den ultimata partyplattan.

jag har varit dålig på att blogga nu i helgen jag vet.. men det hela beror dels på att jag är med Andreas, och dels för att det är så underbart väder att jag inte vill sitta inne. Nu blir det en kortis däremot.

igår skulle det vart bartömning på kåren, men vi struntade i det och satt här hemma några stycken istället. nice faktiskt!

idag så blir det fest, eller iallafall något liknande,. vi ska grilla , käka och umgås lite folk. vad som sedan händer får kvälen utvisa . jag kan nästa lova att kameran kommer vara med iallafall.

nu ska jag ut i solen igen, och äta ananas. hur gott som helst!

på återseende. hoppas ni har lika fint väder som mig!! =)

nu ska jag bara hitta en bra partyplatta.. någon idé någon?

sommarvärme

idag är det sommarvärme, jag skojjar inte!
vi har varit i stan nu, och nu ska jag ut i solen.

ingen tid att blogga nu ;)

Jag närmar mig

Jag närmar mig hela tiden nu. Har åkt igenom hallsberg men håller på att hungra ihjäl. Jag gillar nämligen inte att äta med okänt folk som glor så att äta på tåg blir lätt stressigt då det är just att glo folk roar sig med.. Men salladen var god iallafall, just nu skulle jag vilja ha en frukt o äta men får vänta tills jag kommer fram om lite mer än en timme. Det är typ tomt i vagnen nu ialla fall, skönt de! Nu ska jag sova vidare o försöka tänka bort hungern o få tiden att gå ;-) hejs

På ett svalt men dundrande tåg någonstans i Sverige..

Haha. Så länge kunde jag hålla mig från att skriva. Sitter på ett svalt tåg nu. Det dundrar dock eftersom alla har fönster öppna.. Huvudvärken har släppt, mycket tack vare att jag slapp höra bussens gnissel & tjejen framförs röst. Hennes röst var som naglar mot en sån svart skoltavla för mitt huvud. Nu sa konduktören att vi var i västerås, så jag ska väl äta något tänkte jag, sen vila en stund. Hon bredvid sover o det är ju skönt. Later!

Värmeslag!

sitter på bussen och det är hur varmt som helst. Har jobbat hela dagen och ska nu sitta på tåg till 9. Kommer med all säkerhet blogga mer från telefon som jag gör nu ;-) . Bussen gnisslar o jag har redan haft ont i skallen idag. Lyckat! Har även glömt mina hörlurar, men ska försöka stänga ute gnisslet o sova en stund. byee!

underbara väder!

Det är sjukt fint väder ute och jag ska snart ut i solen igen!

ikväll blir det fotboll och packning och sova tidigt för att orka gå upp halv 8 imorrn..
får se om jag skriver senare
solen väntar inte på mig .. :)

vad gör ni idag?

godnatt!

jobbat klart och ätit tårta i mängder. nu är jag mätt och ganska trött .börjar jobba 7.45 imorgon också så.
Men slutar 12 och ska då till gränby och sedan ha körlektion ..

nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sova .
är sjukt trött!!!
godnatt

solskeeen!

Solen lyser och jag är glad. visst blir man glad i det här vädret? :) .
idag fyller även min syster år, som jag tidigare berättat och vi var uppe och sjöng och gav paket imorse, sen somnade jag om och vaknade vid typ halv 11 . haha .

idag ska jag in till stan lite tidigare på jakt efter min den där tunikan som jag letat mig tokig efter, nu vet jag att den ska finnas i butik, iallafall i Borås, så jag hoppas att den även finns här. Någon som vet kanske?



I övrigt så är det jobb, 15-20 som gäller, jobbar väldigt lite den här veckan och de känns lite konstigt måste jag säga =P är ju van med att jobba uppåt 40 timmar varje vecka.. men men, anledningen till att de inte blir så är ju att jag ska träffa min älskade A :) På torsdag kväll efter jobbet åker jag ner, så klockan 21.10 är jag framme =) . längtar! att jag sedan har en bra helg därnere att se fram emot är ju ännu bättre. Fest på fredagen, och grillning med nära och kära på lördagen, jag hoppas nu bara att A har sagt till alla... ! annars så ser jag till att han gör det inom en snar framtid =) .

nu är de dags att hoppa ut i solen lite innan jag åker iväg . lapa i sig all sol som man kan få ;) .

so long!

sovdags

nu har jag kollat fotbollen och ska gå o lägga mig och prata lite med A innan jag somnar. får se om jag kanske slår igång något avsnitt av one tree hill också, köpte ju säsong 4 idag =) .

imorrn fyller syster min år och de betyder att jag ska upp tidigt och gratta henne. Sedan så ska jag ta en sväng in till stan och leta upp mina skjorta som jag såg på HM, den som är ett inlägg ner. Någon som vet om det finns kvar i butik i Uppsala?

nu är det iallafall dags för sängen.
innan jag går vill jag bara tipsa om en blogg. En blogg som egentligen är den enda man behöver för att hänga med i vad de andra skriver :P kika in här

godnatt!

LYCKA!

Jag har hittat min skjorta! På H&M , nu är frågan om den finns i butik eller om jag ska klicka hem den... vad tror ni?
har ni sett den i butik?


Dagens shopping

Dagens shopping i övrigt bestod av:



tubtopp
gröna shorts



allt från gina tricot :)

extremt fula bilder, och jag har varit extremt ofräsch idag men (;



Kväller!

nu har jag suttit och vart duktig och sorterat all musik på datorn. jättestolt över mig själv (;  .

sitter bara nu och väntar på fotbollen ikväll . ska bli riktigt kul o se  =) .
kommer nog lägga upp bilder på mitt shoppande sen också =) .

vad gör ni ikväll?

stan är farligt..!

ohhja, som vanligt kommer jag hem med alldeles för mycket och känns som jag gjort av med alldeles för mycket pengar =P . blev 2 tublinnen, ett par gröna shorts, en tunika, svarta korta leggings, body scrub grej, one tree hill säsong 4 & ett fransk manikyr set ( ja mickis jag blev inspirerad av dig =P ) . haha! men det är kul att handla och nu är min sommargarderob helt komplett, +/ - någon liten grej kanske.

sitter justnu och gör inte så mycket. tar det lugnt, hade tänkt att sola men solen gick i moln (min vanliga tur) . struntade i solariet eftersom det var så himla varmt i stan och självklart är det molnigt här hemma. haha .

nej nu ska jag packa upp litegrann.
later!

