll igår också och liverpool vann, som jag tidigare berättat =) . i helgen kommer A hit, och uppsala lever denna helgen, för det är bandyfinal! på fredag ska jag ut, men massa tjejor iallafall , hoppas att emelie frisknar till så att även hon följer med, ingen utekväll utan min bästis (;

nu ska jag vänta på att one tree hill blir klart så att jag kan se det nya avsnittet.
jag väntar med spänning :)

& så.

och så var vi i kvartsfinal i champions league, och det har gjort min kväll : )

på fredag har en utgång bestämts =)

nu ska jag sova.
natti

idag är jag slut.

idag är jag slut . börjar klockan 7 och slutade 15 och var på frukten hela dagen. det gick bra men jag är helt trött idag eftersom jag inte är van. men jag gillar det (: . handlade lite till mamma och gick ner på stan efter jobbet, där jag köpte ett linne, ett par trosor och laddade busskortet innan bussen gick hem.

nu har jag varit vaken i över 12 timmar och jag är helt trött.
men jag ska hålla mig vaken, för det är MATCH ikväll! och ikväll KROSSAR VI INTER!

image88

LIVERPOOL FC <3

kväll

imorrn är det dags, då jobbar jag på frukten, 07.00 - 15.00 . pain att börja  tidigt, men jag måste vänja mig :)

och imorgon är det maaaatch!! och jag är ledig på kvällen vilket innebär att jag kan se den =)
Liverpool liverpool liverpoool lalala (;

har verkligen inget vettigt att skriva så jag ger upp och går och lägger mig .
tidig morgon imorgon.
natti!

Måndagar.

Måndagar är verkligen inte mina favoritdagar, oftast så bjuder dem på dåligt väder osv. och det är inte direkt så uppiggande som man skulle behöva att det var.

idag väntar jobb från 15.20 - 21 och så måste jag leta upp Andreas,Monica eller Örjan och kolla om imorgon, om det blir ett fruktpass eller om jag ska vara helt ledig eftersom jag gav bort mitt 16-20 pass till Ayhan.
Annars så ska jag ta mig i kragen och ringa till körskolan och boka in min lektion som ska bli en dubbel, och så ska jag kolla om halkbanan för mig och mic. got to do it..

i övrigt så har veckan i sig inte så mycket att bjuda på. förutom dagen D, alltså lördag. Då väntas det både melodifestival och att min älskade A. kommer hit ! och stannar då här i ungefär 2 veckor, det är lycka gott folk! :)
A.:s vecka däremot är mer planerad än min, 2 tentor och 1 jobb på CMG. och en resa till Uppsala såklart (:

men för att styra upp min egen vecka så blir det en liten to-do här.

Måndag:      jobb 15.20 - 21.15, ringa körskolan, ta reda på morgondagens jobb
Tisdag:        jobb 7-16 på frukt(?)
Onsdag:      -    veckans lediga dag    -
Torsdag:     jobb 8.30 - 17.00
Fredag:       jobb 13.00 - 20. 00
Lördag:       ledig, Melodifestivalfinal & A. kommer hit
Söndag:     Jobb 12-20.05 gul

det känns som jag har att göra ändå (;

Melodifestivalen - Andra chansen

sitter fortfarande och är helt slut, men jag måste skriva av mig lite om andra chansen igår. vad är det för fel på svenska folket? de 2 favorittippade bidragen (Ola & "Androla") går inte vidare, någon av dem? Är det verkligen möjligt?
Sibel och Nordman var väl bra, men det var långt ifrån kvällens bästa bidrag.

Ola & Androla däremot, de var riktigt bra. Man får säga vad man vill om Carola och hennes tankar och tro, men det har faktiskt inget alls att göra med hennes artistiska liv. Hon är ,enligt mig iallafall, en av Sveriges i särklass bästa artister och det finns inget många som är lika rutinerade och har hållit lika länge som henne. Frågan är om hon kanske till och med har Sveriges bästa sångröst. vad tycker ni? One love är en riktigt bra låt och jag tycker den borde varit given i finalen.

