Nyårsafton

Kungörelse:

Annika & Andreas har idag varit tillsammans i 1 år!

ÄLSKLING85366-8

Året 2007

imorgon är det då dags, då är det nyårsafton, och dags att inviga det nya året, som kanske blir bättre än det som gått? svårt att slå tycker jag eftersom hela mitt år har varit toppen.

Året 2006 - med Annika!

Jag orkar faktiskt inte sammanfatta året så nogrannt, och jag tror faktiskt inte att ni är så intresserade av det jag skulle skriva. Men i korthet så kan man väl säga att detta hänt:
- Träffade och blev tillsammans med min älskling.
- 18årsfester hela tiden.
- Kortege
- Sommarlov som tillbringats 3 veckor i Borås, 3 hemma hos mig.
- En seg skolstart
- APU i 3,5 veckor på en toppenplats.
- Massa tid som spenderats med vänner, pojkvän och familj.
- Min egen 18 årsdag, som firades på Restaurang Santorini med familj och närmsta släkten. Sedan följt av en rättså lyckad 18årsfest, några missöden kan man ju inte undvika - men inget jag tar upp här.
- Julafton med släkt och massa trevliga julklappar.

Jaa, det var verkligen året i korthet. Men kan ju säga att 2006 har nog varit ett av de bästa och mest minnesrika åren i mitt liv. Har haft det hur bra som helst, så att jag har en del krav på att 2007 ska ha lika mycket att erbjuda. Men kraven ska nog inte vara för höga :) .

Idag då, då ska vi bara ta de lugnt här tror jag,, Ladda upp för imorgon då det blir riktigt trevligt! :)

Till sist gott folk!
Från mig till er alla, GOTT NYTT 2007! Hoppas ert år har varit lika toppen som mitt varit!

Take care!året 2006
ge mig en öl!

Nu har iallfall Andreas blivit frisk. eller snörvlar gör vi väl båda två, men febern är som tur är borta. Så idag blir de en tur till Knalleland och försöka hitta lite nya kläder, köpte två tröjor på stan igår, men inte räcker det inte. ;) . Här ska det storhandlas! Fixade även 1årspresenten igår, wei! den 4e är den klar för uthämtning (lika bra att skriva det här så jag inte glömmer bort de och åker hem) .

Nyår snart också då, planerna tills dess är lite luddiga måste jag säga, men det löser sig med tiden. tror att vi kanske får lite klarhet i det idag. Iallafall så blir det grillning på dagen, sen äta middag med Robin och Hannah på kvällen för att sedan dra vidare någonstans.

nej andreas tjatar på mig om frukost, så får väl gå och hjälpa till.
kanske kommer en update lite senare (;
Ciao!


UPDT:
Äntligen hemma från stan, är inte alls så pigg för att springa runt som en tok! Åkte ner, sprang till körskolan, sen till Knalleland, där Andy köpte lite kläder, och jag köpte ett linne som jag tror jag ska ha på nyår.. Sen stan igen, för att äta mat, blev på Campino. Massa gott med kebab! (: Sen springa runt lite på stan, träffa Jerry & Tom, och sen åka hem. Mycket skönt att vara hemma igen iallafall. Har provat kläderna och kommit fram till att jag inte är van att ha tubtop på mig, haha! men det är iochförsig mycket som jag inte är van med .

Nu ska jag se tv.!
See ya!

typiskt också.

Jag har varit är i  drygt ett dygn nu, och när vi vaknar imorse så har andreas 39 graders feber. typiskt också ! men men, jag har fått i honom massa juice och saker att dricka. är det någon som har en bra huskur för feber så säg gärna till. (;

Hade en mycket trevlig resa med Amelie igår, och mycket skratt blev det . Får hoppas att vi kan tajma tågen hem också (; Idag så blir det en tripp ner till stan, i allafall för mig. Har lite små saker att fixa, sen måste jag kolla rean också såklart. Har ju massa pengar att spendera ;D

Nej, nu ska jag gå o ta hand om min lilla sjukling.
Ciao!

Dagen med stort DAmelie & jag blir tågkompisar imorgon!
Yeeeee!

Imorgon ska jag till Borås. :D ÄNTLIGEN!

...Om..... ingenting?

Sitter här, har precis kommit hem från middag hos mormor med delar av släkten, och bara kände att jag behöver blogga loss lite. - om ingenting. Sedan om det kan hoppar ur någon vettig tanke är väl något vi får se.
Mår iallafall bättre nu, och som det ser ut så åker jag iväg till Andreas på onsdag, något som jag verkligen verkligen vill. Älskar att åka dit, inte bara för att det är då jag träffar dig, utan även för att man får ett sånt avbrott från vardagen och alla dess problem. Att komma dit är som att leva ett helt annat liv, ett liv där man slipper tänka på alla problemen. Hur skönt låter inte de? Iallafall så är det det jag ska göra nu framtill den 6e januari då jag kommer tillbaks till verkligheten och alla problem och saker som man måste ta tag i. Har t.ex. ett projektarbete som måste göras, ett arbete i idrott som ska göras, ett i Info & Layout + ett handelsprov. Låter som jag får en trevlig skolstart ellerhur?

Sen detta prat om hur jag och Andreas klarar distansen, börjar tröttna på den diskussionen, en diskussion som har kommit upp ett antal gånger, och som jag/vi alltid får svara samma ska på. Så nu ska jag reda ut detta, en gång för alla. Det går faktiskt hur bra som helst! Visst det finns stunder då man saknar varanndra väldigt mycket, och skulle göra allt för att få vara i den andres famn och bara vara och känna närhet. Men, man tar alltid till 200% vara på tiden man är med varannndra och de stunderna är hur bra som helst. Iallafall i min synvinkel. Och hur bra är det inte? Man behöver aldrig oroa sig för kompisar som tycker att man dissar för att vara med pojkvännen, eftersom de gånger man väl är med honom så är det ingen som reagerar på det, då unnar de en det. Dessutom, de helger eller veckor man inte är med varandra, då kan man ge 100% av sin tid till sina vänner och verkligen göra allt det som man bestämt att göra med dem. Så, hur konstigt det än låter, så är ett distansförhållande nästan något jag kan rekommendera att prova på. Om det inte fungerar för dig, så visst fine, men då är du iallafall en erfarenhet rikare.

När man sitter och läser emellan allas bloggar (och jag läser ett tiotal bloggar) så märker man verkligen hur olika folk skriver. även när man kollar runt i andras bloggar så ser man att det finns bloggar av alla dess slag; politik, mode, vanliga dagböcker, you name it! allt finns! Väldigt intressant att läsa, och ibland undrar man varför man inte kan skriva så bra själv? . Men men, jag gör så gott jag kan, och än så länge så är det ingen som klagat. (:

Till sist, så måste jag lägga in en text, en text som är väldigt bra, och som jag är säker på att ni sett förut.Kanske är det så att tjejer och killar är som äpplen på träd. De absolut bästa, mognaste och finaste finns på toppen av trädkronan. Oftast vågar man inte ens försöka klättra efter de där riktigt bra äpplena, eftersom man är rädd för att ramla och göra sig illa. Istället nöjer man sig med äpplena på marken, som inte alls är lika goda men desto lättare att få tag i. Konsekvenserna av detta blir att äpplena i toppen får för sig att det är något fel med dem, när det i verkligheten är så att de är fantastiska. Men ja, det gäller att ha tålamod och hänga kvar där i toppen, för en dag kommer den där rätta som är villig att riskera lite för att få ett riktigt gott och bra äpple, som inte är för feg för att försöka nå det som man egentligen vill ha.Over'n'out! / Annika

RSS 2.0