Måndag

vart har solen tagit vägen? Såg att det verkar vara sol på andra ställen i vårt avlånga land, men inte här inte. =(
idag hade jag tänkt sola eftersom jag var ledig, men istället får  det bli en sväng till stan och handla lite nödvändigheter (eller så nödvändigt kanske allt inte är, men det är framförallt kul) . Ska kolla efter några snygga surfshorts ( som jag tänkt köpa i flera år), någon jeanskjol eller nått par shorts, nytt handsfree till min telefon, och så vill jag ju ha en sån skjortklänning/tunika, vet inte vad man ska kalla det riktigt :P . får väl se om jag kommer hem med nått av ovanstående eller om det bara är massa annat :P

Nu ska jag ta och äta lite mat och sen så blir det stan.
får se vad jag kommer hem med för roligt i kassarna :)






världens coolaste tävling!



(Långt ifrån allt som ingår syns på bilden, men Här ser ni det mesta som ingår)

Maria har dragit i gång en heelt galen goodiebag tävling, där värdet ligger på c.a. 15 000:- , Här kan ni se vad goodiebagen innehåller. De som sponsrat med priser till denna otroliga tävling är:

Korsetten, Bodystar, Textilboden, Softskin, Guam Cosmetics, Fannyhair, Lena Danielsson, Johanna Sohl, Ulla Landenmark och Mats Johansson via Landulla webshop, Solbrillor, Snyggunder, Hud och Kosmetik, Vuxensidan, Rosenserien, Fonnix, Rosagården, Presentkuriren, Aromia, Nagelshop, Kleio, Aromacreative, Lash, Pikmee ,Tid & Lust , och Evince Cosmetics


Ni bara måste vara med, tävlingen pågår t.o.m. den 31 Maj. Här tävlar ni!

nu vet jag

det var inte jobbet, det var A som ringde. På torsdag åker jag äntligen dit =)



nu ska jag göra något annat.



trötter

nu är jag trött och jag ska nog faktiskt gå och lägga mig tror jag . inte vanligt att man redan är trött, men ibland händer det!
imorgon blir det nog stan. såg dock att de ringt från dolt nummer på min telefon nu på kvällen, missade de nyss dock. var det jobbet? var det någon viktigt så ringer de kanske igen, eller så ringer de hem.

jaja, nu ska jag nog gå och sova.
natti!

slarv

jag slarvade igår och tog inga kort alls.. oväntat ;P .
hade iallafall en supertrevlig kväll med mickis, först vin på red room, sen så vidare till people där det var lite skumt. nykläckta 18åringar är inte min grej riktigt. men vi kollade på ESC, som var en stor miss, i svenska ögon och sedan pommes på max och hemåt. mycket trevlig kväll! måste göras om! :)

imorse gick jag upp och jobbade, har gått hur bra som helst idag, nu är självförtroendet på topp! =) .
är ledig imorgon och är det samma väder som idag så blir det massa solning! kanske en sväng till stan, vill köpa en sån lång skjorta eller vad man ska kalla det. en blåvit randig.. (sådan som alla har typ?) och om vädret sviker så blir det nog en sväng in i cancergrillen också.. ;P

ikväll blir det lugnt. ska kolla tv och vila bara.
ibland behövs det också. även om det är fruktansvärt tråkigt!




<3


dags att åka!

nu åker jag mot stan. kameran i högsta hugg (ska försöka iallafall)

hejar ni på Charlotte Perelli ikväll?
trots att jag är ganska emot henne, så måste man väl :P . lyssnar hellre än ser henne om jag säger så..

Lördagskväll!

och ikväll blir det nog en utgång som det ser ut, om det blir en lugn eller mindre lugn vet jag inte än. Men jag och Mickis är taggade iallafall :) Blir nog att vi kollar ESC också.

Sitter och väntar på att mickis ska bli klar så att det bär av mot stan. Har grillat ikväll, och suttit ute & druckit ett glas vin, sommarkänsla på hög nivå!!

nu hör hon nog av sig snart. måste kolla bussarna också!

Vad ska ni göra ikväll? Kolla ESC?

De stora bloggarna

har tänkt på det här med de stora bloggarna och hur svårt det är att uppfattas som seriös när man skriver.
Det finns många saker som inverkar ju. Jag t.ex. skulle aldrig läsa en blogg där det är extremt mycket fel i språket, där man använder sig av "msn-språk" och så vidare. Jag tror inte jag själv skriver det så mycket för jag försöker hålla mig till någonlunda korrekt svenska. Men vad är det annars som gör att man fastnar vid en blogg?

Vi människor är så extremt nyfikna, varför skulle vi annars läsa de stora bloggarna? ALLA bloggar faktiskt inte om mode och sådant hela tiden, såsom Engla, utan många bloggar faktiskt om deras vardag. Varför är vi så extremt beroende av att veta allt om hur folk lever? Är det för att vi vill bli avundsjuka och ha mer att sträva efter eller är det just för att vi vill känna oss nöjda och bättre än dessa bloggare? NÅGOT måste det ju vara?

Nu låter jag som någon som inte läser en enda blogg eller så, men jag är likadan själv. Jag läser flera stora bloggar:
- Stina-Lee
- Kenza
- Blondinbella
- Bloggkommentatorerna
- Engla
Sedan läser jag självklart mina nära och käras bloggar. En riktig bloggnörd är jag med andra ord :)

Vilka bloggar läser ni & varför?



Världens sötaste!

Goddag!