Hela konceptet med Melodifestivalen har gått överstyr. Det är för många deltävlingar, för mycket olika konstiga bidrag och man hinner tröttna på det innan det är klart. Framförallt så har det blivit förstört med röstningen också. Folk röstar inte längre på låtarna, utan låter sina personliga tankar på artisten styra vad man ska rösta på, vilket är helt fel eftersom det är låten det handlar om. Att öppna röstningen redan innan bidragen spelats t.ex. är helt vansinnigt. jag börjar tröttna på hela melodifestivalkonceptet nu..

Som alla andra, så tror jag såklart att finalen redan är klar. Det är Perelli som vinner, hon har den bästa låten, och det bästa framträdandet. framförallt så har hon en chans i Belgrad!

Vad har ni för åsikter om årets Melodifestival?

söndag.

idag är jag extremt trött. jag är inte bakfull, iallafall inte så extremt, utan bara trött. vaknade vid halv 1 idag och det var skööönt att sova ut ska jag säga!

gårdagen var kul, vi käkade hemma hos emelie och förfestade, tog taxi ner på stan till typ 11, och gick in på krogen, det var mycket folk och det var roligt! träffade många kända ansikten! var väl hemma vid strax innan 3 och somnade skapligt fort.
är ledig idag och det är skönt det med.

nu ska jag kolla lite one tree hill tänkte jag. äta lite glass och bara vara allmänt seg (:


     

gårdagens outfit. inga vidare bilder men.

   

1. den enda bilden som ja lyckades fastna på . jobbigt att den blev sån när Emelie blev så bra :P
2. De andra 2 sötnosarna som var med.

andreas fastnade inte på någon bild, tråkigt nog.


nu är det dags att kolla lite one tree hill .
tjohej!

äntligen lördag.

äntligen är det lördag, jag har nästan varit ledig, det blev bara 3 timmars jobb vilket inte känns så jobbigt :) . nu sitter jag och bränner skivor och ska sen göra mig iordning för kvällen. blir om någon timme eller något hämtad och får skjuts till stan där det vankas mat & dricka och senare antagligen krogen ( :

glömde nycklarna på jobbet ,vilket var mindre smart. får lägga ut en extranyckel till i natt.
ledig imorgon också, riktigt skönt! =) .

med hopp om en topp kväll!
bilder kommer nog komma upp, blir nog sämre kvalité eftersom jag funderar på att bara ha med mig mobilen.
men vi får se :) .
ciao

slut som artist.

jag är helt slut, dagen har varit jätterolig faktiskt, det har funnits saker att göra hela tiden nästan och då går tiden fort, men oj vad trött man blir istället. eftersom en av kassorna gick sönder idag så var vi en kort i kassan och jag fick då gå ut och plocka chark istället i någon timme. Det blev millånga köer och för att kompensera detta så bjöds det på godis. En fin gest tycker jag . :) såg även att jag fått en charktid och ska jobba frukt också, det blir bättre och bättre = )

I övrigt så är det helg på riktigt nu, jag jobbar enbart 3 timmar imorgon (jag fick ingen ledig helg, Malin) 11-14 står på schemat och det känns ändå helt okej. Ska in till stan med pappa innan och fixa diverse saker inför kvällen. Då står utgång på schemat och jag hoppas det blir en kul kväll!

jag hann aldrig handla idag heller, får göra det imorrn efter jobbet istället. och som svar på kommentaren i föregående inlägg om jag får rabatt när jag handlar på jobbet så är svaret nej, vi betalar samma priser som övriga kunder, just för att det är så billigt ändå. så inga rabatter, men mycket smidigare o handla där än på annat ställe.

nu ska jag hoppa in i duschen, sminka av mig, smörja in mig och lägga mig i min stoora säng och sova (för justnu känns det som om ögonen går i kors på mig.) gillar dock inte att sängen är så stor, A. får komma hit snart och ta lite plats i den ;) .