Jag har inte vaknat nu, jag lovar. sanningen är faktiskt att jag gick upp halv 7 imorse för att jag började jobba vid 8. Sen blev det en liten sväng på stan för att göra några ärenden till mamma innan jag åkte hem. Köpte hur fina sådana solcellslampor som man sätter i trädgården. Det blev riktigt bra faktiskt, och vi ska nog köpa flera :)



bild: viivilla.se

annars så ska jag iväg ikväll. det blir till att träffa Mickis m.fl(?) i stan och kolla på ESC (hur trött jag än är på det) och sitta och snacka lite. Blir man på bra humör så kanske det blir en utgång men får se hur vi känner. Jag är inte den som bangar på det iallafall. Jobbar imorgon, men inte förrän 11 så det är ingen fara  :) . Dessutom ingen kassa, utan jour så att det blir bra =) . Men kameran åker nog med ikväll också =) . Nu är bara frågan. what to wear, what to wear? får ta en sväng och kolla vad som finns i garderoben senare :)

igår var vi som sagt på kalas hos min moster också. Mårten fyllde år så det var fika och tårta. Ångest för mig som tänkt sluta med sådana onyttiga saker, men tänkte att lite kan man väl ta. Vi träffade även Doris, som är världens sötaste hund! Får jag någongång för mig att skaffa hund så är det en West Highland white terrier som gäller!



världens sötaste Doris

nu ska jag hoppa in i duschen och sen hjälpa mamma, för ikväll blir det grillning :)

dagens

för omväxlingsskull ska jag lägga upp dagens outfit . haha!



Vitt & blommigt linne, Gina Tricot
Mörka jeans, Diesel.
Smycken, från Andreas




första bilden jag tagit med kameran på a long time..!

nu duscha, byta om och åka iväg..
får se om de blir nå bilder ikväll (;

igen.

nu sitter jag här igen.. eller vad säger jag . jag har faktiskt suttit här ett bra tag. ska ta och göra lite nytta nu . ta en dusch först och främst och sen göra ordning lite saker.

skönt att ha varit ledig idag.. när vädret vart så bra =) .

är väldigt sugen på utgång eller så imorgon. kom igen nu någon :)

Helg + en massa shopping

Charlotte Perelli gick till final, woosh vilken succé. Är hemskt trött på ESC nu, skönt att det snart är över.. :)

det blev inget åland idag, men åkte till stan med mamma & har shoppat loss lite :) kommer lite bilder på mina nya & gamla köp, bilder som legat i kameran länge :P





1. Vita tofflor, Skopunkten
2. Svarta 3/4 byxor, Vero Moda
3. Svarta skor, Skopunkten
4. Beige kavaj, H&M
5. Blå "ballerina", Skopunkten
6. Jeanskjol, Halens
7. Bikini, H&M
8. Bikini, Halens
9. Plånbok, Wedins


Såå. det var en del kände jag . haha , måste nog sluta handla ett tag nu..

ikväll blir det iallafall kalas hos Ewa & Mårten, och imorgon förmiddag jobb.. vill gå ut imorgon kväll tror jag.
Någon som är på?



ESC

Har nu kollat på charlotte perellis framträdande. helt okej, jag tror hon når final!

blir nog inget åland imorgon ändå..

ett konstaterande

jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna.

ingen rubriksättare

här inte...

idag har jag jobbat igen. öppning till 4.  handlade en ny plånbok, lite god frukt och solade innan jag åkte hem och nu sitter jag här och tänkte vänta på att one tree hill blir klart så att jag kan se det =) .
imorgon är det jobb igen, 7-16 så det är fullt upp hela tiden...
på fredag blir det nog åland, hoppas jag =) jag är på iallafall =)

ska knäppa lite pics sen också och lägga upp på mina nya bikinis o grejer =) .

later!


inaktivitet

Heeej!

idag har jag inte kunnat skrivit så mycket . Jag vaknade alldeles för sent och fick springa till bussen. väl inne i stan så mötte jag upp mamma och vi åkte runt och gjorde lite ärenden innan jobbet. Jobbade 12-21 och nu är jag hemma . mina kläder från halens och hm har även kommit, lägger upp lite bilder på dem imorgon typ: )

imorrn blir de också snålt i bloggen. jobbar 7,45 - 16 och efter så ska jag förhoppningsvis sola eller så :)

nu är det sovdags.
godnatt!

stan och sova

lugn kväll.

i stan hittade jag lite nytt iallafall . nya skor , marinblå ballerina ska de blir när jag är klar med dem. ett nytt nagellack från Mavala och en ny mascara från MaxFactor . Nu har jag även köpt venus breeze. så upp till bevis!

en present till syster som fyller år om en vecka införskaffades också. och så solade jag , ska sova lite mer senare i veckan och förhoppningsvis få lite mer färg =) .

nu är det sängen som hägrar .
godnatt bloggen!!

<3




Im jealous of every girl that has ever huged you,
Because for one moment,
they had my whole world in their arms...

ledigt ledigt :)

oj vad jag har sovit gott! första dagen på länge som man sovit till 12. nu utvilad är jag iallafall och har nog till och med sovit lite för mycket. haha.

idag ska jag in till stan tänkte jag. har lite saker att ta itu med och sen ska jag nog bara hem igen tror jag. får se vad som händer.

i övrigt i veckan som väntar så;

Tisdag - Jobb 12 - 21
Onsdag - Jobb 7.45 - 16
Torsdag - Jobb 7 - 16
Fredag - Lön & Ledig, ev. Åland
Lördag - Jobb 8 - 12
Söndag - Jobb 11 - 19

Mycket jobb justnu men får väl se om de kommer in några andra planer, förhoppningsvis =) .

en tankeställare

ibland skäms jag över mig själv . Det jag anser är problem är egentligen ingenting alls att bry sig om. Det är oftast bara skitsaker, saker som inte spelar någon roll, eller som man inte behöver oroa sig för. Från och med nu ska jag sluta att klaga och tänka negativt på saker. Det gäller att se lösningarna, inte problemen.


Ida Scott Taylor once wrote
"Do not look back and grieve over the past, for it is gone
and do not be troubled for the future for it is yet to come.
Live in the present and make it so beautiful that it will be worth remembering."


duktiga annika


räkningarna är betalda, vad duktig jag är!! =)


om 11 dagar får jag träffa min A igen. som jag längtar!

slappdag

har vart en riktigt skön dag idag. jag har bara slappat och så.
jag & mamma gjorde världens godaste middag också, grillat är guld!

nu ikväll ska jag ta ett bad tänkte jag . och sen bara ta det lugnt, sova tidigt och så se till att bli riktigt utvilad tills imorgon.

får se om de kommer någon vidare uppdatering idag .
hej så länge!

I've been busy

nu har jag vart dålig på att skriva, men det har en förklaring, jag har knappt varit hemma senaste dagarna. har jobbat och haft mig en massa så det har varit fullt upp. 

igår efter jobbet drog jag till knivsta och träffade susanne, magnus, elin, josefine m.fl. vi käkade, lirade rockband (som för övrigt är hur kul som helst!!) och hade lite allmän 2 lägenhetsfest om man säger så. haha. när folk sedan bestämde sig för att dra vidare så åkte jag hemåt eftersom klockan var mycket och jag vart uppe sen halv 7 på morgonen. men det  var en riktigt riktigt trevlig kväll =)

idag ska jag ta det lugnt, är ledig i 2 dagar nu, massa skönt!! så ska slappa & kolla på one tree hill! Me love!

nattliga inlägg osv.

såklart hade jag världens lust att skriva ett inlägg inatt, när jag inte kunde sova. klockan halv 2 satt jag och skrev ihop ett jättelångt inlägg. men gick det publicera? nej så klart inte. så jättetjurig som jag blev så orkade jag inte skriva om det. så då fick det vara...tråkigt när man har ett bra inlägg liksom..

idag är det körning och jobb på schemat. mitt schema idag är fullt ändå känns det som, måste försöka styra upp hur jag ska göra imorgon också. så när jag kommer hem så är det bara att packa ihop mig för imorgon. blir till att göra sig klar på jobbet och käka i knivsta?

fick veta en del intressant på jobbet igår.. haha. spännande för mig som ändå är ganska så ny.

nu ska jag slänga i mig lite frukost sen så går bussen.
hejs

trött Annika

hemma igen..! gillar inte att stänga. det tar sån tid för alla att komma ut.
 
imorgon är det körlektion och jobb igen. .
ingen ork att skriva något längre och ambitiöst idag :P .
godnatt!

Torsdag - och 2 veckor

godmorgon folket

eller godmorgon och godmorgon jag har redan vart vaken i ganska många timmar. åkte med mamma in till stan och handlade imorse, och nu sitter jag här igen och väntar på att klockan ska bli 1 så att jag kan åka iväg till jobbet.
jobbar som sagt stängning idag och jag kan inte direkt påstå att jag gillar det. gillar inte när man kommer hem så sent bara för att folk inte har vett att skynda sig..

nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag smarra den nya youghurten som mamma köpte idag, vitt te & vit persika. lät hur gott som helst.!  Har någon smakat den?

....2 veckor kvar älskling...

materialist!

jag vill ha en digital systemkamera... nu...
någon som har en över? :)

Sova..!

Nu ska jag snart sova. Har lagt in lite låtar på mobilen och så bara först.

foo fighters - times like these .
älskar verkligen den låten .

nu ska jag hjälpa syrran med ett skolarbete lite snabbt
sen får jag massa bra musik av Per.

för er som inte känner till så tipsar jag om Kate Voegele (även känd som "Mia" i One tree hill) . tjejen är sjukt duktig och värd att lyssna på ! klicka er in på myspace eller youtube och sök på henne, ni blir inte besvikna, jag lovar!

godnatt bloggen, och alla andra :)

Inte min dag

Hemma och har varit hemma ett tag. jobbet gick sisådär idag, inte direkt min dag, haha. carro o camilla vet vad jag talar om. men från typ eftermiddagen så gick allt bra, kanske var då jag vaknat till liv?

imorgon är det jobb igen. dock vet jag inte vilken tid, har fått för mig att jag börjar 16 men står 15 i kalendern.. får ringa in o kolla imorgon helt enkelt.

Visst går veckorna och dagarna fort nuförtiden? Man hinner knappt blinka innan en vecka är slut. helt sjukt!

nu ska jag ta mig en dusch, sen ska jag faktiskt sova. är ganska trött.
vad gör ni ikväll?

snabbis innan jobbet

morrn morrn!

nu tänkte jag slänga ihop ett litet inlägg innan jobbet. bussen går om 10 minuter så det blir verkligen en kortis .
idag jobbar jag 10-19 . så skriver säkert mer när jag kommer hem :)

Helgen ser ut att kunna bli något ändå :) . får se om jag joinar brudarna m.fl. i knivsta eller så.. något att göra är det ju iallafall =) . o jag har ju saknat dom :)

nej måste till bussen!!

godnatt bloggen.

hemma igen. jobbpasset gick ändå sjukt fort och det är skönt. imorrn är det jobb 10-19 som gäller.
ska klicka hem bikinin som jag hittade på H&M:s hemsida idag, eftersom den inte fanns i butik .



nu ska jag sova.
hoppas ni alla haft en bra kväll..

tjejer jag saknar er... & jag saknar dig också, Andy. <3

nattinatti

Hallelujah

då har jag sett senaste avsnittet av OTH. lika bra som vanligt och att en av världens bästa låtar var med gör inte saken sämre. Kate Voegele sjöng Hallelujah och det var hur bra som helst! Låten ger mig rysningar och det är så himla känsloladdad så det finns inte. Det KAN jag inte vara ensam om att tycka..?

nu ska jag ta mig emot bussen, som går vid halv och kolla lite på stan innan jobbet.
posten hade inte kommit än(!) så att jag har ingen aning om varken min bikini från halens har kommit eller min one tree hill box. får väl bli en överaskning när jag kommer hem.

nu vidare till stan.
ciao

One tree hill dags!

duschad klar och snart är one tree hill klart - äntligen!

ska bara göra mig lite klar sen så blir det nog en tur ner på stan ändå tror jag . får bli lite innan jobbet så man kanske kan handla något roligt =) .

det är fortfarande soligt och fint här hemma. förstår inte var det där dåliga vädret som det var tal om tagit vägen, inte är det här iallafall, och det är jag glad över.

nu är OTH klart! wiii . skriver säkert lite ikväll !