mot duschen & godnatt!

godmorgon

nu är jag vaken, och har varit det i över 2 timmar, vilket är ganska otroligt för min del. brukar vanligtvis inte vakna såhär tidigt när jag inte börjar jobba tidigt.

idag blir det jobb 13-21 . måste komma ihåg att handla lite efter jobbet också, eller på något sätt så måste jag hinna det. får springa sista halvtimmen med sökare o plocka ihop det jag ska ha typ.. (;

nu ska jag ta och äta och sen ska jag iväg till bussen, måste gå eftersom cykeln står kvar framme i bälinge. .jobbigt..!

godnatt bloggen

jag hade tänkt sitta uppe och vänta på att A skulle komma hem, så jag kunde prata med honom.
men eftersom han inte visste när han skulle komma så känns det smått onödigt o sitta uppe och vänta och missa en massa viktig sömn.
har rengjort ansiktet och smörjt in mig och är redo för sängen.

                   

1. jag är frukansvärt nöjd med de där krämerna (: (billigt är kanske bäst?)
2 & 3. Extremt dåliga bilder på hur jag blev i håret, bättre kommer säkert komma :)

godnatt bloggen!

musiktips

håret är åter tonat och har återfått den där fina färgen som jag hade för någon månad sen. och finns det egentligen något skönare än när håret är nyfärgat/tonat och man har haft i den härliga efterbehandlingen som gör att håret känns hur skönt som helst? Det slår inte riktigt som när en frisör tvättat håret och haft i inpackningar och grejer men det är inte långt ifrån. Det är iallafall riktigt härligt!

Annars så har jag inte gjort något alls ikväll. Jag håller på att fixa ihop lite skivor, men behöver lite tips på nya låtar. Någon som har något bra på lager att dela med sig av? tveka in att slänga iväg ett förslag, jag gillar som sagt typ alla sorters låtar typ. :)

i övrigt så är gyllene tider med juni, juli, augusti en av de bästa låtarna som gjorts. det är så sommarfeeling på den :)

musiktips hit!

design

en liten förnyelse av designen har gjorts, javet dock inte om jag är riktigt nöjd än.
kommer nog aldrig bli helt nöjd, iallafall inte för någon längre stund. jag är för ombytlig för det ;) .
ska pilla lite mer nu!

trött

jag är helt trött. förstår inte att man kan bli så trött när man kommer hem från jobbet, väl på jobbet är jag aldrig trött, då är jag oftast superspeedad. det gick bra iallafall och hade ett väldigt soft pass. 9,30 - 16 . hann med halv 5 bussen hem och ikväll ska jag nog bara ta det lugnt.
jag ska förresten tona håret tror jag. har ju färger ligger där i rummet o väntar på mig .

idag så fyller även Lina 18 år, grattis till henne!

bästa ever.

nu har jag tittat på senaste avsnittet av one tree hill, och om bara 2 veckor så har de första 12 avsnitten visats, och då dröjer det en månad ungefär tills resterande avsnitt kommer. Kommer kännas som en lång tid =( . one tree hill är bästa serien ever! Vad tycker ni? Finns det någon tv-serie ni följer slaviskt?

Jobbet gick bra, innan så rusade jag runt lite på stan, köpte en present och sen så stod jag och pratade lite med Lina på Stadium och dödade lite tid. Köpte i övrigt ingenting, blir galen på att aldrig hitta något bra på Gina.. presentkortet kommer ju gå ut eller något innan jag hinner hitta något.
jobbet gick bra och förvånansvärt fort, det var väldigt lite folk faktiskt. konstigt. men folk handlar väl i början och slutet på veckan så att onsdagar är väl kanske inte så poppis? vad vet jag.?