Bikini.

nu har jag hittat en bikini till som jag vill ha. så får se om jag kanske tar en buss tidigare in till stan för att kolla om HM har den :) . letar fortfarande efter min bikini från gina som jag vill ha men den verkar inte finnas någonstans. det är konstigt att göra reklam för den i en tidning om den nu inte finns liksom. står inte ens med på hemsidan under kollektion.
Någon kanske har den redan, en blå och vit randig halterneckbikini med typ flätade band? . Är det någon som sett den nånstans? konstigt att det ska vara så svårt att hitta en bikini som man gillar.. väldigt irreterande!! det finns ju så många olika ändå ska ingen passa.

one tree hill går inte fort heller.. men den som väntar på något gott..

nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, sen är förhoppningsvis one tree hill klart, och jag kan se de, för det blir en prommis till bälinge och bussen senare idag.

nu loggade Emelie in på msn, så ska byta några ord med henne tror jag..! :)

en ny dag

godmorgon allihopa!

idag är det en ny dag och även dags för mig att jobba igen. har nu en 5 dagarsarbetsvecka framför mig för att vara ledig nästa gång på söndag. idag är det dock ett ganska tråkigt pass. 15-20.30, gillar inte alls de här kvällspassen lika mycket längre trots att det ger lite lite mer pengar.

i övrigt så väntar jag på senaste one tree hill avsnittet. det går lååååångsamt känns det som men det är väl bara för att jag verkligen vill se de :P sitter även och kollar runt på lägenheter, vill flytta, nu också. fick ju höra att sandra ska flytta så när folk i ens omgivning börjar göra det så blir man ju ändå skapligt sugen själv haha. men i höst, dåså :)

nu ska jag först och främst ta mig in i duschen, sen får vi se om jag kanske sätter mig ute eller om jag tar mig en promenad innan jobbet.
skriver med all säkerhet här lite senare iallafall ;)

att hinna med allt..

jag kan inte påstå att jag är personen som tycker om att inte göra någonting. Det gör mig trött och tråkar ut mig.. tyvärr..
helst av allt ska det hända saker hela tiden, och jag ska aldrig riktigt ha tiden att stanna upp och andas. Då mår jag som bäst, när jag har saker planerade hela tiden. Men nu på senaste tiden har dessa saker varit väldigt enformiga. Jag talar såklart om jobbet, jag tycker om mitt jobb, det har jag sagt många gånger.

Men det går liksom till en gräns. Allt man gör ska inte alltid kretsa kring ens jobb. Man måste ha ett liv utanför också. Och det mina vänner, det är inte det lättaste när man jobbar olika, knappt är lediga samtidigt och inte riktigt är vana med det här med att inte ses i skolan varje dag. Jag måste säga att jag är lite ledsen för det, för det var ändå hela annorlunda när vi alla träffades varje dag.

Nu hinner man inte prata med varann knappt, och man hinner ännu mindre ses. Man känner att man ska anstränga sig men ibland hinner man bara inte eller så. Det är tråkigt, för jag saknar Er! Jättemycket verkligen.



:)
 

 

Materialist javisst!

nu har vi grillat här hemma, riktigt gott var det!

jag har kommit på en sak, eller ännu en sak. Som den materialist jag är (för det ÄR jag), så är det mycket saker jag vill ha, och tänker köpa när jag har massa pengar över. Jag är galen i saker :D
- en sodastream
- ny kamera, helst digital system eller något så det blir bästa kvalitet
- en epilator (efter många om och men så ska jag införskaffa en ändå)
- en ipod
- en ny freesch mobiltelefon

gosh, det är dags att börja spara lite pengar tror jag.

ikväll ska jag bara ta det lugnt vid tv'n. Funderar på om man ska kolla Runaway Bride på kanal 9, jag har sett den massor med gånger, men den är faktiskt ganska så bra =) ..

16 dagar darl, jag längtar efter Dig!


Nya plattformen!

Nu har min blogg blivit flyttad! Spännande! Ska se vad den här nya plattformen har att erbjuda.

Jag & mormor tog en promenad här hemma och det var riktigt skönt och soligt. Ikväll ska vi grilla korv, smarrigt och SOMMAR!

nu ska jag röja lite i rummet. var bara tvungen att testa skriva nu =) .

dags för promenad

nu har jag tagit mig ett varmt och skönt bad! hur skönt som helst =) . Nu ska jag ta mig ut och ta en promenad i det varma vädret, dock så blåser det fortfarande men om man går åt rätt håll så kanske man klarar sig.. eller så väntar jag till senare ikväll när det lugnat sig lite, och tar mig en promenix då.

i övrigt så ska jag faktiskt ta tag i och städa mitt rum idag, det behövs faktiskt. eller städa och städa, snarare så ska jag sätta in papper i pärmar och sortera lite saker osv. har även lite bilder som jag utlovat att ta och lägga upp här, bl.a. på jackan och så. vi får se hur mycket jag hinner med idag.

det får nog bli promenad nu iallafall. Är det någon mer som kanske varit ute i det fina vädret idag? Eller ni kanske inte har så fint väder idag? det var ju sagt att det skulle bli regn.

hörs senare

blåsigt

har legat en stund ute i solen nu, men det blåste väldigt mycket efter ett tag så det var inte direkt skönt . så nu sitter jag här igen och laddar in lite musik på mobilen :)

nu ska jag ta ett bad, och sen så är det en liten promenad på schemat .

kollade precis på klipp från talang, och jag förstår fortfarande inte varför sebastian krantz inte gick vidare. killen är sjukt duktig, tror dock att bert karlsson redan tagit hand om grabben, vilket är bra, för är det något som bert är bra på så är det musik. Något jag beundrar karln för!

nu ska jag bada, eller det kanske blir promenaden först.. (?)