imorgon jobbar jag 9,30 - 16, riktigt skönt och kort pass, helt lagom ;) . i övrigt så har jag inga planer alls, får se vad de blir för något. ska försöka hinna fixa lite skivor osv.

nu ska jag ta och tvätta bort sminket, duscha, smörja in mig och gå och lägga mig och kolla på tv med ett stort glas kallt citronvatten (:

Onsdag

Idag är det återigen dags för jobb, men det känns bra !
jobbar bara 5 timmar dessutom så det känns inte som någon större jobbig grej.

i övrigt så tar jag nog en lite tidigare buss till stan idag eftersom att det blåser så himla kallt ute och då är det närmare att ta 842an. Hinner då kika runt lite i stan, vilket känns bra. Ska kolla upp någon skoj present till Lina och sedan så ska jag kolla om jag kanske hittar något för mitt Gina present kort. (det har varit jättesvårt att hitta något) Ska även boka in min nästa körlekion som nog kommer bli en dubbel, och så måste jag och Michaela prata om halkbanan, nu måste vi ta tag i det ;) .

på lördag är utgången planerad och klar, det föras i Nyby och sedan blir det ner på stan. Blir nog käk hos Lundbergs låter det som också. MYS, eftersom jag är ledig på lördagen :)

Nästa lördag kommer A. hit. och då stannar han i typ 2 veckor, det gillar jag (= finns inget bättre än att veta att han är här hemma och så när jag är och jobbar, tiden går fortare och det är kul att komma hem . längtar och hoppas till hösten också, har lite dilemman vad gäller det, men vi får se hur det blir.

nu ska jag laga ihop någon lunch tänkte jag .
behöver en ny header, någon som känner sig manad?

snart dags för en god natts sömn.

gud vad skönt det är att vara ledig på kvällarna ibland. även fast det är svårt att sysselsätta sig , jag skulle vilja ha mitt körkort klart så att jag kunde ta mig vart jag ville, och så skulle jag vilja ha A. närmare så att jag kunde umgås med honom om jag kände för det. men man kan ju som sagt inte få allt man önskar sig..

jag har beställt lite grejer från H&M ikväll, konstigt nog så hittade jag något, brukar inte göra det, 2 bhar, sovshorts och 2 tröjor. kanoners :) hoppas att grejerna kommer passa bara.

 


annars så är det nog dags att gå och lägga sig nu , jag behöver sova, har jätteont i mellangärdet typ. jag tror det är för att jag hostat så länge, musklerna eller vad man säger i magen är uttröttade.
något tips för att bli av med hosta?

sova nu, godnatt!


tisdag,

en ledig kväll, och det är faktiskt, till skillnad från förra veckan inte den enda. Jag jobbade dagtid idag och känner mig faktiskt helt trött ikväll. Har tagit ett varmt bad ikväll och bara tagit det lugnt. Lagt ansiktsmask och fixat lite allmänt. mycket skönt och man känner sig freeeesh!

annars ska jag bara ta det lugnt ikväll .
igår på gränby så handlade jag förresten en ny tröja, och jag är än så länge väldigt nöjd med den. ska nog ha den på mig på lördag tror jag. Kan ladda upp en bild senare =) .

jag ska bli bättre på det här med att blogga.
jag lovar.!

ett löfte

jag ska bli bättre på att blogga.
jag lovar.

ny header.

jag behöver en ny header, verkligen, nu.

någon som vill hjälpa?

Sveriges bästa komiker?



eller, vad säger ni?

Björn Gustavsson



en av sveriges bästa komiker, alla kategorier.

måndag? eller..?

ledig idag och jag har lite söndagskänsla måste jag erkänna. det blir lätt så när man jobbar massa dagar i sträck och när man sen blir ledig så slappar man bara. Då känns det som söndag oavsett vilken dag det är. Jag har iallafall uträttat lite grejer idag, har haft körlektion och köpt ny toning till håret. behöver lite omväxling känner jag!