vad glad jag blir!! :)

solen är framme idag också, det skulle vara dåligt väder idag, just eftersom jag var ledig men jag vaknar och solen skiner! Det blåser, men jag ska hitta ett ställe där det inte blåser och sen ska jag gå ut o lägga mig hela dagen där!

i övrigt är jag som sagt ledig idag, håller på att kolla runt diverse saker innan resan, bl.a. vaccin och sånt. man blir ju inte klok på vad det är man ska ta för något. det sägs att man ska ta för hepatit a och b , men när man kollar i alla rekomendationer så står det bara för hepatit a (om man åker dit som turist då)

hur har Ni gjort? Ni som varit i Turkiet, vad har ni för vaccinationer osv? .

hoppas att min one tree hill box och min nya bikini kommer snart!
nu ska jag ut i solen.
hejs

Hårborttagning



jag funderar fortfarande över det här med rakning av ben osv. det är jobbigt och tar mycket tid.
har testat rakhyvel och vax, och inget av dem är riktiga hitar direkt .
funderar på att införskaffa en epilator, men många säger att det gör så fruktansvärt ont, och jag har inte världens högsta smärttröskel direkt.. så nu frågar jag er .

image139

jag vill höra allas åsikter, erfarenheter och tankar! =)

Äckligt!!

läste nyss en äcklig artikel på expressen om en sak som hände på ev av McDonalds restauranger i göteborg i helgen. en råtta kilade fram och tillbaks på menyskyltarna i restaurangen.

jag har aldrig trott att donken varit jättefräscht men nu har jga inte direkt bättrat min uppfattning. BLÄÄ inget mot just mcdonalds men råttor i allmänhet är väldigt äckliga. och man kan ju undra på hur många ställen det springer runt sådana här utan att man vet det. usch!

läs hela artikeln här




bild: expressen.se

en trött annika med ett kort inlägg

även idag har det varit fullt upp, och eftersom jag har världens dåligaste tajming jobbade jag över i nästan en timme. men det gick bra ändå :-) . tror jag iallafall.

imorgon är jag ledig, och då ska jag vara just ledig. det ska bli så himla skönt.

har förresten jätteont i mitt ena öga, för fick en kartongbit i de precis innan jag slutade jobba, det rann tårar ur det som satan kan jag säga. måste sett roligt ut eftersom det andra ögat såg helt normalt ut :P .

nu ska jag lägga mig och sova.
godnatt gott folk, imorgon bloggar jag nog mera.

sovdags på allvar

nej nu har allt lagt av här på datorn. nu e de dags att sova på alllvar..

sov sött & dröm om alla småkryp du mött =)

Fullt upp

nu är jag helt slut som människa . jag har varit uppe sen halv 7 imorse, jobbade till halv 7 ikväll och bar sedan iväg på kalas direkt efter. kom hem nyss och har svårt att hålla ögonen öppna . imorgon är det färskansvarig 11-19 och sedan är jag äntligen ledig på måndag..

nu måste jag sova. ville bara uppdatera lite ;)

godnatt sötnosar!

stressig dag

hej gott folk!

idag har det varit dåligt med uppdateringar av den enkla andledningen att jag jobbat istort sett hela dagen, 13-21 . Sov lite för länge så hann inte skriva imorse heller ;) Jobbet gick bra, hade i stort sett bara trevliga kunder. Dock några på slutet som sabbade. men jag kom ju hem levande, right ? ;) .

imorrn är det jobb igen, 8-18.30, sedan så blir det 70årskalas direkt efter. Morfar fyller år och det ska tydligen firas. Kommer säkert inte vara sådär jättepigg men ibland får man offra sig (; .

nu ska jag hoppa in i duschen, och sen ska jag faktiskt sova.
nee, först ska jag prova jackan.
hörs!

Natti Natti!

Nu är det faktiskt dags att sova känner jag. Ögonlocken börjar bli tunga och det är faktiskt en dag imorgon också.
Har varit duktig ikväll och fört över lite pengar till sparkonto osv, mycket duktigt gjort tycker jag!

Sitter & längtar också. Jag längar efter min A. Jag är trött på att ha de här avståndet jämt. 40 mil är ju inget man åker på en kväll direkt , även fast man ibland skulle vilja. Jag hoppas och hoppas och åter hoppas att A kommer plugga här i Uppsala i höst, dock så tror jag inte det kommer bli så . just för att det är vad jag hoppas. och dessvärre så vill jag inte flytta justnu, inte som läget ser ut . uppsala är mitt hem, än så länge iallafall . Blir lägenhet aktuell dessutom så lutar det ännu mer åt Uppsala än något annat .

Men nu är det dags för kudden.
Jag uppdaterar imorgon igen, har bloggat alldeles för mycket , om alldeles onödiga grejer idag. :)

shot shot shot

en annan sak jag smått efterlyser här i bloggen är något egentligen väldigt löjligt.
en shot, som jag vet är vit, och innehåller cointreau? heter det så? den smakar väldigt gott, lite lite sött nästan.
när jag drack den så påminde den om smirnoff och den var riktigt god.

Nu undrar jag , vad heter den? :) har någon receptet?

image137

Efterlysning

Jag vill ha en svart-vit randig bikini, någon som vet var en sådan går att fina,
jag blir tokig för jag hittar ingen någonstans!
Hjälp mig, någon!

resa, lägenhet & Veet vax

nu sitter jag här igen, sjukt vad enkelt det är att logga in och bara printa ihop ett inlägg .

nu kommer även snart hela resan vara betald, och jag längtar som en tok. ska bli så himla skönt att komma iväg och komma till värmen. inte för att vi har det kallt här, men att komma till en annan värme ska bli så underbart. jag har galet höga förväntningar på den veckan så nu hoppas jag att de kommer leva upp till dem.

en annan sak jag inte berättat är att jag är på gång med lägenhet kanske. Jag hoppas på att bli kontaktad för visning på en lägenhet i svartbäcken. 2a på 61 kvm några minuter från centrum. kan ju knappt bli bättre? tråkigt bara att det är en hyres, vill ju köpa bostadsrätt jag , just för att känna att det är lite av en investering. får se om de blir något av med det. iallafall så blir det ingen flytt på 2 månader minst. men hoppas kan man alltid göra = ) . kom även på att jag inte berättat för A om lägenheten, borde nog göra det. han blir så sur när han får veta saker sist :P

jag orkar inte lägga upp bilder på dagens shopping idag, så de kommer nog imorgon istället! ska även ner på H&M innan jobbet och kolla på jeanskjol tänkte jag, är sugen på att köpa en men hittar inga snygga någonstans. Men H&M brukar ju ha allt, ellerhur?