Körningen gick jättebra och jag behöver nog inte så många lektioner till. känns riktigt bra att det börjar bli lite flyt i det hela nu.
Nu bestämdes det nyss att jag & jenny tydligen ska åka till gränby ikväll, hon måste köpa nya jeans och jag vill ha lite nytt fräscht i garderoben (:

måste göra mig klar. ciaoo!

nu behöver jag hjälp.

jag är verkligen ingen stjärna i photoshop, och jag vill ha en ny snygg, enkel, stilren men ändå fräsig header.
Någon som vill göra en till mig så är jag verkligen tacksam :)

nu är det klart.

min jobbvecka är avklarad, nu har jag 1 dag "helg" imorgon och sen sätter det igång igen. men det känns bra. har kommit underfund med att mitt jobb nog är väldigt rätt för mig, jag gillar service yrket, sen att det inte är världens mest glamourösa jobb struntar jag faktiskt i. jag har ett jobb jag trivs med, galet roliga arbetskamrater osv. vad finns att klaga på liksom?

sitter och funderar på bloggdesign. jag är verkligen inte nöjd med den jag har nu , A. har gjort en header till mig, som han nu påstår var dålig så jag får se om jag använder den. annars kanske jag pillar ihop någon eget. eller om någon annan är sugen på att leka lite fritt i ps?

ledig imorgon som sagt, men ska upp o åka halv 11 bussen in till stan för körlektion. har tänkt och försöka hitta några nya kläder också. nya byxor behövs samt kanske något kul nytt att ha på sig i helgen (:

Bus
Och gott folk idag det faktiskt så att allas vår kära Busan fyller 20
och lämnar då tonåren bakom sig!

Grattis

Tips

tips på bra musik behövs nu känner jag så här på kvällskanten, vad väntar ni på ?
sätt igång!

Lördag

nyss hemkommen från jobbet och att jobba en lördagkväll är faktiskt inte roligt, som tur är så behöver jag inte göra det så ofta :) . och förhoppningsvis ännu mindre i framtiden om det nu blir mer frukt och chark för min del.

missade hela melodifestivalen, som tydligen inte var så mycket att hurra över (som vanligt) men missade björn gustavsson och det är inte bra , grabben är kung!

denna helgen blev lugn, idag ska jag bara ta det lugnt hemma, äta chirre och dricka lite cola. mer livat än så blev det inte. hörde massa folk som vart ute igår, ångrar att jag inte kunde. =( . fett spårat.
men nästa lördag är det utgångsdags, då blir det 18årsfirande av Lina för hela slanten, och då går alla all in kan jag lova ;) .

nej nu ska jag nog mysa ner mig med någon film eller något på tv, nått gott och dricka och äta och sen bara ta det lugnt.
jag börjar ju jobba 11 imorgon så . längtar tills imorgon kväll då jag äntligen klarat av en vecka med 6 arbetsdagar, i stort sett fulla arbetsdagar också. damn vad jag känner mig stolt.!
är ledig på måndag sen, jobbar tisdag - fredag och så har jag helgen fri . we like it!
nu ska ja hitta lite ny musik också, jag dunkar samma grejer om och om igen, som ni kanske ser i min last.fm ruta här i bloggen. behövs ändring!

ciao!

helg

gårdagen gick bra , jag jobbade fram till 8 och sen så bestämdes det fort att jag skulle hem till emelie, satt där och snackade o så. åkte hem och somnade efter ett tag, vaknade av att A som var på väg hem från inflyttningsfest ringde och sen kunde jag inte somna förrän halv 4.

ikväll blir det jobb, jag missar melodifestivalen ikväll, och ska nog ändå spela in den tror jag, eftersom det är ett program som jag måste se, oavsett om jag gillar det eller inte (; .

nu har jag faktiskt lite grejer att stå i innan jag ska iväg till jobbet.
sorry för att jag inte skriver så mycket, och för att bloggen ser ut som den gör, de ska bli ändring på de :) .

RSS 2.0