Har testat Veets vax idag, och fyf*n vad det var pain. Inget att rekommendera eftersom det inte ens blev något bra resultat. Stor tummen-ned för den iallafall. ett dumt köp som inte kommer köpas igen. Har ni andra några bra tips kanske? Såå jobbigt att raka benen (jag är lat, javet)

kvällens tv

nu är det dags för efterlyst.. alltid lika intressant att titta på.

i övrigt, finns det något bra på tv ikväll?

tolkningar

sådana här tolkningar av underbara låtar gör mig gråtfärdig.



Jag har alltid varit en sucker för det här programmet :)

badet nästa.

jag har längtat efter ett bad väldigt länge. hela dagen faktiskt .
nu ska jag hoppa i!

ska fota lite av dagens shopping senare tänkte jag (:
- linne, Gina
- Solglasögon, Gina
- Nagellack, Kicks

senare ikväll ska jag mumsa ananas och melon igen tror jag. sjukt sugen på det!

image128

bikini beställd

nu har jag klickat hem en bikini, blev en från halens . tycker ändå den var ganska fin.

men är på jakt efter en randig, dels den blårandiga från Gina tricot, och dels en svart vit randig vill jag ha .

image136

den här ramlar ner i brevlådan snart =)

solig dag & ett glatt humör

solen skiner och jag kan inte vara annat än glad =) . jobbade imorse 7-13, var själv i mejeriet trots att jag fått höra innan att både andreas och anders skulle vara där också. men men det gick ju bra ändå tror jag , lät så på henke när han kom o tog över vid 1 iallafall . :) Klart godkänt och då är det riktigt kul att jobba =) .

imorgon blir det 13-21.15 jobb, och jag kan knappt förstå att det redan är fredag. i och för sig så är jag inte ledig förrän på måndag men ändå. är även ledig nästa helg så kanske kan bli en liten utgång med tjejerna då? det var alldeles för längesen och skulle vara trevligt. är väldigt sugen på restaurang osv också men det får jag väl försöka dra med A på .

ikväll ska jag bara ta det lugnt. Ska lägga mig ute i solen nu en stund tror jag. såg att min jacka från H&M kommit också så jag kanske hämtar ut den =) ska även kolla runt lite på bikinis, för som sagt så har jag inte hittat någon i stan som passar mig. Så det är bara börja kolla runt lite på nätet och förhoppningsvis klicka hem någon därifrån :)

förresten så måste jag bara fundera på vad Kenza gjort med sin blogg. H&M:s reklam där var inte direkt fint ju. dåligt placerad. usch. gillar inte!

uppdaterar lite senare =) 

tack!

jag älskar min nya design :) Tack Emma

<3



"jag vet knappt vad som är bra med mig
varför du kämpar på och vill va med mig"

image61            image132

Musik för mig.

sitter och lyssnar på sebastian krantz från talang . visst är killen sjukt duktig, det håller jag med om. riktigt fina låtar och bra texter. killen kommer nog bli något stort en dag :) . har även hittat en ny låt med Jimmy Jansson på myspace, en andra chans heter den, och jag måste säga att den är riktigt riktigt bra.

Det finns mycket bra musik att hitta. Just de ovan här är ganska mainstream, och jag har väl lite olika åsikter om den sortens musik, tycker inte direkt jag är den som älskar allt som går på radio liksom. I övrigt så gillar jag väldigt blandad musik . Allt ifrån den här "fjortispopen" eller "tuggummipopen" som den också kallas, till de mest otippade som dose of adolescence & story of the year.

tänkte lägga in en lite lista med tips på bra musik =) .

Dose of Adolescence - Second star to the right and stight on tell morning
Plain White T's - A lonely september
Kate Voegele - Wish you were
Goldfinger - Tell me
Afasi & Filthy - Jag kunde inte bry mig mindre
Blink 182 - I miss you
Bethany Lenz Galeotti - Halo
Jimmy Jansson - Flickan från det blå
Michelle Featherstone - Coffee and cigarettes
Jimmy Eat World - Hear you me

absolut låtar som är värda att lyssna på. för mig är det iallafall låtar som berör mig, på ett eller annat sätt. och det är ju det musik ska göra, musik ska beröra, det ska få en att känna något. Alla har vi väl låtar som betyder något, eller som hjälper en när man har det jobbigt? För iallafall för mig så hjälper musiken väldigt mycket.

Musik är en av de bästa sakerna som finns! That's it!

design på väg

ätit världens godaste middag nu! det var hur gott som helst!

nu ska jag lägga mig i badet. under dagen eller imorgon kommer förhoppningsvis en ny design upp, en hur fin som helst :-) tack Emma, som hjälpt mig med den.

nästa badet nu! hejs!

Plåtningar.

sitter och kollar runt på diverse sidor med fotografer, och kom på att det skulle vara ganska kul att köra en sån "modell för en dag" grej eller något liknande. Hittade bland annat en hemsida, med en tjej som plåtar, och hon är riktigt duktig! Ni kan kolla in den här. Hon är verkligen riktigt duktig!

Kände bara att jag ville ge lite cred till henne :-)

betydande

nu har jag sett senaste avsnittet av OTH, och det finns allvarligt ingen serie som jag älskar mer . Javet faktiskt inte riktigt vad det är som gör att jag fastnat för den, om det är karaktärerna, de underbara citat och orden som sägs eller den helt underbara musiken. det kanske är en kombination av de alla, vad vet jag . men jag vet iallafall att det är en serie som är värd att se, gång på gång! Något i serien rör mig iallafall, och en del saker får mig att tänka till, det kanske är jag som är konstig, men det är iallafall så det är.

nu ska jag ta och göra något annat . har inte städat än , får se om jag orkar ;)

image130

effektiv i stan.

hemma igen efter en dag med mamma på stan. vi hann med riktigt mycket saker faktiskt . bland annat så införskaffade jag mig min smörgåsgrill som jag så länge velat ha, ni vet den röda från OBH nordica? den står nu i mitt rum =) .

annars så köpte jag nya tygskor, och så var vi och spanade in nya willys, hälsade på alla gamla jobbarkompisar =) Susan, Susanne, Sandra, Navid, Danne m.fl. Massa trevligt att se dem! =)

nu i eftermiddag har jag tänkt att se de nya one tree hill avsnittet som snart är färdigt. Sen så ska jag nog göra något vettigt som att städa rummet eller så. har även klickat hem säsong 3 av one tree hill nu så om några dagar ramlar den ner i brevlådan =) .

har lite annat att pilla med just nu, ska även lägga upp lite bilder från valborg och sortera här i datorn, det gör man alldeles för sällan!


image129

bild: netonnet.se


lediga dagen

hur skönt som helst att vara ledig idag :)  ska åka iväg till stan med mamma nu så jag skriver säkert lite senare istället .

måste köpa säsong 3 av one tree hill boxen också. för nu har jag sett hela säsong 1 & 2 ;) .

hörs senare, ville bara skriva en liten rad innan jag åkte :-)

Bikini, halsont

jag har fått superont i halsen. det är inte skönt alls . var jobbigt att sitta i kassan och prata hela tiden, but I made it =) .
imorgon är jag ledig och då ska jag med mamma till stan och handla lite =)

sitter just nu och varvar glass med te, i hopp om att bli bättre i halsen. ska även göra iordning saltvatten till sen, världens äckligaste huskur!

är fortfarande på jakt efter den där bikinin, ingen som vet något om den? skrev i förra inlägget om den, men kommentarerna var få. Vet ni något vill jag veta :-)

Efterlyser bikini!

nu är dagen färdigjobbad och jag måste erkänna att det känns som det var mycket längre sen som A åkte hem. det känns inte allt som det var igår bara. Det är galet vad fort man kommer in i "vardagen" igen. Sorgligt nog måste jag ju säga att det är som ens vardag när vi är ifrån varanndra eftersom vi inte ses så ofta. Jag hoppas såklart att det kommer bli en ändring på det i höst, men man ska ju aldrig hoppas och förvänta sig något, för då har saker och ting en tendens att bli den totala motsatsen. Så hoppas bara lite svagt, officiellt iallafall :P

Idag var det ett kassapass, och jag tycker inte alls det är lika kul som det var förut, det är nog bara för att jag varit så mycket på andra ställen. På torsdag som jag trodde jag skulle jobba 15-20 istället för maeve, så ska jag tydligen jobba 7-13 istället.

I övrigt har jag inte så mycket annat att skriva om, hade massa tankar och så som jag hade på jobbet som jag tänkte skriva av mig om , men de försvann, så de kan inte varit så viktiga ändå :P .

Jo en sak, jag är på jakt efter en bikini, eller egentligen efter många. och jag har sett den finaste bikinin någonsin, men den finns INGENSTANS. Ni vet den som var på omslaget på förra numret av veckorevyn? En blå-vit randig med typ flätade band som skulle finnas på Gina Tricot, bullshit! den finns inte på ett enda Gina =( . Någon som vet om det utgått eller bara inte kommit in än? Vill verkligen veta så svar uppskattas otroligt mycket!!

Nu ska jag gå och kolla lite one tree hill, har ju inte kommit igenom säsong 2 än eftersom att A inte är så sugen på att se så mycket av den serien. Istället får jag se en massa avsnitt nu. Ska kolla de , äta vindruvor och kanske lite ananas, smarrigt!!

   
 image128               image127

I made it

Sjukt stolt över mig själv idag. Jag klarade frukten idag, helt själv i 5 timmar, och det ser inte totalkaos ut!
gick faktiskt bra, förutom när allt dog samtidigt typ, då va de inte kul.

annars så var vi hos emelie igår, vi blev bjudna på mat och så. riktigt gott och en riktigt rolig kväll, som innehöll många skratt och intressanta samtal.
imorgon så är det jobb igen, jag är som sagt ledig en dag denna vecka, onsdag, och då ska jag nog åka med mamma till stan och handla lite tänkte jag.

annars så är veckans to-do följande:

Måndag:         Jobb 12-19.05
Tisdag:           Jobb 12-19.30
Onsdag:         Ledig
Torsdag:         Jobb 15-20.05
Fredag:           Jobb 16-21.15
Lördag:           Jobb 8-18.30 + 70 års kalas
Söndag:          Jobb 11-19
mer saker kommer säkert komma in i planeringen men detta är vad jag kommer på justnu .

sovdags, imorgon får jag sova ut lite :)

Slarv.

jag har slarvat med skrivandet de senaste dagarna och i ärlighetens så har det saknats tid faktiskt. jag har umgått med A en massa :) vilket inte är att klaga över.

ikväll ska vi till emelie och grilla . ska bli riktigt trevligt! bilder kommer nog tas :)

känner mig ambitiös idag

image126

min jacka :)

2a maj

andra maj idag och det blev inget av att skriva igår .
valborg började riktigt bra, solen sken och champagnefrukost i universitetsparken satt inte fel. sedan mötte vi upp lite folk i stadsparken och var där en stund för att sedan ta sig hemåt och äta lite mat och göra sig iordning för kvällen. kvällen slutade lite otippat inne i stan och kollade på fotboll, resultatet vill jag icke diskutera.

Idag har vi inga planer än så länge. jag hade tänkt gå och se om det finns något som jag och A kan äta. vi är hungriga.
i övrigt får vi se vad som händer idag.
på återseende när jag har lite ambition för det här.

RSS 2.0